تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
راهنمای خرید پاور بانک
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 70 از 574 اولاول ... 206066676869707172737480120170570 ... آخرآخر
نمايش نتايج 691 به 700 از 5737

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

والا اولش سرعت ۱۷ مگ بود خب میدونین که ۲۴ ساعت مهلت تست داره پهنای باند داشت همینجور میومد بالا رسید به ۲۵ مگ و ادامه داشت ولی به محض تموم شدن مهلت تست سرعت دیگه بالا نرفت زنگ هم زدم گفتم سرعت نمیره بالا ؟
    جوابشون: ۱-شاید نویز هست تو سیم کشی ساختمون گفتم به دوشاخ مخابرات وصلن مودم ۲- دوشاخ مخابرات باز کنید ببینید شاید سیم سولفاته شده باز کردم دیدم نه پوسیدگی نداره ۳- متاسفانه فاصلتون زیاده یک کیلیومتره از مرکز مخابراتی خب قبول اقا یک کیلو‌متر خب واسا ؟ مگه adsl هست که ؟ نیست دیگه vdsl هست در این مدل تجهیزات dslam تو نزدیکترین کافو به مشترک نصب و راه اندازی میشه اون adsl هست که adsl تو مرکز مخابراتی کار میزارن و ربطی به فاصله مرکز مخابراتی نداره
    ۴- اگر ناراضی هستین در ساعت مختلف تست بگیرید با کابل از لبتاپ به مودم وصل بشید منم همینکارو کردم فرغی نکرد ۵- اقا شما داری شرکت متهم میکنی به کم فروشی و بی ثباتی من اصلا متهم نکردم فقط رانکار پرسیدم ازشون ج
    در نتیجه از خرید سرویس های فیبر نوری جدا خود داری کنید

Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
    حتما شکایت کن 195 دوست عزیز !
    اصلا کوتاه نیا ، مطمئن باش پیگیری میکنن ...

تمام این خضعبلاتی که بهتون گفتن برای من آشناس . یکی از اقواممون 1 ماه adsl گرفت از مخابرات چه بلایی که سرشون نیومد ، از قطع و وصلی زیاد گرفته تا حجم خوری و ...!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

حتما شکایت کن 195 دوست عزیز !
    اصلا کوتاه نیا ، مطمئن باش پیگیری میکنن ...

تمام این خضعبلاتی که بهتون گفتن برای من آشناس . یکی از اقواممون 1 ماه adsl گرفت از مخابرات چه بلایی که سرشون نیومد ، از قطع و وصلی زیاد گرفته تا حجم خوری و ...!
    منم از مخابرات ADSL داشتم روزی 10 بار مودم از سینک خارج میشد به خاطر تجهیزات فوق پیشرفتشون !!!
    چی جواب داد پشتیبانی :
    فاصله شما با مرکز مخابراتی ۲ کیلومتره !!!!
    در حای که که شاید ۳۰۰ متر هم نبود و وقتی گفتم طلبکار شد و گفت ما تمام اطلاعات مرکز و .. را داریم و....
    بعد از ۱ ماه گفتم تخلیه کنن و هرچی گفت مشکلتون را حل میکنیم و ... گفتم نه میخوام از یک شرکت دیگه بگیرم
    از های وب گرفتم هیچ کدوم از مشکلات قبلی با مخابرات را نداشت ...
    نتیجه اخلاقی :
    از مخابرات هیچ سرویس نگیرید که ....

3. 3 کاربر از vegas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

منم از مخابرات ADSL داشتم روزی 10 بار مودم از سینک خارج میشد به خاطر تجهیزات فوق پیشرفتشون !!!
    چی جواب داد پشتیبانی :
    فاصله شما با مرکز مخابراتی ۲ کیلومتره !!!!
    در حای که که شاید ۳۰۰ متر هم نبود و وقتی گفتم طلبکار شد و گفت ما تمام اطلاعات مرکز و .. را داریم و....
    بعد از ۱ ماه گفتم تخلیه کنن و هرچی گفت مشکلتون را حل میکنیم و ... گفتم نه میخوام از یک شرکت دیگه بگیرم
    از های وب گرفتم هیچ کدوم از مشکلات قبلی با مخابرات را نداشت ...
    نتیجه اخلاقی :
    از مخابرات هیچ سرویس نگیرید که ....
    منم میخواستم برم های وب ولی دیدم تو تاپیکش بچه ها ناراضی هستند
    پشیمون شدم. ترسیدم از چاله به چاه بیوفتم.

5. این کاربر از rioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

تماس گرفتم با بخش پشتیبانی میپرسم خطم در بهترین شرایط ممکن چرا سرعت از ۲۸ مگ بالا نمیره؟ میگن اگر از ۱۶ مگ کمتر سرعت گرفتین باید بررسی بشه پرسبدم هطم در بهترین شرایط هست میگه نه شما باید سیم کشی تا مخابرات در نظر بگیرید گفتم سیم کشی مخابرات ربطی به من که نداره گفتن شما مصرف کننده ای
    پ.ن : مشتری باید زیر ساخت مخابرات تامین کنه واغعا مسخره هست
    ادامه : گفتم اقا من سرعت ۵۰ مگ میخام اگر بیشتر هم دریافت کردین ما کاری نداریم گفتم باشه و قطع کردم اعصابم داغون شد اخه زور داره که همه چی اکی باشه ولی سرعت این باشه واغعا زشته اینا سرعت به دلخواهشون قفل میکنن مثلا موغع تست سرعت داشت میمود بالا اما الان از ۲۸ بالا تر نمیره حالا من قراره شکایت کنم چون دارن علنن به شعور ادم توهین میکنن

عکس وضعیت خطم خودتون قضاوت کنید

Last edited by mr.arbab28; 15-09-2017 at 19:30.

7. 2 کاربر از mr.arbab28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من الان نزدیک به 3 هفته هست پول ریختم به حساب هیچ خبری نیست در صورتی که کافوش تا خونمون نهایت 150 متره
    مخابرات دزده هر کاریش که بکنی
    از وقتیم که دادانش به س.... بدتر شده

9. این کاربر از saeedjjjj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ببین مهندس اینا می دونی چی کار می کنن
    اینا هر core سیم رو تبدیل می کنن به 20
    پورت یه چیزی توی مایه های Pcm هست که هر خط تلفن رو تبدیل به 5 تا خط می کردن
    اینم تکنولوژیش اینه حالا ببین چندتا کور می یارن توی هر سیم
    عکسشم یکی از دوستان فرستاده بود

11. 6 کاربر از saeedjjjj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

امروز از طرف مخابرات کابل کشی رو انجام دادن حدود 90 متر کابل فقط از دم در خونه تا توی اتاق من برد ولی چون پولشو اول داده بودم 54500 تومان همه ی کارهارو اعم از سوراخ کاری دیوار چسب کاری و کابل کشی تا توی اتاقم رو با همین پول انجام دادن کابل 4 core هستش کیفیتش خوب بود گفتم الان این کابلو بخواهم بخرم متری چقدر هستش گقت متری 1500 تومان از کابل مسی هم ارزون تره واقعا ، منتظرم جوش کاری و مودمش رو بیاورن و انجام بدن از مراحل نصبش سعی می کنم عکس بگیرم بگذارم براتون

13. 9 کاربر از saeedjjjj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان بعد از کلی پیگیری قرار بود امروز بیان مودم رو نصب کنن وقتی مراجعه کردند متوجه شدن توی پست یکی رفته کابل های مخابرات رو قطع کرده و باید یه تیم دیگه ای بیان اینو درست کنن
    بعد اینا بتونن سیم هارو جوش بدن و فیوژن بزنن
    واقعا خیلی جالبه اون دوستی که توی پردیسان قم بود.
    داخل پردیسان مخابرات دکل زده نت تا 50 مگ می ده با همین قیمت یکساله 40 گیگ حدود 70 هزار تومان
    گیگ اضافه هم گیگی هزار تومان هستش
    خواستی به 2020 زنگ بزن برات اوکی کنن

15. این کاربر از saeedjjjj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2017

پيش فرض

سلام کسی از دوستان تو مناظق جنوب تهران مثل شهرری تونسته اینترنت تانوما بگیره؟؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

تماس گرفتم با بخش پشتیبانی میپرسم خطم در بهترین شرایط ممکن چرا سرعت از ۲۸ مگ بالا نمیره؟ میگن اگر از ۱۶ مگ کمتر سرعت گرفتین باید بررسی بشه پرسبدم هطم در بهترین شرایط هست میگه نه شما باید سیم کشی تا مخابرات در نظر بگیرید گفتم سیم کشی مخابرات ربطی به من که نداره گفتن شما مصرف کننده ای
    پ.ن : مشتری باید زیر ساخت مخابرات تامین کنه واغعا مسخره هست
    ادامه : گفتم اقا من سرعت ۵۰ مگ میخام اگر بیشتر هم دریافت کردین ما کاری نداریم گفتم باشه و قطع کردم اعصابم داغون شد اخه زور داره که همه چی اکی باشه ولی سرعت این باشه واغعا زشته اینا سرعت به دلخواهشون قفل میکنن مثلا موغع تست سرعت داشت میمود بالا اما الان از ۲۸ بالا تر نمیره حالا من قراره شکایت کنم چون دارن علنن به شعور ادم توهین میکنن

عکس وضعیت خطم خودتون قضاوت کنید

کسی نظری نداره؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •