تبلیغات :
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 593 از 593 اولاول ... 93493543583589590591592593
نمايش نتايج 5,921 به 5,924 از 5924

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2025

پيش فرض

نه راهی وجود نداره من دیروز یا اسکرین شات از پینگم از ساعت های مختلف روز ثبت شکایت کردم شمام حتما انجام بدید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

دوستان کسی از این طرح ۸۰۰ گیگ ماهانه مخابرات خبر داره؟قیمتش چقدره و سرعتش آیا up to 300?

- - - Updated - - -

دوستان کسی از این طرح ۸۰۰ گیگ ماهانه مخابرات خبر داره؟قیمتش چقدره و سرعتش آیا up to 300?

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

[QUOTE=blackbird;9204133]حجم بالا ترافیک عادی باید بوده باشه الان 500 گیگ زده 938 هزار تومن فکر کنم قبلا 700 هم داشت.
    برا من برعکس تو مقدارش خیلی رفته بود پاییه و به منفی ۳۳ رسیده بود سرعت اپلود میشد صفر!!!!دقیقا این اتفاق وقتی اومدن برا همسایمون سیم کشی کنن اتفاق افتاد..هرچی بهشون گغتم زیربار نمیرفتن و یکیشون که اصلا میگفت سیمتون باید از نو کشیده بشه)) اونموقع یه تومن میخواست تا سیم نو بکشه یارو..چندروز بعد زنگ زدم به یه شرکت خصوصی تو کرج به اسم برنا با ۱۵۰ تومن اومد دو کوذ فیوژن برام زد rx برگشت به منفی ۲۶ ،این افتفاقات مال سال ۱۴۰۰ هست الان مقدار rx برای من ۲۲.۹۲- هست .

چند وقت مشکل برای خط من پیش اومده بود از نفر پیمانکار که اومده بود مقدار مناسب RX رو پرسیدم گفت خیلی جاها 7 یا 8 هم گرفتم !!! من همین سوال رو پرسیدم که شنیدم باید وسط مقدار مجاز باشه و خیلی قوی باشه به مودم صدمه میزنه مثلا مودم هواوی زده بین -8 تا -27 بهترین حالت میشه -18 تا -15. از پشتیبانی هم پرسیدم چند بار هیچ جوابی نمیدن و طفره میرن چون بعدا کاربر میگه طبق حرف خودتون مقادیر من خوب نیست باید درستش کنید. خیلی وقت پیش از بازرسی بعد شکایت اومدن خط من رو چک کرد یکیشون گفت این مقادیر رو قبول نکنید !! گفتم چه جوری قبول نکنم ؟ به پیمانکار گفتم همشون خندیدن گفتن بگو خودش بیاد مقادیر خوب برات بگیره با این تجهیزات و این مدل کابل کشی.
    خلاصه که هر کی یه چیزی میگه کسی از دوستان اطلاعت دقیق داره با رفرنس به ما هم بگه مخصوصا همین مورد صدمه زدن به روتر واقعا صدمه میخوره ؟ با این قیمتها و جنسهای داغون خیلی هم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

پیمانکار معمولا دنبال یه راهی برای کسب سود هست دیگه ... چراغ PON من چشمک زدن شده بود میگه سیم کشی داخلی تو چند وقته کشیدی !! میگم که پان چشمک زن میشه یعنی اشتباهی کانکشن من رو به یکی دیگه تو باکس زدید مودم داره مقادیر خط رو نشون میده که خیلی هم مناسب هست اگه فیبر قطع باشه که یا LOS قرمز میشه یا مقادیر خیلی پایین و همه فیبر رو من تو کار رد کردم و باکس هم داخل ورودی گذاشتم بعد کلی فیلم بازی کردن یه قلم لیزر گذاشت رفت اون سر خط رو جای درست وصل کرد که یعنی خودشون سری قبل جا بجا کردن. چند بار که کابل بیرونی خراب شده همه پیمانکارها اول میگن داخلی مشکل داری بعد که متوجه میشن طرف پرت نیست کار رو انجام میدن . جالبه سمت داخلی که هزینه با کاربر هست رو میگه سیم باید تعویض بشه سمت خودشون رو ده تا وصله پینه میزنن.

5. 3 کاربر از blackbird بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •