سلام / اگر من بخوام همزمان با فتوشاپ و افتر افکت و پریمیر کار کنم باید تعداد رشته های پردازنده بیشتر باشه یا تعداد هسته ؟
سلام / اگر من بخوام همزمان با فتوشاپ و افتر افکت و پریمیر کار کنم باید تعداد رشته های پردازنده بیشتر باشه یا تعداد هسته ؟
مشخصا تعداد هسته پردازنده و این که در هر هسته تا چه مقدار سرعت رو میتونه تامین کنه در مرحله اول ، مرحله دوم اندازه حافظه کش پردازنده اهمیت زیادی داره.
اما جدا از این ها شما باید یک SSD پر سرعت و رم بسیار بالا نیز داشته باشید که بدون اینها امکان کارکرد درست دستگاه وجود نخواهد داشت.
رشته های پردازنده ، بطور مجازی هر هسته رو به دو هسته مجازی یا بیشتر تقسیم میکنن که به اونها رشته میگن .
قدرت پردازشی در این مرحله زیادتر نمیشه اما رشته های بیشتر منطقی و مجازی باعث اندکی روانتر کارکردن پردازنده میشه. رشته ها به پردازنده این امکان رو میدن که با تقسیم هسته ها به چند هسته مجازی ، مقدار کارهای همزمان و مجزا را بهترکنند و افزایش بدن اما قدرت پردازشی پردازنده مشخصا بیشتر نخواهد شد.
در سیستم فعلی ات در زمانی که پروژه انجام می دهی در حال حاضر چقدر رم و هارد درگیر است و مصرف پردازنده ات چگونه است؟( چه پردازنده ای داری؟)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)