توییت آذریجهرمی
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
توییت آذریجهرمی
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
در سرویس پیش پرداخت هزینه آبونمان روی سرویس گرفته می شه ولی سرویس پس پرداخت هر 2 ماه یکبار 6 هزارتومان هزینه آبونمانشه
متاسفانه سرویس من مشکل CRM داره و تا اطلاع ثانوی بهم گفتن نه خودت می تونی شارژش کنی نه می تونی مصرفتو ببینی برای دانستن حجم استفاده شده یا شارژش باید با 2020 قسمت FTTH تماس بگیرم
واقعا مسخره هست
ولی کیفیت سرویس خداییش خوبه
خب منم پیش پرداخت گرفتم و ماهی ۶۰ تومن واسه آبنمان ازم گرفتن و واسه یکسال جمعا ۷۲۰ همون اولش دادم.مرکز مخابراتیتون رو دقیق میگید کجا بوده.میخام شنبه برم ببینم جریان چی بودن که فقط از من اینهمه هزینه آبنمان گرفتن
ببین مهندس تعرفه هر شهر با شهر دیگه فرق می کنه
من قم هستم شما کدوم شهری ؟
این تعرفه قم هست با آبونمان
![]()
این مودم های fiberhome یک بدی داره اونم اینکه از درگاه فیبر نوری می شه تنظیمات voip و wan رو تغییر داد ، مودم های هوآوی خیلی بهتره
اگر زحمتت نیس یه تست سرعت و پینگ از لندن و نیویورک بذار ببینیم سرعت و پینگ چه جوری هست.مرسی
با هواوی هم میشه ...
این چند موردو چند وقت پیش توی نمایشگاه بهم گفتن:
. سرویس های فیروزه که فیبر کشی و مودم با خود مخابرات هست ماهیانه 60 هزار آبونمان دارن ...(کل ساختمونو بیان فیبر بکشن برای همه ی واحدا)
2. 4 مدل مودم داره که تفاوت اصلیشون تعداد پورت های تلفنشون هست ..(مدل 2 پورت برند هواوی که 4تا هم پورت لن داره+وای فای قیمتش 250 هست )
3. فعلا سقف سرعت رو زیاد روش حساس نیستن ...همونجا با داخل تست سرعت گرفت تا 800 مگ سرعت میداد...
4. ازشون پرسیدم حداکثر هزینه چقدر میشه برای راه اندازی (مودم و فیبر و ..) گفتن که 450 با مودم 2 پورت ...
5.پینگookla با سرور داخل 0 بود ولی هر کاریش کردم نزاشت با cmd از 4.2.2.4 پینگ بگیرم ...
6.اگر توی مرکز مخابراتیتون امکانات باشه 20 روزه وصل میشه...
7. اگر آپارتمان باشید ممکنه که بخوان حداقل 3 نفر توی مجموعه درخواست داده باشن تا بیان برای نصب(که بسته به رییس مرکز شاید با یه نفر هم بیان برای نصب)...
Last edited by crash00; 06-10-2017 at 03:32.
از من که هیچ هزینه ای بابت آبونمان نگرفتن
منزل ما آپارتمانی هست و هیچ کسم درخواست نداده بود آمدن وصل کردن
ماهیانه 60 هزار تومان واقعا غیر منتقیه هیچ کس نمی گیره
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (2 کاربر عضو شده و 2 مهمان)