بی سر و صدا سیستم محدود میکنه. بار ها تجربه داشتم. اصلا هم گردن نمیگیرن که محدود شده. تقریبا بعد از 500 گیگ تا یک ماه اینجوری میمونه
بی سر و صدا سیستم محدود میکنه. بار ها تجربه داشتم. اصلا هم گردن نمیگیرن که محدود شده. تقریبا بعد از 500 گیگ تا یک ماه اینجوری میمونه
Last edited by mohammad026; 17-02-2025 at 16:13.
من سرویسم رو مرداد ماه جمع کردم وقتی که سرعتش به زیر 1 مگابیت رسیده بود و گفتند که چون خودتون میخواهید که جمع کنید بقیه پولتون مبپره . از مرداد ماه تا الان هم بیعانه من بابت مودم رو پس ندادند
3 ساله دارم سرعت نوسان نداشته ... سرویس هم که خودشون گفتن بین 5 تا 20 مگ همیشه بالای 15 م بوده
واقعا که! دزدی و قلدری باهم. شرم آوره به خدا.من سرویسم رو مرداد ماه جمع کردم وقتی که سرعتش به زیر 1 مگابیت رسیده بود و گفتند که چون خودتون میخواهید که جمع کنید بقیه پولتون مبپره . از مرداد ماه تا الان هم بیعانه من بابت مودم رو پس ندادند
اونجور که از کامنتها فهمیدم بعضی مناطق سرعت مناسب میمونه چون ظرفیتشون پر نشده (در این کیس 3 سال). ولی این که اول پول یکسال رو میگیرن و پول پس نمیدن و ... دیگه خیلی بی وجدانی زیتل هست.3 ساله دارم سرعت نوسان نداشته ... سرویس هم که خودشون گفتن بین 5 تا 20 مگ همیشه بالای 15 م بوده
اخیرا شما هم حس میکنید اختلال ها و محدودیت های زیتل بیشتر شده؟
اکثر سایت های خارجی بالا نمیان، پروتکل های ssh و ftp و موارد مشابه بسیار کند یا حتی قطع شده
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)