سوخت میشه .. مگه پیش پرداخت نمیشه ؟
سوخت میشه .. مگه پیش پرداخت نمیشه ؟
من پیش پرداخت بودم الان اومدم پس پرداخت و در قرارداد دیدم نوشته که حجم در پیش پرداخت به ماه بعد منتقل نمیشه ولی درباره پس پرداخت چیزی ننوشته بود. برای همین پرسیدم.
البته ترافیک اضافه عادی و ترافیک زماندار چه در پیش پرداخت چه در پس پرداخت تا پایان قرارداد قابل استفاده ست.
همه ISP هایی که قبلا DSL داشتم حجم مال کل زمان قرار داد بود. اگر مخابرات همه مبلغ قرار داد چند ماهه رو اول دریافت میکنه باید حجم مال کل اون زمان باشه و آخر مدت قرار دادسوخت بشه.
سلام
ترافیک زمان دار تو پنل شما هست؟ برا من هیچ ترافیک زمان داری نشون نمیده
قیمت های سرویس های ۱۰۰۰ رو چقدر گرون کرده مخابراتدیگه نمیصرفه چون با وای فای هم فقط اگر خیلی نزدیک مودم باشی اون سرعت رو میده من تو خونه تو اتاق ها سالن بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ میگیرم دیگه نمیصرفه با این قیمت جدید فضایی سرویس ۱۰۰۰ بگیم .
- - - Updated - - -
قیمت های سرویس های ۱۰۰۰ رو چقدر گرون کرده مخابراتدیگه نمیصرفه چون با وای فای هم فقط اگر خیلی نزدیک مودم باشی اون سرعت رو میده من تو خونه تو اتاق ها سالن بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ میگیرم دیگه نمیصرفه با این قیمت جدید فضایی سرویس ۱۰۰۰ بگیم .
داخل پنل پس پرداخت هست
دقیقا
بیشتر سرویس ها کلا همینه مثلا برای دانلود دیتا بازی کال اف میبینی کلا ۱۵ مگابایت سرعت بالاتر نمیره !
یا تلگرام کلا ۲ مگابایت بیشتر نمیشه دانلود کرد! حتی اگ فول وایفای سرعت رو بده از سمت سرور های ارایه دهنده اپ میبینی لیمیته !
همون ۱۰۰ تا ۲۰۰ هم سرعت کفاف کارو میده !
منم بعد از اتمام این سه ماه احتمالا بیام رو همین بسته ها
هزار بدرد اداره ای سازمانی میخوره که حداقل ۱۰ نفر یوزر با دو تا دستگاه منتظر دانلودن !
ن با این حجم های ۵۰۰ گیگ![]()
منم پس پرداختم ولی نیست هیچ ترافیک زمان داری
فکر کنم پنل مخابرات یک پارچه نباشه منطقه بندی داره و کم کم بروز رسانی بشه شاید دارن تغییراتی توش میدن حذف یا گرون کردن یا شاید هم موقتی برای شما نشون نمیده. با 2020 تماس بگیر اگه رو پنل اونا باشه برات سرویسی که لازم داری رو فعال میکنن.
میشه یه عکس از ترافیک های موجود تو ساعات خاص بفرستین؟ برا من باز کردن ولی فقط 2 تا 8 و 4 تا 12 داره
Last edited by peyman_omnia2; 04-05-2025 at 12:39.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 5 مهمان)