سلام
دوستان یک مودم هووایی مدل b612-233 ooredoo لاک شده خارجی دارم
ایا انلاک میشه؟
سلام
دوستان یک مودم هووایی مدل b612-233 ooredoo لاک شده خارجی دارم
ایا انلاک میشه؟
سلام خدمت دوستان.من دنبال ورژن 81.203.01.02.234 مودم TF i60 هستم.لطفا اگه موجود دارید لینک بدید
سلام دوست عزیز بنده هم همین مشکل داشتم البته باید خدمتتون بگم این مدل با s1 ساخت ایران فرق داره سفارش اروپاست و با سیستم های مخابراتی اونجا سازکاره یعنی ۴g تو فرکانس ۲۶۰۰۰ ولی متاسفانه داخل ایران بجر برخی دکل های قدیمی داخل شهر اکثرا با فرکانس۳۶۰۰۰تا۳۸۰۰۰ اینترنت ۴g رو بهدست ما مردم میرسونن.
حالا مشکل نت رو تونستم با گرفتن یه آنتن تقویتی ۲۶۰۰۰مگاهرتس برطرف کنم البته شما بهتره قبل از هزینه کردن مودم رو به بالاترین نقطه ساختمان ببری تو ساعتای خلوتی یعنی ۳ شب به بعد مطمعنم شو که اون منطقه حد عقل به صورت ضعیف هم شده به ۴g وصل میشه بعد اقدام به تهیه آنتن کنید.
واما مشکل دوم نبود ca تو پنل کاربری هنوز نفهمیدم دلیلش چیه در صورتی که تو منوال دستگاه به ca و mimo4×4 اشاره شده اصلا برای پیداکردن فریموری که ca داشته باشه اومدم تو این تاپیک.
امیدوارم کمکی برای حل مشکلتون باشه.
آقا این مدلی که میگه اورجیناله سرطانه که متاسفانه بنده هم گول همین حرف فروشنده رو خوردم شما همین هزینه ای که میخواهید پرداخت کنین مدل به روزترشو بگیرید.
بکشید بیرون از این مافیایی که ایرانسل با b612راه انداخته
دوستان ایشون درست میفرمایند انقدر قفلی نزنین رو این ۶۱۲ چرا نمیفهمید که دقدقه ایشون سواستفاده نشدن از شماست.
کاش بنده یه هفته قبل با کامنتای ایشون آشنا شده بودم
یادت رفت اکانتتو عوض کنینوشته شده توسط admin123456 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فک میکنم مودم های هواوی کیفیت بهتری داشته باشن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)