تبلیغات :
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 586 از 593 اولاول ... 86486536576582583584585586587588589590 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,851 به 5,860 از 5930

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

اتفاقا منم از 500 گیگ اومدم 220 گیگ اینطور شده. من ریزمصرف را گرفتم و با دقت بررسی کردم و متوجه یکسری اشکالات شدم. اول اینکه من دقیقا یادم هست که فلان روز حدود 10 گیگ دانلود کردم و احتمالا با آپلود حدود 12 گیگ میشه همینجا در پرانتز بگم که به نظر من آپلود هم خیلی بیشتر در فیبر مصرف میشه نمی دونم چرا. پس در ریز مصرف رفتم دقیقا همون روز را نگاه کردم دیدم حدود 12 و نیم گیگ مصرف زده اما رایگان و بعداز چند روز یه دفعه و یکجا یه روز 57 گیگ از حجم را کم کرده. درکل دقیقا همون روز که مصرف کردی کسر نکرده و بعدا یکجا خیلی کم کرده که معلوم نمیشه حجم دزدی شده یا نه. دوم اینکه اگه ساعت مثلا 6 بعداز ظهر بسته فعال کردی امروز نه فردا بعداز ساعت 6بعدازظهر یعنی تقریبا 48 ساعت بعد مصرف را می تونی ببینی. خلاصه اینکه برنامه مصرف حجم لایو یا در لحظه نشون نمیده و 24 تا 48 ساعت بعد کاملا غیر واقعی هرطور که بخواد حجم را کم میکنه.
    یه چیز مسخره دیگه اینکه در نمودار ستونی اگه موس را روی ستون بذاری آپلود و دانلود و مجموع مصرف را نشون میده که اگه بری ریزمصرف همون روز را بگیری مجموع مصرفش با مصرف ستون یکی نیست. من اومدم کل مجموع مصرف ستون ها را باهم جمع کردم و گندش بیشتر دراومد، طبق این مجموع بسته من باید تمام شده باشه اما من هنوز 90 گیگ دارم.
    بله اون نمودار ستونی اشتباه نشون میده. ولی حجم رو بر اساس چیزی که توی ریز مصرف نشون میده کم میکنه.اینکه گفتید بعد چند روز یکجا 57 گیگ کم کرده، بخاطر اینه که وقتی گزارش میندازه که ارتباط مودم یکبار قطع و وصل بشه و چون فیبر قطعی به ندرت داره چند روز به چند روز گزارش میندازه. شما برای اینکه مطمئن بشید درست حساب میکنه یا نه، اول یکبار مودم رو ریستارت کنید، بعد یه حجم مشخصی رو دانلود کنید و بعد مودم رو ریستارت کنید. بعد گزارش مصرف رو نگاه کنید. من ADSL دارم و تا حالا حجم خوری غیر عادی ندیدم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

دوستان برای مشکلات و مسائل مربوط به سرویستون بهتره در پنل کاربری سمت راست قسمت پشتیبانی درخواست پشتیبانی بدید یا به اصطلاح تیکت ثبت کنید اینطور هم جواب بهتری می گیرید هم مدرک مستند دارید که میتونید ازش اسکرین شات بگیرید اگه لازم شد.
    اتفاقاً یه مشت گوسفند نشستن تیکت جواب میدن. کاری ندارن که مشکلت چیه و چی خواستی، یه متن آماده و بی ربط کپی پیست میکنن!!! کم پیش میاد جواب درست بدن و چیزی که خواستی رو انجام بدن.

3. 2 کاربر از Amir1234646 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

اتفاقاً یه مشت گوسفند نشستن تیکت جواب میدن. کاری ندارن که مشکلت چیه و چی خواستی، یه متن آماده و بی ربط کپی پیست میکنن!!! کم پیش میاد جواب درست بدن و چیزی که خواستی رو انجام بدن.
    خوبه دیگه هرجا لازم شد مستند یه مشت گوسفتند را داری که بعنوان مدرک ارائه کنی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

بله اون نمودار ستونی اشتباه نشون میده. ولی حجم رو بر اساس چیزی که توی ریز مصرف نشون میده کم میکنه.اینکه گفتید بعد چند روز یکجا 57 گیگ کم کرده، بخاطر اینه که وقتی گزارش میندازه که ارتباط مودم یکبار قطع و وصل بشه و چون فیبر قطعی به ندرت داره چند روز به چند روز گزارش میندازه. شما برای اینکه مطمئن بشید درست حساب میکنه یا نه، اول یکبار مودم رو ریستارت کنید، بعد یه حجم مشخصی رو دانلود کنید و بعد مودم رو ریستارت کنید. بعد گزارش مصرف رو نگاه کنید. من ADSL دارم و تا حالا حجم خوری غیر عادی ندیدم.
    شاید، اما تنها جایی که دقیقا نشون می ده چقدر مصرف کردی و چقدر ریالی ارزش داره باقی مانده حجمت، قسمت تغییر سرویسه، البته نباید سرویس دومی مثل ترافیک زماندار داشته باشی وگرنه پیام خطا میگیری من چون قبلش سرویس 1000 با حجم 500 داشتم و مشکل حجم نداشتم و وقتی دیدم سرویس 100 با حجم220 خیلی حجم دزدی داره از قسمت تغییر سرویس دوباره سرویس 1000 را فعال کردم، وقتی تغییر سرویس می زنی دقیقا میگه چقدر روز چقدر حجم مصرف کردی و چقدر مانده و چقدر ریالی ارزش داره اون مبلغ را از مبلغ خرید سرویس جدید کم می کنه و بقیه مبلغ را پرداخت می کنی و سرویس جدید فعال میشه، من همینطوری از سرویس حجم دزدی 100 برگشتم همان سرویس 1000

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

دوستان چک کنید ببینید سرویس 1000 واقعا سرعتش نزدیک به 1000 هست چون امسال ظاهرا در سرعت 100 مخابرات داره کم فروشی حجم میکنه و در سرعت 1000 داره کم فروشی سرعت. سرعت 1000 را که فعال کردم روی 300 بسته شده.
    اسم با ادبی این دزدی کم فروشیه. بنویسید کم فروشی، بخوانید دزدی!!!
    در سرویس های 100 سرعت دانلود روی 200 بسته شده و سرعت آپلود 25 که کم فروشی حجم داره.
    در سرویس های 1000 سرعت دانلود و آپلود روی 300 بسته شده که کم فروشی سرعت داره.

- - - Updated - - -

دوستان چک کنید ببینید سرویس 1000 واقعا سرعتش نزدیک به 1000 هست چون امسال ظاهرا در سرعت 100 مخابرات داره کم فروشی حجم میکنه و در سرعت 1000 داره کم فروشی سرعت. سرعت 1000 را که فعال کردم روی 300 بسته شده.
    در سرویس های 100 سرعت دانلود روی 200 بسته شده و سرعت آپلود 25 که کم فروشی حجم داره.

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

- - - Updated - - -

درود... اگر تهران هستید کلا تو تهران در خیلی از مراکز علی رغم خریدن سرویس 1000 سقف سرعت بسیار پایینتر بسته میشه و همش هم میگن up to 1000 .

8. این کاربر از luches بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

درود... اگر تهران هستید کلا تو تهران در خیلی از مراکز علی رغم خریدن سرویس 1000 سقف سرعت بسیار پایینتر بسته میشه و همش هم میگن up to 1000 .
    نه، من بندرعباس هستم و 8 ماهه که فیبرنوری مخابرات گرفتم و از همون اول سرعت 1000 داشتم. وقتی هشت ماه پیش سرعت 1000 گرفتم سرعتش زیر 300 بود که با شکایت به بازرسی مخابرات درست شد و تا نیمه دوم اسفند درست بود، وقتی در هفته پایانی سال برای حدود 3 ساعت نت قطع بود من پرسیدم چرا قطع شده گفتن دارن بروز رسانی می کنن بعداز اون سرعت فیکس شد روی 300 و من چون سرویسم داشت تمام می شد و یه چند روزی نمی خواستم تمدید کنم دیگه شکایت ثبت نکردم و الان که یک هفته ای هست فعال کردم دیدم هنوز کم فروشی وجود داره که بعداز اینه پشتیبانی کاری نکرد الان به بازرسی مخابرات شکایت کردم اگه اینجا نتیجه نده شکایت کم فروشی در 195 ثبت میکنم.

10. 3 کاربر از MPS882 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

دوستان لطفا همه کسانی که مشکل کم فروشی دارن ثبت شکایت کنید.
    ایرانسل اومده سرعت 1000 را حذف کرده و بیشتر از 300 نمیده ولی دیگه 300 را بجای 1000 قالب نمیکنه. مخابرات بگه تا 300 نه اینکه بگه تا 1000 بعد رو 300 ببنده. این حقه بازی ست جالب اینجاست که دروغ رو دروغ میگن. آقا در پنل کاربری کافیه بنویسی تا 300 تمام.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

13. این کاربر از بامدادنیکنفس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

لطفا کسی از بندرعباس فیبر مخابرات سرویس 1000 داره تست بده. ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

1. mirsina1979

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •