سلام وتشکر.....متاسفانه روی گوشی من درست کار نمیکنه.خود بخود روشن میشه گوشی حتی زمانی که ساکن یک جا بود.
اندروید گوشی من 6 است.
سلام وتشکر.....متاسفانه روی گوشی من درست کار نمیکنه.خود بخود روشن میشه گوشی حتی زمانی که ساکن یک جا بود.
اندروید گوشی من 6 است.
سلام
قابلی نداشت دوست عزیز
برای اندروید ۶ در این صفحه خیلی برنامه هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعضیهاش فقط برای خاموش کردن صفحه هست ( off) پس به درد نمیخوره
برای اندروید ۶ فقط اونهایی رو تست کنید که تاریخ ورژنش زیر ۲۰۱۷ هست و کلمه ی روشن (on ) هم در اسمش و یا توضیحش نوشته شده
◼️ بدونِ اسکن با کاسپرسکی آپدیت شده نصب نکنید
◼️ اجازه های خطرناک و مشکوک رو ازشون حذف کنید
=======================================
دوستان , به نفع شما هست که مطالب بنده ی مخلص رو بخونید و دنبال کنید چون هم کلی پول توش هست هم امنیت و ایمنی ، هم آسایش و آرامش ، هم دور شدن از بسیاری از خطرها و ضررهای دنیا و هم پایان و عاقبتِ خوش و خیر إن شاء الله ..
چند نمونه :
.
میلیونها تومن صرفه جویی در هزینه های خودرو و هزینههای زندگی :
تجربههای رانندگی ( بسیار مهم )
توصیه های مهم امنیتی:
قوانین و مقرراتِ گفتگو و تبادلِ نظر:
.
برنامه های مهم و کاربردی برای گوشیهای اندرویدی :
.
.
تاپیک جامع لولهکشی و پمپ آب و مخزن آب ( مشاوره و تعمیر و سرویس)
.
.
سرویس و نگهداری و تعمیر آبگرمکن دیواری
تاپیک جامع دستگاه تصفیه آب خانگی. (مشاوره، سرویس و تعمیر )
.
سلام
این یکی رو تست کنید :
✓ حجمش فقط ۳.۷ مگابایت هست .
✓ مانیفست ها و دسترسی های خطرناکش هم حذف کردم
◼️ وقتی روشنش میکنید یک پیام برای دسترسی به settings میده . بهش اعتنا نکنید و و اوکی نزنید . یک جای صفحه رو لمس کنید تا بره .
◼️ بعدش همهی تیکها رو از مربعها بردارین و فقط تیک عکس زیر رو بزنید ( By waving proximity sensor)
◼️ در همون خط ، کلمهی once رو هم تغییر بدین به twice
حالا برنامه رو ببندید و صفحه موبایل رو خاموش کنید
بعدش با ۲ بار دست گرفتن جلوی سنسور بالای صفحه ، بایستی صفحه روشن بشه .
نتیجه رو اطلاع بدین
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 03-04-2021 at 21:56. دليل: تصحیح
سلام و تشکر فراوان از اینکه پیگیر مشکل بنده هستید.
این برنامه رو هم نصب کردم و نتونستم باهاش ارتباط خوبی برقرار کنم.حالا یا من خیلی خسته شده بودم یا اشکالی وجود داشت در هر صورت اوکی نبود و مجددا برگشتم به این برنامه که قبلا معرفی فرمودین؟Gravity screen 3.28.0.0نسخه اصلی رو دانلود و بعضی دسترسی ها رو حذف کردم و خدا را شکر این بار جواب درستی گرفتم.الان نصب دارم و از دیشب تا حالا مشکلی نداشته . یک بکاپ از برنامه بدون دسترسی های خاص و همینطور دیتا گرفتم که سری بعدی با همین تنظیماتش نصب کنم اگه لازم شد.بازم از شما دوست خوبم تشکر میکنم.
فقط یک نکته بگم که اگه راه حلی دارید یا امکان ویرایش خود برنامه وجود داشته باشه عالی میشه.
با این برنامه تنها مشکلی که الان متوجه شدم وجود داره این که وقتی موبایل رو بصورت کاملا افقی قرار میدی مثلا میخوای عکس بگیری از برگه ای که روی میز قرار داره یا حتی زمانی که خود گوشی رو روی میز قرار میدی بصورت کاملا تخت یا حتی توی دست افقی میشه ... گوشی خاموش میشه.این قابلیت رو دوست ندارم و اگه بشه یجوری حذفش کرد عالی میشه. توی تنظیماتش ندیدم گزینه ای مربوط به این کار.
ویرایش: پیداش کردم. گزینه lying face up تیکش رو برداشتم وحل شد.
![]()
Last edited by dvb595959; 04-04-2021 at 12:21.
سلام دوستان
اطلاعاتِ مهم در مورد مرورگر کروم:
◼️ این مرورگر شرورتر از اونی هست که فکرش رو میکنید .
هر بار که موبایل رو به شارژر وصل میکنید و هر بار که موبایل رو از شارژر جدا میکنید این مرورگر مخفیانه روشن میشه .
پس لازم هست بعد از وصل کردن موبایل به شارژر و بعد از جدا کردن موبایل از شارژر ، با برنامه ی هایبرنیتور (Hibernator ) برنامههای روشن شده رو متوقف کنید ( توقف اجباری - force stop) .
برنامه های دیگری هم با کروم روشن میشه مثل آلبوم عکس و فیلم و همچنین دوربین
◼️ پس استفاده از هایبرنیتور یک ضرورت هست بعد از وصل کردن و بعد از جدا کردن شارژرِ موبایل
نکته بسیار مهم :
◼️ این مرورگر با روشن شدنِ بعضی از برنامهها هم مخفیانه روشن میشه ولی توسط برنامهی هایبرنیتور قابل تشخیص نیست یعنی در لیست برنامههای روشن در هایبرنیتور ظاهر نمیشه !!
◼️ تنها راهش اینه که آیکون کروم رو در صفحه اول گوشی (خانه ) داشته باشید تا هر وقت از هایبرنیتور استفاده میکنید بعدش هم از طریق آیکون کروم وارد اطلاعات برنامه کروم بشید (app info ) و اگر از حالت توقف اجباری خارج شده ، به صورت دستی دکمهی توقف اجباری رو بزنید تا متوقف بشه .
◼️ روشن بودن کروم چند ضرر داره :
باتری زیاد مصرف میکنه
به دوربین و میکروفون دسترسی داره پس صدا و تصویر ضبط میکنه
به سیستم موقعیت یاب گوشی با جی پی اس و دکلهای موبایل هم دسترسی داره پس میتونه جی پی اس رو هم مخفیانه روشن کنه و ردیابی کنه که باعث مصرف بیشتر برق باتری و کند شدن گوشی هم میشه .
به اطلاعات کامل تفان و سیم کارت و پیامکها و لیست مکالمات و دفترچه تلفن و سنسورهای حرکتی و تمام فعالیتهای مرورگرها و لیست برنامههای استفاده شده و زمان استفاده و عکس گرفتن از صفحه ی موبایل و مموری کارت و آلبوم عکس و فیلم و غیره و غیره هم دسترسی داره .
◼️ اگر هم گوشی فاقد برنامهی قدرتمندِ نوروت فایروال باشه پس کروم راحت تمام اطلاعات رو میفرسته و دستورالعمل میگیره از گوگل و اندروید یعنی کلی ضرر مالی هم داره براتون چون ترافیک زیاد مصرف میکنه
==============================================
◼️ تعدادی از برنامههایی که کروم باهاشون از حالت توقف اجباری خارج میشه :
مرورگر ایکس براوزر
سایر مرورگرها
برنامه دیوار
◼️ بقیه رو بعداً اطلاع میدم . البته خودتون هم خیلی راحت میتونید تست کنید با باز کردن صفحه ی اطلاعاتِ برنامهی کروم و اطمینان از متوقف بودنش و سپس باز کردن برنامههای گوشی به صورت تک تک و چک کردنِ صفحه ی اطلاعاتِ برنامهی کروم در هر دفعه تا مشخص بشه با روشن شدنِ کدوم برنامه ، کروم از حالت توقف اجباری خارج میشه .
◼️هر بار که کروم با یک برنامه از حالت توقف اجباری خارج میشه بایستی اول اون برنامه رو ببندید و متوقفش کنید و کروم رو هم توقف اجباری کنید و بعدش برای یک برنامهی دیگه تست کنید .
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 08-04-2021 at 18:56.
سلام
◼️ نسخه ی جدید تقویم ایرانی (ورژن 6.4.1 )
اگر این نسخه روی گوشیتون نصب نشد میتونید از سایتِ زیر دانلودش کنید
◼️ این برنامه سبک هست ، خودش توانایی تماس با اینترنت گوشی و وایفای نداره
اما به موقعیت گوشی از طریق دکلهای موبایل و ماهوارههای جی پی اس دسترسی داره
◼️ نسخه ای که بنده در بالا آپلود کردهام همهی دسترسی های مشکوک و بیفایده ازش حذف شده .
اسمش هم تغییر دادهام به Persia تا گوگل پلی و اندروید نتونند بدون اجازه ی شما آپدیتش کنند . چون نیازی هم به آپدیت نداره . برای همینه که نسخه ی اصلی هم دسترسی به اینترنت نداره
◼️اگر از سایت معرفی شده دانلودش کردین بهتره دسترسی به اطلاعات گوشی و موقعیت گوشی رو ازش حذف کنید .
◼️ سعی کنید تا حد امکان از برنامهی گوگل پلی استفاده نکنید و چیزی باهاش دانلود نکنید . قبلاً علتها رو گفتهام .
بهتره خود برنامه ی گوگل پلی هم غیرفعال بشه و توقف اجباری
اگر یک وقت لازم شد ، دوباره فعالش کنید و ازش استفاده کنید و دوباره غیرفعالش کنید .
سلام
توی گوشی قبلیم یعنی honor 4x با اندروید ۴.۴.۲ این تقویم رونصب داشتم و بالای گوشی قسمت استاتوس بار دقیقا تاریخ رومیزد که چه روزی است اما الان توی گوشی y6 با اندروید ۶ این اتفاق نمیفته و فقط آیکون برنامه نمایش داده میشه . دلیلش رو متوجه نشدم.
سلام
◼️وارد تنظیمات برنامه بشید . در قسمت ویجت و اعلان ، دکمه ی فعال کردن اعلان باید روشن باشه . حالا تاریخِ امروز در گوشهی سمت چپ نوار بالا (استاتوس بار status bar ) نمایش داده میشه (۲۰ ) و با پایین آوردن نوار ، جزئیات تقویم و تاریخ هم دیده میشه
◼️ جزئیات هم قابل انتخاب هست از همون قسمت ویجت و اعلان در شخصی سازی ویجت و اعلان
◼️ اگر همهی این کارها انجام شد ولی باز هم در نوار بالا نمایش داده نمیشه پس ممکنه در قسمت app info ، اعلان ( notification) غیرفعال شده .
◼️اگر اون هم درسته ولی باز نمایش داده نمیشه پس برید یه سایتی که لینکش در مطلب قبلی هست و یک ورژن قبلش رو دانلود کنید و یا ۲ یا ۳ ورژن قبلش رو چون ممکنه ورژن آخِری با گوشی شما سازگار نباشه
سلام
هر سه مورد ذکر شده بررسی و انجام شد.مشکل همچنان برقرار است.
سلام
◼️ اگه همه ی اون کارها انجام شد ولی مشکل حل نشده پس بهتره از گوگل پلی دانلودش کنید چون گوگل پلی مارک و مدل گوشی و ورژن اندروید رو چک میکنه و نسخه مناسب رو نصب میکنه .
البته اون سایت هم همین کار رو انجام میده ولی بهتره گوگل پلی رو هم تست کنید .
نتیجه رو اطلاع بدین
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 1 مهمان)