برنامه ضبط دوطرفه مکالمات میخام
بیشتر از 10 تا نصب کردم فقط صدای خودم رو ضبط میکنه لطفا تست شده معرفی کنید
برنامه ضبط دوطرفه مکالمات میخام
بیشتر از 10 تا نصب کردم فقط صدای خودم رو ضبط میکنه لطفا تست شده معرفی کنید
نرم افزار call toolbox pro خوبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این نرم افزار Call Recorder ACR Pro رو هم من قبلا نصب کردم و ازش استفاده کردم، خوب بوده، منتها من نسخه 32.7 رو دارم و استفاده کردم
الان نسخه جدیدش اومده :
درودنوشته شده توسط shaahani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز از پاسخ شما و معرفی نرم افزار مربوطه بسیار ممنونم
اما...
بهتر بود ک پست اولتون رو ویرایش میکردید و لینک برنامه دوم رو توش قرار میدادید
وقتی میتونید پست رو ویرایش کنید و لینک برنامه دوم رو توش قرار بدید دلیلی وجود نداره ک مجددا پاسخ بزنید
این کار در دراز مدت اسپم حساب میشه
ممنونم
Last edited by CORTANA; 17-05-2020 at 15:34. دليل: درج تذکر
هیچ کدومش کار نکردنوشته شده توسط shaahani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گویا خود گوگل تو اندروید 9 ضبط مکالمه رو غیرفعال کرده
به غیر از روت کردن کسی راه حلی به ذهنش میرسه؟
چه عجیب ! پس واقعا نباید دیگه کسی بره اندروید 9نوشته شده توسط sia0368 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسم و مدل گوشیتون چیه ؟
من روی اندروید 7 و 8 تست کردم؛ با کیفیت عالی و حجم کم، بصورت خودکار و یا با پرسش مکالمات دریافتی و ارسالی رو ضبط میکنه Call Recorder ACR
huawei honor 9 lite lld-l21نوشته شده توسط shaahani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
android 9
emui 9.1.0
خودم قبلا کال رکوردر داشتم و درست کار میکرد تا این که یه دفعه دیدم فقط صدای خودم رو ضبط میکنه(ورژن اندروید رو چک نکرده بودم ولی احتمالا خودش اتوماتیک اندروید 9 رو دانلود و نصب کرده)
به نقل از دیجیاتو
در اندروید ۹ نمیتوانید از اپلیکیشنهای شخص ثالث ضبط تماس استفاده کنید
قوانین مربوط به ضبط تماس در کشورها متفاوت بوده و اگرچه در بعضی منطقهها به رضایت دو طرف نیاز است ولی بخشهایی وجود دارد که در آنها رضایت یک نفر کفایت میکند. در اندروید 6 و برای حل این مشکل، گوگل اپلیکیشن رسمی ضبط تماس اندروید را پاک کرد و بعد از آن هم توسعه دهندگان شخص ثالث دست به کار شدند تا جای خالی این برنامه را پر کنند.
اما به نظر میرسد این تصمیم به تنهایی جوابگو نبوده و اهالی مانتن ویو برای اینکه در دام مسائل قانونی قرار نگیرند، برنامه دارند تا محدودیت جدیدی را به اندروید 9 که با نام پای (Pie) شناخته میشود، اضافه کنند: نسخه جدید اندروید از اپلیکیشنهای شخص ثالث ضبط تماس پشتیبانی نمیکند.
سازنده اپ محبوب Call Recorder - ACR در پستی این مسئله را تایید کرده و با توجه به گفته توسعه دهنده برنامه Call Recorder اگر میخواهید از برنامههای ضبط صدا در اندروید پای استفاده کنید، تنها یک راه دارید: «باید گوشی خود را روت کنید.» جالب اینجاست در گذشته شایعاتی منتشر شده بود که نشان میداد گوگل میخواهد یک برنامه ضبط تماس محلی به اندروید 9 اضافه کند.
حتی در نسخه بتا اندروید 9 هم سازندگان متوجه کدی در این سیستم عامل شده بودند که به کمک آن، اگر کسی بخواهد از قابلیت ضبط مکالمات در اندرود 9 استفاده کند فرد مقابل متوجه میشود. بنابراین امکان دارد گوگل در آینده (مثلا با انتشار اندروید 9.1) برنامه ضبط تماس محلی خودش را به عنوان جایگزین معرفی کرده و به کمک این کد از حریم شخصی آنها هم محافظت نماید.
منبع
Last edited by shaahani; 21-05-2020 at 10:28.
گوشی من a70 هست
اندروید9 هست
الان برنامه نصب کردم و بدون هیچ مشکلی مکالمه دو طرف ضبط میکنه
گوشی روت شده هست؟نوشته شده توسط nimahandsomboy [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)