تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 579 از 580 اولاول ... 79479529569575576577578579580 آخرآخر
نمايش نتايج 5,781 به 5,790 از 5792

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بلاخره بعد سالیان سال
    به مام داره فیبر میرسه
    ایرانسل باکس هاشو نصب کرده داخل محلمون ولی فعلا شوت داخل باکس ها نشده یکساله اسیر کرده مارو تا بیاد بکشه
    منطقه ما سبز بود با شکایت از 195 تونستم از خرس گنده مخابرات ی باکس Fat برا خودم بکنم
    بازرسی دستور داده یک ماهه بیان باکس نصب کنن
    کسی تاحالا عین من بوده بازرسی مخابرات دستور بده یکماه براش باکس بیان نصب کنن ؟
    یا همه چی کشکه ؟
    مخابرات رفتم دوشنبه ثبت نام کرد خط مجازی داد یوزر پسورد پنل هم داد گفت میان برای نصب باکس و سرویست تا چن هفته دیگه
    مخابرات سرویس شما رو آخر وصل کرد؟ چقدر طول کشید؟ برای منم شرایطی مثل شما پیش اومده ولی کاری انجام نداده فعلا تو این 2 هفته.

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

7 بار شکایت کردم از اسیاتک و 195 هیچ کدوم جواب ندادن هیچ فایده ای نداره 1 سال و نیم پیش تمام باکس ها رو گذاشتن و رفتن و هیچ خبری نیست

3. این کاربر از sima_6600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خوب امروز پیمانکار اومد و گفت نمیشه اول چون فقط یک واحد میخواد اما گفتم رئیس مرکز دستور داده زنگ زد باهاش صحبت کرد گفت باشه فیبر میکشم.
    فقط همین امروز فیبر داخل ساختمان رو کارکرد و نزدیک 80 متر دراپ کشید که نزدیک 3 تومن پول گرفت. حالا منتظرم فاکتور بده چون فکر کنم گرون گرفت و برم شکایت کنم ازش. خود مخابرات گفت نزدیک 1500 تا 1800 میشه هزینه فیبرکشی داخل.
    1 هفته ای هم قول داده فیبر تا درب ساختمان بیاره و بقیش دیگه دست مخابرات برای راه اندازی.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

با سلام
    مخابرات روی مودم فیبر نوری تلفن ثابت با شماره مخصوص میده. آیا ایرانسل هم روی فیبر تلفن ثابت میده؟

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

این ایرانسل تو کدوم شهر ها ftth داره؟

داره خودمونی میشه NIMA_e2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان میشه توضیح بدید بعد سیم کشی فیبرنوری باید چی کار کرد چی میخواد؟
    1. اول باید درخواست برقراری سرویس تانوما رو داد؟
    2. فقط از مخابرات باید گرفت یا شرکتهای دیگه هم این نوع اینترنت رو ارائه میدن؟
    3. باید مودم مخصوص خرید یا خود ای اس پی مودم مخصوص خودش رو میده؟
    4. اگر باید مودم تهیه کرد میشه لطف کنید بگید چه مودمی خوبه که هم اقتصادی باشه هم اذیت نکنه؟
    مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه humanaga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    یه سوال
    ثدیما یه روشی بود از IPS میخواستی با یه تغییر کوچیک یا مقلا تعییر سرویس با 8مگ اینا رویس گیم فعال میکردن که پینگت می اومد پایین
    الا که قیبر نوری دارم موندم با تماس گرفتن و یا روش خاصی میشه پینگ اورد پایین یا همینی که خریدی هست و باید بری اکانت نرم افزار های کاهش پینگ بخری؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام
    دوستان میشه توضیح بدید بعد سیم کشی فیبرنوری باید چی کار کرد چی میخواد؟
    1. اول باید درخواست برقراری سرویس تانوما رو داد؟
    2. فقط از مخابرات باید گرفت یا شرکتهای دیگه هم این نوع اینترنت رو ارائه میدن؟
    3. باید مودم مخصوص خرید یا خود ای اس پی مودم مخصوص خودش رو میده؟
    4. اگر باید مودم تهیه کرد میشه لطف کنید بگید چه مودمی خوبه که هم اقتصادی باشه هم اذیت نکنه؟
    مرسی
    درود.
    1- تانوما مال مخابرات هست و از همه ارزون تر. یه سر برید مخابرات محل یا با تماس با 2020 شماره خونه رو میدید و اونها چک میکنن ببینن پوشش داره یا نه. اگر تا صد متری بانک سپه و ملی هم باشید بهتون اینترنت مخابرات یا تانوما میدن.
    2- بسته به هر شهری و حتی محله، سرویس دهنده ها متفاوت هستن. باید تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] محله خودتون رو چک کنید ببینید چه اپراتوری سرویس میده بعد زنگ بزنید بهشون.
    3- بیشتر شرکت ها خودشون مودم میدن. یا میگن این مودم رو تهیه کن. خودتون مودم نخرید چون ممکنه اون اپراتور اون مودم رو استفاده نکنه و بمونه رو دستتون.
    4- پاسخ این پرسش هم در شماره 3 داده شد. هر وقت اپراتور معلوم شد و با اطمینان فهمیدید که از چه برندی استفاده میکنن، اگر مودم خودشون رو استفاده نکردید، میتونید با تحقیق کردن مودم مناسب انتخاب کنید.

11. 2 کاربر از epaaeiz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه NIMA_e2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلامیه سوال
    ثدیما یه روشی بود از IPS میخواستی با یه تغییر کوچیک یا مقلا تعییر سرویس با 8مگ اینا رویس گیم فعال میکردن که پینگت می اومد پایین
    الا که قیبر نوری دارم موندم با تماس گرفتن و یا روش خاصی میشه پینگ اورد پایین یا همینی که خریدی هست و باید بری اکانت نرم افزار های کاهش پینگ بخری؟

پینگ داخلی فیبرنوری بین ۱ تا ۲ میلی ثانیه است یعنی از این پایین تر جا نداره، ولی من خودم از exitlag استفاده میکنم برای بازیها ، بعد از ساختن اکانت سه روز مجانی هم میشه ازش استفاده کرد به نظرم یه بار تست کنید.
    Last edited by NIMA_e2; 29-01-2025 at 20:46.

13. این کاربر از NIMA_e2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •