من لب تاپ با رم ۲ گیگ دارم اگر انتی ویروس به این ایتم بستگی دارد ایا انتی ویروسه bitdefender رویش میشه نصب کرد؟
بهترین گزینه انتی ویروس کدام هست؟
چون از مغازه میخرم مشخصه ای هست که به بسته اش اطمینان کنم که انتی ویروس اصل هست؟
ممنونم
من لب تاپ با رم ۲ گیگ دارم اگر انتی ویروس به این ایتم بستگی دارد ایا انتی ویروسه bitdefender رویش میشه نصب کرد؟
بهترین گزینه انتی ویروس کدام هست؟
چون از مغازه میخرم مشخصه ای هست که به بسته اش اطمینان کنم که انتی ویروس اصل هست؟
ممنونم
لازم نیست حتما هزینه پرداخت کنید. اگر تمایل دارید میتونید از برنامه کامل امنیتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که رایگانه استفاده کنید.
روی سیستم با 2 گیگ رم جواب میده.
تاپیک مال دو هفته پیشه ولی این اطلاعات شاید به درد سایرین هم بخوره.
این برنامه ها رو از مغازه نخرید، خود برنامه رو از سایت اصلی شرکتش به راحتی میتونید دانلود کنید و لایسنس رو جدا بخرید، قیمت خیلی پایین تر از این مغازه ها میفته. جستجو کنید خیلی ها هستند در اینترنت که لایسنس میفروشن قابل اطمینان هم هستند.
ضمن اینکه از گزینه های رایگان هم میتونید استفاده کنید مثل Comodo Free Internet Security Suite حتما هم باید Internet security هر شرکتی رو تهیه کنید نه فقط آنتی ویروس، مهمترین فرقش هم داشتن فایروال هست که برای هر دستگاهی که به اینترنت وصل میشه واجبه.
در ضمن هر گزینه ای که انتخاب کردید، در کنارش نسخه رایگان malwarebytes رو هم از سایتش دانلود و نصب کنید، مکمل بسیار عالی و شناخته شده ای هست، فقط چون ایران رو تحریم کرده باید با استفاده از فیل تر شکن دانلود و آپدیت کنید. هر چند وقت یک بار سیستم رو باهاش اسکن کنید.
در ضمن توصیه میکنم در اولین فرصت رم لپ تاپ رو ارتقاء بدید، الان دیگه 4 گیگ هم کمه.
بنظر من که دوستمون میتونن انتی ویروس کسپر استفاده کنند و با تریال رست فعالسازی کنند که در امنیت سیستم هم تفاوتی با لایسنس اصلی نداره .
فقط تفاوت در مدت لایسنس هست.
بستگی به استفاده از سیستم داره اگر اهل گشت و گذار تو هر جایی هستی بدون اینکه بدونی چ سایتیه بهتره نسخه های سکیوریتی اینترنت بخری /// کار خاصی هم سراغ ندارم چون الان دیگه آپدیت ویندوز ها رایگانه ... مشکلات کمتر شده خودشونم انتی ویروس دیفندر ویندوز رو دارن
بنظر من نصب نکن چون سرعت کامپیوترت میاد پایین
- - - Updated - - -
لایسنس خیلی گرونه چطوری خریداری کنم
لایسنس خیلی گرونه چطوری خریداری کنم
- - - Updated - - -
لایسنس های ارزون است ایا پیش نهاد میدین که استفاده کنیم
نوشته شده توسط ogeneral-36000 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز اگه دنبال آنتی ویروس سبک میگردید پیشنهاد میشود یکی از آنتی ویروس های زیر که رایگان هم هستند استفاده کنید
360Total Security - Comodo - Tencent
اینها که نام بردید ناشناس هستند. مطمئن هستید کیفیت لازم رو دارند؟نوشته شده توسط QUART [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)