با سلام
دنباله لپ تاپ 11 اینچی با هارد معمولی حداقل 500 گیگ هستم ولی خیلی کمیاب شده /// فقط ی مدل ایسوس با ایسر بود /// که موجود هم نبودن
با سلام
دنباله لپ تاپ 11 اینچی با هارد معمولی حداقل 500 گیگ هستم ولی خیلی کمیاب شده /// فقط ی مدل ایسوس با ایسر بود /// که موجود هم نبودن
منم این یه لپتاپ همینمدلی لازم دارم ولی علاوه بر کمیابی خیلی هم گرونه .. هرکی هر مدل دوست داره قیمت میده
نوشته شده توسط radarz [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تو سایت های اینترنتی که هست !نوشته شده توسط afceaglee2013 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازار هم اصولا باید موجود باشه
2 3 میلیون هم فکر نکنم اونقدر ها گرون باشه با توجه به گرونی های اخیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فروشگاه اصفهانه که /// تا بیاره بدون نقص باشه کلی طول میکشه /// جالبه اینا رو خود نمایندگیا موجودی ندارن این داره /// //// پارسال 1200 خریدم /// الان سه تومنه به کجا داریم میریم
شما نگفتی فروشگاهش کجا باشهنوشته شده توسط radarz [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتی پیدا نمیشه من واست پیدا کردم
ضمنا
تو مشخصاتش زده تحویل در تهران همان روز انجام میشه !
اگه هم طول بکشه حداکثر 2 روز هست
که با توجه به شرایط خرید اینترنتی اونقدر ها سخت و فشرده نیست
پیدا نمیشه با این سایته هم تماس گرفتم ببینم موجودی دارهنوشته شده توسط albertxx [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لپلت یا 2 in one هم گزینه خوبی است. هم لپ تاپ هم تبلت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)