مخابرات سرویس شما رو آخر وصل کرد؟ چقدر طول کشید؟ برای منم شرایطی مثل شما پیش اومده ولی کاری انجام نداده فعلا تو این 2 هفته.
مخابرات سرویس شما رو آخر وصل کرد؟ چقدر طول کشید؟ برای منم شرایطی مثل شما پیش اومده ولی کاری انجام نداده فعلا تو این 2 هفته.
7 بار شکایت کردم از اسیاتک و 195 هیچ کدوم جواب ندادن هیچ فایده ای نداره 1 سال و نیم پیش تمام باکس ها رو گذاشتن و رفتن و هیچ خبری نیست
خوب امروز پیمانکار اومد و گفت نمیشه اول چون فقط یک واحد میخواد اما گفتم رئیس مرکز دستور داده زنگ زد باهاش صحبت کرد گفت باشه فیبر میکشم.
فقط همین امروز فیبر داخل ساختمان رو کارکرد و نزدیک 80 متر دراپ کشید که نزدیک 3 تومن پول گرفت. حالا منتظرم فاکتور بده چون فکر کنم گرون گرفت و برم شکایت کنم ازش. خود مخابرات گفت نزدیک 1500 تا 1800 میشه هزینه فیبرکشی داخل.
1 هفته ای هم قول داده فیبر تا درب ساختمان بیاره و بقیش دیگه دست مخابرات برای راه اندازی.
با سلام
مخابرات روی مودم فیبر نوری تلفن ثابت با شماره مخصوص میده. آیا ایرانسل هم روی فیبر تلفن ثابت میده؟
این ایرانسل تو کدوم شهر ها ftth داره؟
سلام
دوستان میشه توضیح بدید بعد سیم کشی فیبرنوری باید چی کار کرد چی میخواد؟
1. اول باید درخواست برقراری سرویس تانوما رو داد؟
2. فقط از مخابرات باید گرفت یا شرکتهای دیگه هم این نوع اینترنت رو ارائه میدن؟
3. باید مودم مخصوص خرید یا خود ای اس پی مودم مخصوص خودش رو میده؟
4. اگر باید مودم تهیه کرد میشه لطف کنید بگید چه مودمی خوبه که هم اقتصادی باشه هم اذیت نکنه؟
مرسی
سلام
یه سوال
ثدیما یه روشی بود از IPS میخواستی با یه تغییر کوچیک یا مقلا تعییر سرویس با 8مگ اینا رویس گیم فعال میکردن که پینگت می اومد پایین
الا که قیبر نوری دارم موندم با تماس گرفتن و یا روش خاصی میشه پینگ اورد پایین یا همینی که خریدی هست و باید بری اکانت نرم افزار های کاهش پینگ بخری؟
درود.
1- تانوما مال مخابرات هست و از همه ارزون تر. یه سر برید مخابرات محل یا با تماس با 2020 شماره خونه رو میدید و اونها چک میکنن ببینن پوشش داره یا نه. اگر تا صد متری بانک سپه و ملی هم باشید بهتون اینترنت مخابرات یا تانوما میدن.
2- بسته به هر شهری و حتی محله، سرویس دهنده ها متفاوت هستن. باید تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] محله خودتون رو چک کنید ببینید چه اپراتوری سرویس میده بعد زنگ بزنید بهشون.
3- بیشتر شرکت ها خودشون مودم میدن. یا میگن این مودم رو تهیه کن. خودتون مودم نخرید چون ممکنه اون اپراتور اون مودم رو استفاده نکنه و بمونه رو دستتون.
4- پاسخ این پرسش هم در شماره 3 داده شد. هر وقت اپراتور معلوم شد و با اطمینان فهمیدید که از چه برندی استفاده میکنن، اگر مودم خودشون رو استفاده نکردید، میتونید با تحقیق کردن مودم مناسب انتخاب کنید.
پینگ داخلی فیبرنوری بین ۱ تا ۲ میلی ثانیه است یعنی از این پایین تر جا نداره، ولی من خودم از exitlag استفاده میکنم برای بازیها ، بعد از ساختن اکانت سه روز مجانی هم میشه ازش استفاده کرد به نظرم یه بار تست کنید.
Last edited by NIMA_e2; 29-01-2025 at 20:46.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)