تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 578 از 579 اولاول ... 78478528568574575576577578579 آخرآخر
نمايش نتايج 5,771 به 5,780 از 5785

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

امروز از مخابرات زنگ زدن گفتن ۳۰۰ تا ۱۰۰۰....
    ۹۶۰ گیگ + مودم و سیمکشی ۳۶۰۰
    ۲۵۰۰ گیگ +............... ۴۶۰۰
    نمیدونم ارزش داره یا نه.
    سرعتی که گفتید فقط برای شما اینقدره یا بقیه هم همینطور هست؟
    فرقی نداره برای بقیه پرسنل شرکت هم همین قدره.
    من چون مسئول IT شرکتمون هستم میتونم مانیتور کنم و اطلاعات دقیق تری بدم.من سرعت رو برای هیچ کدوم از واحدهای شرکت محدود نکردم چون به غیر از آبدارچیمون که 24 ساعته تو اینستا هست بقیه بچه ها دانلود نمی کنند.
    چندین بار هم زوی سیستمهای بچه ها اسپید تست گرفتم و سرعت حداقل 100 یا نزدیک 100 بوده.بعضی مواقع حتی تا 250 مگابیت بر ثانیه هم میرسه.

حجم هم 420 گیگ در ماه هست که تا الان کافی بوده.

- - - Updated - - -

امروز از مخابرات زنگ زدن گفتن ۳۰۰ تا ۱۰۰۰....
    ۹۶۰ گیگ + مودم و سیمکشی ۳۶۰۰
    ۲۵۰۰ گیگ +............... ۴۶۰۰
    نمیدونم ارزش داره یا نه.
    سرعتی که گفتید فقط برای شما اینقدره یا بقیه هم همینطور هست؟
    فرقی نداره برای بقیه پرسنل شرکت هم همین قدره.
    من چون مسئول IT شرکتمون هستم میتونم مانیتور کنم و اطلاعات دقیق تری بدم.من سرعت رو برای هیچ کدوم از واحدهای شرکت محدود نکردم چون به غیر از آبدارچیمون که 24 ساعته تو اینستا هست بقیه بچه ها دانلود نمی کنند.
    چندین بار هم زوی سیستمهای بچه ها اسپید تست گرفتم و سرعت حداقل 100 یا نزدیک 100 بوده.بعضی مواقع حتی تا 250 مگابیت بر ثانیه هم میرسه.

حجم هم 420 گیگ در ماه هست که تا الان کافی بوده.

داره خودمونی میشه NIMA_e2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    من حدود دو هفته هست روی قرار داد جدید هستم سرعت دانلود دو برابر شده با نوسان زیاد آخرش به 200 میرسه و روزهای تعطیل 400 به بالا هم شاید بده ولی سرعت آپلود یک چهارم شده !! یه برست خیلی کوتاه براش گذاشتن تا 40 50 حدودی و آخر تست میره روی 25 مگابیت! پشتیبانی اولش گفت اعلام میکنم و یه آقایی با برخورد بد از 2020 تماس گرفت که همینه دیگه آپلود رو کردیم یک چهارم روی قرار داد جدید، میگم خوب چرا همون اول پشتیبانیتون نمیگه اگه همچین چیزی هست ؟ مغلطه پشت مغلطه با مدل حرف زدن طلبکارانه و دعوا داشتن ! گفتم من خیلی تست دیدم سرعت آپلود خوبه همه و گفت سریال مودم رو بده چک کنم پروفایل رو و بعد یه ربع زنگ زد که خط چی چی هست یادم نمیاد منظورش همون RX Optical Power بود فکر کنم و گفت به پیمانکار میگم بیاد خط رو چک کنه. RX من زیاد خوب نیست 24.81 هست ولی فکر نکنم از اون باشه دانلود دیدم تا 400 450 هم رفته زمان خلوتی فکر کنم همون سرعت رو کم کردن دوستان قرار داد 100 سرعت آپلود شما چند هست اگه تست بزارید یا اعلام کنید ممنون میشم
    بسته ای که اسم سرعتش 100 مگ هست ، سرعت دانلودش 200 مگ و اپلودش هم 25 مگ است. بسته 100 تا 1000 هم سرعت دانلودش 1000 مگ و سرعت اپلودش هم 300 مگ هست . یک مدل سرعت 300 هم هست که تو پنل نیست و خودم دنبالشم به RX هم فکر نکنم ربطی داشته باشه چون الان خودم با RX 25 سرعت 1000 مگ رو دارم.

من جای شما بودم تو اولین فرصت میرفتم بسته 100 تا 1000 میگرفتم چون اینجوری هم سرعتتون بیشتر میشه ، هم حجم ماهانه سرویستون از 420 گیگ میشه 500 گیگ و هم هزینه سرویستون 20 هزار تومن ارزون تر میشه یعنی از 420 تومن میشه 400 تومن
    Last edited by NIMA_e2; 06-01-2025 at 03:07.

3. این کاربر از NIMA_e2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

پیام حذف شد......
    Last edited by mahtoo; 07-01-2025 at 12:11. دليل: .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

از طریق سایت یا برنامه مخابرات من میتوانید مناطق تحت پوشش را دقیقتر مشاهده و ثبت نام انجام دهید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

بسته ای که اسم سرعتش 100 مگ هست ، سرعت دانلودش 200 مگ و اپلودش هم 25 مگ است. بسته 100 تا 1000 هم سرعت دانلودش 1000 مگ و سرعت اپلودش هم 300 مگ هست . یک مدل سرعت 300 هم هست که تو پنل نیست و خودم دنبالشم به RX هم فکر نکنم ربطی داشته باشه چون الان خودم با RX 25 سرعت 1000 مگ رو دارم.

من جای شما بودم تو اولین فرصت میرفتم بسته 100 تا 1000 میگرفتم چون اینجوری هم سرعتتون بیشتر میشه ، هم حجم ماهانه سرویستون از 420 گیگ میشه 500 گیگ و هم هزینه سرویستون 20 هزار تومن ارزون تر میشه یعنی از 420 تومن میشه 400 تومن
    مرسی از راهنمایی. من این سرعت آپلود که 25 هست رو جایی ندیدم تو قرار داد ذکر شده باشه و اون 500 گیگ 1000 هم که خودم تو پستهای قبلی دربارش گفتم یه ایراد بزرگ که داره 3 ماهه هست برای قرار داد پس پرداخت، شاید 1 ساله پیش پرداخت هم داشته باشه فعلا نمیخوام مدل قرار داد رو عوض کنم. فکر کنم ISP ها رو مجبورکردن چند درصد پورتهاشون 1000 باشه برای همین مخابرات اون 3 ماهه ارزون تر رو گذاشته که به اون درصد برسه و احتمالا بعدش خیلی افزایش قیمت داره برای همین قرار دادش 3 ماهه هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام دوستان فیلترینگ فیبر مخابرات به چه صورت هست؟امکان دور زدن هست؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

اینترنت مخابرات

فقط کافیه دی ان اس درست را داشته باشی

نه چیز نه چیز شکن

الان اکثر شرکت های دیگه دارن به تقلید از مخابرات دی ان اس گوگل را میزارن دی ان اس دوم

- - - Updated - - -

اینترنت مخابرات

فقط کافیه دی ان اس درست را داشته باشی

نه چیز نه چیز شکن

الان اکثر شرکت های دیگه دارن به تقلید از مخابرات دی ان اس گوگل را میزارن دی ان اس دوم

9. این کاربر از بامدادنیکنفس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال انجمن نرم افزار shabnam1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام من یه ماهه ثبت نام کردم این خطا رو میده

- - - Updated - - -

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام من یه ماهه ثبت نام کردم این خطا رو میده

11. این کاربر از shabnam1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه NIMA_e2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سایت مخابرات قدیم هم کار نمیکرد ، الان هم ظاهرا کار نمیکنه . بهتره خودتون مستقیم به مخابرات منطقتون یا پیمانکار مراجعه کنید.
    تو تهران Tehranftth.ir پیمانکار فیبره و تو گیلان Tanoma.net . شهرهای دیگه رو من نمیشناسم

13. این کاربر از NIMA_e2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirpcp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    روی ftth مخابرات چندتا خط تلفن میشه خرید؟ مودم دوتا خروجی داره اما من میخوام با لن بفرستم در ایزابل برای صف انتظار

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

1. 520xi

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •