نوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام از این که وقت گذاشتی تشکر میکنم این یه نسخه خیلی کوچیک برای شما:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام از این که وقت گذاشتی تشکر میکنم این یه نسخه خیلی کوچیک برای شما:
با سلام خدمت دوستان این لینک دمو بصورت فیلم خدمت شما البته نرم افزار خیلی کیفیت فیلم رو پایین اورد:
دوم اینکه هنوز مرحله برای بازی نساختم صرفا جهت آشنایی هست
ساخته شده با gamemaker8
Last edited by میل; 22-04-2021 at 09:29.
با سلام خدمت دوستان عزیز در حال ساخت مرحله برای بازی در وقت های بیکاری:
Last edited by میل; 01-05-2021 at 12:08.
ممنون عزیز . تستش کردم رانندگی ماشین و فیزیکش نسبت به گیم میکر بودنش خوب بود . به کارت ادامه بده به امید موفقیتت
تغییرات گرافیک ومحیط و... بازی
Last edited by میل; 22-05-2021 at 09:34.
نرم افزار: Game maker 8
تغییرات نورپردازی و سایه آبجکت
Last edited by میل; 28-01-2022 at 20:41.
دوستان پی سی ورلدی عزیز
سلام
ممنون که تو این مدت بامن بودین و تو ساخت این بازی نکات و نظراتتون رو بهم اعمال کردین. فصل اول ساخت این بازی شکر خدا با موفقیت به انمام رسید و من این بازی رو از صفر ساخته بودم و بهحدودی که چیزی تو ذهنم بود رسوندم فصل اول مربوط به گرافیک و فیزیک پایه ماشین میشد که خدارو شکر بااین که با Game maker 8 اونم بدون استفاده از dll ساختم چیزی در اومد که شرمنده شما نشم واز حمایت های شما ممنونم.فصل دوم این ساخت بازی رو واقعیت نمیدونم کی شروع میشه ولی مربوط به ساخت شهر برای بازی وماشین های متنوع تر و فیزیک بهتر وهوش مصنوعی میشه که تقسیم بندی کردم که انشاالله اگه وقت پیدا کردم با کمک شما تمومش میکنیم و فصل سوم هم تکمیل پروژه وموسیقی بازی و ... مربوط میشه.واقعیت اینه که من با یونیتی نیز کار میکنم ولی دوست داشتم خودم رو به چالش سخت تر و شاید به نظر غیر قابل ممکن بکشم که فکر کنم شد.از شماها ممنونم که پیشم بودید و دلگرمی بهم میدادید. در زیر تصاویر تکمیل فصل اول پروژه رو که تو این سایت شروع کردمو میزارم چون بعضی از عکس ها پاک شدن و شاید بعضی ها هم ندیده باشن و یادگاری بمونه توسایت:
در ضمن این نکته روهم بگم که این ایده ده سال پیش من بود که با گیم میکر need for speed بسازم
در آخر از مجموعه مدیریت پی سی ورلد و تمامی اعضای سایت کمال تشکر رو دارم
کوچک شما :میلاد
Last edited by میل; 27-03-2022 at 03:08.
باسلام
از اونجایی که ساخت بازی با موفقیت تموم. شد میخوام یه مرحله شبیه(شبیه در حد توان) یکی از مراحل موست وانتد ۱ بسازم و سورس رو قرار بدم اینجا اینو هم اضافه کنم بازی تاحد زیادی پیشرفت داشته هم گرافیکی هم هوش مصنوعی ولی الان کسی با گیم میکر کار نمیکنه یا شاید من اینجوری فکر میکنم ولی این کار رو انجام میدم به پاس وقدر دانی از سایت و یه یادگاری بمونه برای بچه ها و یه سه بعدی سازی باشه برای اونایی که تازه کارن و گیم میکر انتخاب کردن که بدونن تا حدی میشه کارایی انجام داد ولی نمیدونم از کارم استقبال بشه یانه البته یه آمار بگیریم بد نیست فکر کنم تا من این کار رو شروع کنم و نتیجه نهایی رو تا حد توانم میخوام خوب از آب در بیارم
و نمیگم عین بازی اصلی میشه ولی در حد قابل قبولی میسازمش
فراموش کردم بگم من خودم با یونیتی کار میکنم ولی همونطور که گفتم این یک شروع و ابتدایی شاید برای تازه کارا بشه که میخوان تو بازیسازی قدم بزارن
دوستداره تک تکتون
Last edited by میل; 29-05-2024 at 02:09.
باگیم میکر ؟! واقعا عالیه ! خیلی سال بود کاری ازش ندیده بودم جالبه کاش یه خروجی هم میزاشتی یه دست بزنیم
این واقعا آدمو یاد جیتی ای میندازه :
فقط چرا نقشه به این قشنگی رو حذف کردی آبی سیاه زده بودی ؟
فک نمیکردم بشه باهاش سه بعدی در این حد زد البته مطمئن باش در حد جی تی ای نمیشه حتی بسیار بسیار کمترش هم . مگه الکیه حجم کار اینقد بالاس به 350 سال وقت نیاز داری همه امکانات اون جی تی ای رو بیاری اینور تازه اگه مدلات اماده باشه و از اون بازی بکشی بیرون
موفق باشی
Last edited by Reza Azimy_RW; 13-09-2024 at 14:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)