منم یه مدت خوردم تو بیکاری 15 کیلو ناقابل اضاف کردم اما خب نسبتا داره میاد پایین
منم چند تا پیشنهاد دارم :
برای باشگاه من خودم سه تا باشگاه عوض کردم تا یه جای آروم و تمیز گیر آوردم. خیلی ها که اونجا هستن اومدن برای بدن سازی نه کم کردن وزن و لزوما هم با شخصیت نیستن اما توی باشگاه خیلی کم پیش میاد کسی بیاد تز و نظر بده مگر اینکه بهشون اجازه بدی فضولی کنن. این حرف من شاید علمی نباشه ولی از کسایی که می شناسم این حرف رو تأیید کردن که با افزایش ماهیچه چربی سوزی سریع تر هست پس بهتره فعالیتی داشته باشی که وزنه داشته باشه.
اگر از لحاظ مالی مشکلی نداری استخر برو و توی قسمت کم عمق راه برو خیلی فشار کمتری میاد روی زانوهات.
بهتره یه مقداری مطالعه کنی در مورد انواع حرکت های کششی و یه روتین برای خودت درست کنی.
هم اینکه پیشنهاد می کنم بری باشگاه هم این که بری ببینی برای ایروبیک و یوگا آیا جایی مناسب خودت پیدا می کنی یانه . بعضی مواقع محیط های ایروبیک و یوگا محیط های آروم تری هست و جو داداش ها کمتره.
اگر پیاده روی می ری آیا جایی هست که سربالایی با شیب نسبتا کم باشه؟ اونجا برو. اگر پیاده روی می ری سعی کن جوری پیاده بری که تپش قلبت رو بشنوی همچنین ب کفش چرمی پیاده روی نرو بهتره یه کفش برای دویدن یا ییه کفش ورشی استفاده کنی.
برای رژیم پیشنهاد می کنم غذاهای متنوع بخوری و نزاری بدنت به یه سری غذا عادت کنه. به خودت گرسنگی ندی اما اندازه غذات رو کم کن. چون هر چه قدر گرسنگی زیاد بکشی بدنت میره تو فاز Survival به خصوص اگه کبدت چرب باشه بیشتر چربی دور کبد جمع میشه.
برای کم کردن شکر بهتره همراه چای مویز یا توت استفاده کنی اما خیلی کم . من خودم یه مقدار طول کشید اما به جای شیرین کردن چای دیگه دارچین (زنجبیل) و چای رو با هم میزارم که نسبتا تلخی چای رو می گیره. علاوه بر این ها نگاه کن شکر تویه چه غذاهایی زیاد هست که بیشتر نوشیدنی هست و کیک و کلوچه .
در صورت مصرف آب شنگولی و دخانیات کمی پرهیز و کم کردن مصرف.
برای فیبر هم فکر کنم دو یا سه جور فیبر هست. یکی مدلش فیبر محلول هست مثله سبزیجات و میوه و دیگری فیبر نامحلول مثل سبوس هست که مسئول حرکت توده ای میشه. اگر فیبر نامحلول بیشتر بخوری فکر کنم جذب غذا کمتر بشه.
در ضمن اگر هدفت فقط کم کردن وزن باشه به نظرم درست نیست چون این چاقی شما لزوماٌ به خودی خود به وجود نیومد. روش زندگی شما بوده که شما رو به این جا سوق داده پس بهتره یه بررسی کنی ببینی چه عادت هایی داری چه طرز فکرهایی داری و ببینی آیا میشه برای اون ها جایگزینی انتخاب کنی؟ از این دوستان و خانواده که فاز منفی می دن و باعث می شن شما عکس العمل هایی نشون بدی که نتیجه به پرخوری و سرخوردگی می شه یه مقداری دوری کن.