لطفا بفرمایید چه نکاتی رو باید موقع خرید و نصب تست کنم ؟ ( چون تلویزیون بانه ای هست )
ممنون
لطفا بفرمایید چه نکاتی رو باید موقع خرید و نصب تست کنم ؟ ( چون تلویزیون بانه ای هست )
ممنون
موقع روشن شدن رو صفحه کاملا سفید و سپس سیاه چک بشه که به ترتیب سیاهی و پیکسل سوخته ای نداشته باشه.
از طریق منو مخفی بررسی بشه دست دوم و کارکرده نباشه .نوشته شده توسط dooste.man83 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با درود تلویزیون 55x9500g سونی هستنوشته شده توسط ata.royalfalcon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطف می فرمایید بفرمایید چجوری وارد منوی مخفی شده و تایمی که کار کرده رو ببینم ؟
بعد این بانه ای ها تلویزیون رو قبل ارسال باز میکنن تست میکنن یا آک بند میفرستن و تایم کارکردش باید حتما صفر باشه ؟
سپاس از راهنمایی تون
معمولاً باید ترکیبی از چند دکمه ریموت رو بزنید تا وارد منو مخفی شد . باید در اینترنت جستجو و تحقیق کنید تا بدونید کدام دکمه ها هست یا با چه روش دیگه ای میشه وارد منو مخفی شد و تایم کارکرد رو از کدام منو یا زیرمنو متوجه شد .نوشته شده توسط dooste.man83 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همانطور که خودم برای تلویزیون سامسونگ انجام دادم که بعداً فهمیدم دست دوم بوده و حدود 200 ساعت کارکرد داشته و به فروشنده پس دادم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)