وقتی چیزی غیر قانونی میشه دیگه منتظر نباش پولتو برگردونن
شاید در همینجا جوابگوتون باشه
وقتی چیزی غیر قانونی میشه دیگه منتظر نباش پولتو برگردونن
شاید در همینجا جوابگوتون باشه
سلام, دوستان سرویس دهنده ترافیک نیم بها مشابه میشناسید کار کنه برای ایرانسل؟ ممنون میشم معرفی کنید
بودنش که هست ولی همشون مثل همین سایت بعد از اختلالات اخیر اینترنت سرورهاشون مسدود شده
میشه معرفی کنید؟
الان این بیتسفا مجددا شروع به کار خواهد کرد یا نه؟
تلگرام هم جواب نمیدن
اگه سرویس مشابه میشناسید معرفی کنید دوستان
این دوستمون نیستش اصلا مشکلی براش پیش نیومده باشه
لطفا سرویس مشابه میشناسید معرفی کنید.
ممنون
این دوستمون مثل اینکه کلا نیستند..هرکس که در این چیزا وارد هست همچین سروری درست کنه که ترافیکش نیم بها باشه بعد بفروشه..من زیاد وارد نیستم تو این چیزا وگرنه خودم اقدام میکردم
در حال حاضر امکان خدمات عمومی (اکانتیک بین چند مشترک) برای چیز پی ان و پر*ا*کسی داخلی وجود نداره و این محدودیتیه که از طرف دیتاسنترها اعمال میشه. بنابراین سرویس دهنده های نظیر بیتسفا فعلا توان اددامه کار ندارند
در موارد مصرف شخصی هم اما و اگرهایی هست که ربطی به این تاپیک نداره و بخاطر هزینش هم بقصد داخلی سازی ترافیک بکار نمیاد.
دوستان من یه نفر پیدا کردم اشتراک L2tp رو میده ماهی 60 هزار تومن
سلام دوستان
من از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرویس نامحدود گرفتم و با مخابرات تست کردم و ترافیک رو داخلی حساب کرد
ضمناً سرویسی که ازشون گرفتم، کاهش پینگ نامحدود بود و با پروتکل PPTP و با سرور 5 تست گرفتم
این رو هم بگم که حدود 7 تا سرور دارن ولی برای من فقط دوتاش کار میکنه و هیچ کدوم از L2TP ها برای من کار نمیکنه
شما هم اگه تجربهای دارید بگید ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)