سلام
یه فن ۲۲۰ ولت خریده م از rayanelectron.ir میخواستم بپرسم استاندارد و اوریجیناله؟ آخه برند و مشخصات خاصی رو جعبه ش نداره. اینا جعبه هاشون هیمنطرویه؟
سلام
یه فن ۲۲۰ ولت خریده م از rayanelectron.ir میخواستم بپرسم استاندارد و اوریجیناله؟ آخه برند و مشخصات خاصی رو جعبه ش نداره. اینا جعبه هاشون هیمنطرویه؟
سرشم ضمنا پورت نداره. سیم لخت آزاده
ادیت: خوب شد دیدم یه فرورفتگی و ترک جزئی هم بدنه داره. بدنه خیلی محکم بنظر میاد و چنین ترکی یعنی ضربه ای چیزی خورده. بنظرتون پسشون بدم؟
من هنوز تست نکردم البته و الان واقعا فرصت تستش رو ندارم
Last edited by Nocturne; 06-07-2017 at 15:28.
فن 230 ولت تو خونه استفاده نمی شه که بسته بندی اش مهم باشه.( من جعبه تمام دستگاه های صنعتی ام از این ساده تر و زشت تر هم بوده) یا رک داری یا گذاشتی تو دستگاه صنعتی. بسته به مدل هم ممکن است سوکت داشته باشد یا نداشته باشه.نوشته شده توسط Nocturne [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون دور این فن ها زیاده باید چک کنی ببینی دچار ویبره می شه یا نه - گرچه اگر فرصت تعویض داری و جای ترک رو پایه ها یا نزدیکش هست بهتره عوض کنی که در طولانی مدت دچار مشکل نشی.
البته من از فن های 220 ولت در منازل مسکونی استفاده میکنم ، فن های بین خطی درون کانال ها و لوله های اگزاست و تهویه ساختمان قرار میدم.
(تهویه سرویس بهداشتی و هود آشپزخانه) که هوا با استفاده از آنها در کانال های مجزا و در برج های مسکونی به خارج هدایت میشه
تجربه من نشون میده تقریبا همه انواع این فن ها ساخت کشور چین هست و بعد از یک تا نهایت دو سال کار مداوم به صدا در میاد و یا خراب میشه .
حدود قیمت نیز بطور عمده از کشور چین حدود 30 هزارتومن هست و در ایران تا هر عدد 120 هزارتومن نیز فروخته می شود.
نه راستش درگیر بودم و دیگه تایمش گذشت. امروز رفتم سیم و اینهاش رو اوکی کردم و میتونم روشن کنم. فقط اون ترک و اینها رو که پرسیدم بیشتر از این بابت که روی میز کارم هست و میخوام که مشکلی پیش نیاد از نظر ایمنی.. یعنی یه وقت خراب شه جرقه ای چیزی نزنه!!نوشته شده توسط zed2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب یه سوال خیلی مهم
من میخوام تو جریان این دیمر قرار بدم که سرعتش رو پایین تر ببرم. یه همچین چیزی الکتریکی ها دارن ولی میگن کار غیراستانداردیه و عمر موترو کم میشه و...
خواستم بدونم به اینها نمیشه هیچ نوع دیمری زد؟؟ راهش پس چیه؟ مگه توی سیستم های خنک کننده کامپیوترها سرعت چرخش اینها کم و زیاد نمیشه؟
این شکل دیمری که فروشنده داشت و خودش میگفت ما اینا رو برای لامپ وصل میکنیم و مال این کار نیست
در این زمینه من خودم خبر ندارم ( همانطور که در زمینه سیستم تهویه برج اطلاعی ندارم)نوشته شده توسط Nocturne [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستگاه هایی هم که من دیدم دور فن تغییر نمی کنند و فن یا ان هست یا اف . کسی که دیمر زده باشه هم ندیدم
چیز بدرد بخوری که پیدا کردم که شاید بدرد بخوره: ( مبحثش خیلی جالبه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که فکر کنم برای موتوری پر مصرف مثل کولر یا پنکه های بزرگ این خودش رو بهتر فکر کنم نشان بدهد.
+
در رابطه با فن سیستم های خانگی DC است و فنی که خریدی AC ، سیستم مدارشون یکم باهم فرق داره ( + مصرف برق این دو فن تفریبا 10 برابر فرق داره)
سرعت فن رو در پی سی می شه با ولتاژ و اضافه کردن مقاومت کنترل کرد ( البته باید مقاومت خیلی پایین باشه و از طرفی بتونه جریانی که ازش رد میشه رو تحمل کنه که نسوزه )
و در استاندارد های جدید هم برای راحتی و کنترل بهتر از سیستم PWM به جای سیستم تغییر ولتاژ استفاده می کنند که ولتاژ ثابت است ولی بسته به نیاز به دفعات قطع و وصل میشه.
فن AC ظاهرا مباحث دیگری هم دارد در رابطه با طریقه استارت و فشاری که باید برای کاهش ولتاژ بهش توجه کرد.
Last edited by zed2; 14-07-2017 at 01:42.
منم تا به حال این کار رو نکردم و تا به حالم ندیدم چنین کاری انجام بدن ، باید از دوستان متخصص در برق و الکترونیک بپرسید .
این جور فن ها خیلی ساده هستن و فقط برای تهویه در حالت خاموش و روشن کار میکنن.
نوعی از فن های AC که من دیدم سرعتشون قابل کنترل باشه در داخل سیم پیچ خود موتور از ابتدا برای دورهای متفاوت ساخته میشن و ممکنه تا 7 یا 8 سرعت متفاوت رو هم پشتیبانی کنن .
اما اینکه بیایم شدت جریان ورودی یک موتور تک دور AC رو کم کنیم یه مقدار جای بحث داره ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)