سلام یه لبتاب میخوام تا سقف 5 میلیون.استفادم بیشتر برای بازی و فیلم دیدنه و میخوام تا جای ممکن تو این رنج قیمت پردازنده خوبی داشته باشه.
صفحش فول اچ دی باشه و بازم تو این رنج قیمت باطری خوبی داشته باشه.
ممنون از پاسخگوییتون
سلام یه لبتاب میخوام تا سقف 5 میلیون.استفادم بیشتر برای بازی و فیلم دیدنه و میخوام تا جای ممکن تو این رنج قیمت پردازنده خوبی داشته باشه.
صفحش فول اچ دی باشه و بازم تو این رنج قیمت باطری خوبی داشته باشه.
ممنون از پاسخگوییتون
ميتوني ي i3 بخري هر برندي با رم 4
میشه چند تا گزینه معرفی کنیدنوشته شده توسط radarz [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت هر چی پایین تر بهتر
بعد تا 5 میلیون i5 موجود هست؟
سلام. این مورد رو پیدا کردم ببینید به سلیقتون میخوره: ASUS X540MB- Cنوشته شده توسط ehsan_j70 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(فاصله رو بردارید)
گرافیک مجزا داره پردازنده هم Pentium N5000 هست که 4 هسته واقعی هست برخلاف Core i3 های هم قیمت...
رم هم بهتره در آینده به 8 گیگ ارتقا بدید.
دوست عزیز الان این pentium n5000 بهتره یا core i3?
اخه من خوندم i3 از پنتیوم بالاتره؟
بله رده بالاتره ولی با این قیمت میتونید i3 6006u یا مشابه بگیرید که قدیمی تر از n5000 و 2 هسته ای هم هستند.نوشته شده توسط ehsan_j70 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Amir rza; 20-10-2019 at 15:58.
عزیز اگه پردازنده بهتری لازم داری این مورد هم هست که i3 7020u داره ولی چون گرافیک مجزا نداره برای بازی به مشکل میخورید:
بین این دو تا گزینه که معرفی کردید اختلاف قدرت سی پی یو در چه حده؟
اگه کمه که برم برای خرید همین گزینه پنتیوم
Last edited by ehsan_j70; 20-10-2019 at 16:15.
به نظر من اگه یکم بیشتر خرج کنید (5.400) و یه مدل i3 7020u با گرافیک مجزا بگیرید خیلی بهتره:نوشته شده توسط ehsan_j70 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اگه بالای 6 میلیون خرج کنید میتونید i5 پیدا کنید...اگر نه همون N5000 رو بگیرید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)