بله میشه. عکس پائیننوشته شده توسط shervin115 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
s16.picofile.com/file/8427646000/Local_Update
بله میشه. عکس پائیننوشته شده توسط shervin115 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
s16.picofile.com/file/8427646000/Local_Update
نوشته شده توسط arad131 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]B612-233 آنلاک نمیشه .البته منظور تا امروزه شاید بعداً راهی پیدا بشه .
جایی دیدم نوشته بود با برنامه Algo v5 کد آنلاکش بدست میاد. توی سایت EggBone.tech به صورت متنی و لینک تصویری یوتیوپ طریقه آنلاکش رو هم شرح داده. حالا اساتید فن باید بررسی کنند ببینن صحت داره و میشه با این روش آنلاک کرد یا اینکه این B612-233 که در کشور ما هست فرق میکنه.نوشته شده توسط phoenix1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
eggbone.tech/2020/03/unlock-mtn-orange-flybox-huawei-b612s-233-wifi-router
این سایت ها فقط یک تایپیک و مطلب زده . بیشتر برتی بازدید گوگل هست .نوشته شده توسط arad131 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم باید رفت سمت مهندسی معکوس و دامپ کردن از روی فلش .
من انلاک کردم ولی یه مشکلی پیش اومده سیم کارت راتیل زدم شرکت همتا اس ام اس داده که دستگاه مالک دیگریست بعد سیم کارت سرویس قطع شده رفتم چک کردم بعد انلاک IMEI مودم تغییر کرده واسه همین شرکت همتا پیام میده
حالا چطور میشه IMEI دستگاه برگردوند؟
در حال حاضر IMEI دستگاه 15 تا صفر هست
من انلاک کردم ولی یه مشکلی پیش اومده سیم کارت راتیل زدم شرکت همتا اس ام اس داده که دستگاه مالک دیگریست بعد سیم کارت سرویس قطع شده رفتم چک کردم بعد انلاک IMEI مودم تغییر کرده واسه همین شرکت همتا پیام میده
حالا چطور میشه IMEI دستگاه برگردوند؟
در حال حاضر IMEI دستگاه 15 تا صفر هست
سلام، اول : آنلاک کردن به تنهايي کافي نيست و بايد فريمور هم به درستي آپديدت بشه وگرنه همين مشکل و يا دوباره لاک شدن پيش مياد. بررسي کنيد که فريمور را هم به درستي نصب کرده باشيد.نوشته شده توسط hn_sport [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوم : آيا b612-233 را آنلاک کرديد يا مدل ديگري ؟ چون تا اونجايي که اساتيد گفتند فعلا b612-233 را نميشه آنلاک کرد چون توسط بالونگ فلش هايي که براي آنلاک کردن و تغيير فريمور مدلهاي ديگر استفاده ميشه قابل شناسايي نيست و بايد منتظر موند تا اساتيد راهي براي دامپ کردن اين مدل پيدا کنند.
دوستان یه سوال
من مودم رو حدود یک سال پیش خریدم و چند روز پیش دادم دوستم آنلاک کرد به ورژن 192
بعد از چند روزی سیمکارت از کار افتاد و دیگه رجسیتر نمیشه چون IMEI صفر شده
طبق سرچ که کردم دوستان گفتن که نسخه 196 رو باید نصب کنی تا IMEI برگرده و مشکل رفع شه (با توجه به اینکه بعد از آنلاک وای فای اسمش عوض نشد و سرجاش موند)
حالا سوالم اینه برای نصب نسخه 196 باید دوباره در مودم باز شه و لحیم کاری و اینها؟
یا میشه یه صورت لوکال فایل رو بهش داد تا آپدیت بشه
دوستان یه سوال
من مودم رو حدود یک سال پیش خریدم و چند روز پیش دادم دوستم آنلاک کرد به ورژن 192
بعد از چند روزی سیمکارت از کار افتاد و دیگه رجسیتر نمیشه چون IMEI صفر شده
طبق سرچ که کردم دوستان گفتن که نسخه 196 رو باید نصب کنی تا IMEI برگرده و مشکل رفع شه (با توجه به اینکه بعد از آنلاک وای فای اسمش عوض نشد و سرجاش موند)
حالا سوالم اینه برای نصب نسخه 196 باید دوباره در مودم باز شه و لحیم کاری و اینها؟
یا میشه یه صورت لوکال فایل رو بهش داد تا آپدیت بشه
سلام دوستان
من حدود یکسال پیش مودم tf i60 رو با روش لحیم کاری تونستم آنلاک کنم. ا
الان مودم tf i60 جدید خریدم که دراری مشخصات زیر هست :
software version : 81..201.01.01.234
میخواستم ببینم با همون روش قدیمی میتونم آنلاک کنم این مودم رو ؟؟؟ ممنون میشم از دوستان کسی جواب بده
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)