دوستان من تا بحال از یوزر پسورد های رایگان نود 32 استفاده میکردم خیلی ساله ولی الان مدتیه تو تمامی سایت ها هر چی سریال نامبر میگیرم میگه باطله دیگه نمیشه رایگان یکماه فعالش کرد
دوستان من تا بحال از یوزر پسورد های رایگان نود 32 استفاده میکردم خیلی ساله ولی الان مدتیه تو تمامی سایت ها هر چی سریال نامبر میگیرم میگه باطله دیگه نمیشه رایگان یکماه فعالش کرد
سلام
چون گوگل پيگيري ميكنه و سايت ها رو بلاك ميكنه فقط كليد هاي تريال و 30 روزه داخل سايت ها پيدا ميشه
همون 30روزه هارو میگم دیگه نیست ماهی یبار فعال میکردیم کارمون راه می افتاد الان تو هرسایتی گشتم فعال نمیکنه تنها آنتی ویروسی بودکه رایگان فعال میشدنوشته شده توسط radarz [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام آنتی ویروس ESET هم به تمام لایسنس های موجود در اینترنت گیر میدهد و فقط لایسنس خریداری شده را اجازه فعال سازی میدهد تنها آنتی ویروسی که با لایسنس های موجود در اینترنت مشکل داره
سلام شما نباید تمام امکانات ویندوز دیفندر را غیرفعال کنید چون باج افزارها به سیستمهای غافل امنیت بیشتر حمله میکنند اگر آویرا را نصب میکنید فقط حالت Real Time ویندوز دیفندر غیرفعال بشه کافیست بقیه امکانات باید فعال بمانندنوشته شده توسط 77mahdi77 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لایسنس اورجینال نود 32 ارزان هست. مثل من یه لایسنس اورجینال بخر و یکسال راحت باش. من از اورجینال کی خرید کردم یکساله 89 تومن.
Last edited by hakhamanesh; 12-06-2023 at 18:45.
اگر کلیدهای سایت قانونی و اورجینال است پس چرا ESET به ادرس سایت گیر میدهد و فیلتر میکند!؟نوشته شده توسط hakhamanesh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)