این قیمت قبل از گرونی نیست ؟ الان این قیمت میدن ؟ جدول تعرفه داخل پنلتون رو میشه عکس بدید ؟
این قیمت قبل از گرونی نیست ؟ الان این قیمت میدن ؟ جدول تعرفه داخل پنلتون رو میشه عکس بدید ؟
پسورد ذخیره شده اینترنت اصلی داخل مودم مخابرات ( wifi نه ) را از کدوم مسیر میشه دید ؟
درود.
یوسر و پاسورد اکانت WAN مودم همیشه از طریق پیامک براتون ارسال میشه.
باید برید تو سربرگ WAN داخل مودم . فقط یوسر مشخص هست و پاسورد مخفی هست.
سلام
کسی از ای پی استاتیک مخابرات استفاده کرده اینجا ؟
قیمتش ماهی چند هست ؟ و اینکه بعد از گرفتنش محدودیتی توی سزعت پیش نیومده ؟ چون یه جایی نوشته بودن بعد از گرفتن ای پی استاتیک سرعتشون رو محدود کردن !
سلام دوستان
من حدود دو هفته هست روی قرار داد جدید هستم سرعت دانلود دو برابر شده با نوسان زیاد آخرش به 200 میرسه و روزهای تعطیل 400 به بالا هم شاید بده ولی سرعت آپلود یک چهارم شده !! یه برست خیلی کوتاه براش گذاشتن تا 40 50 حدودی و آخر تست میره روی 25 مگابیت! پشتیبانی اولش گفت اعلام میکنم و یه آقایی با برخورد بد از 2020 تماس گرفت که همینه دیگه آپلود رو کردیم یک چهارم روی قرار داد جدید، میگم خوب چرا همون اول پشتیبانیتون نمیگه اگه همچین چیزی هست ؟ مغلطه پشت مغلطه با مدل حرف زدن طلبکارانه و دعوا داشتن ! گفتم من خیلی تست دیدم سرعت آپلود خوبه همه و گفت سریال مودم رو بده چک کنم پروفایل رو و بعد یه ربع زنگ زد که خط چی چی هست یادم نمیاد منظورش همون RX Optical Power بود فکر کنم و گفت به پیمانکار میگم بیاد خط رو چک کنه. RX من زیاد خوب نیست 24.81 هست ولی فکر نکنم از اون باشه دانلود دیدم تا 400 450 هم رفته زمان خلوتی فکر کنم همون سرعت رو کم کردن دوستان قرار داد 100 سرعت آپلود شما چند هست اگه تست بزارید یا اعلام کنید ممنون میشم
دوستان این ftth تو دانلود منیجر سرعتش کم کم چقدره؟ حداکثر تا چند میره؟
برای من نهایتا 17 یا 18 مگابایت هست که اگر ضربدر 8 کنی میشه حدودا 150 مگابیت بر ثانیه.البته بیشتر مواقع سرعت حدودای 11 یا 12 مگابایت هست که میشه حدود 100 مگابیت
با اسپید تست هم به همون عدد میرسم.
امروز از مخابرات زنگ زدن گفتن ۳۰۰ تا ۱۰۰۰....
۹۶۰ گیگ + مودم و سیمکشی ۳۶۰۰
۲۵۰۰ گیگ +............... ۴۶۰۰
نمیدونم ارزش داره یا نه.
سرعتی که گفتید فقط برای شما اینقدره یا بقیه هم همینطور هست؟
سرعت بستگی به خیلی پارامترها داره، قرار دادها یه سری نکته های مخفی دارن و همینطور شلوغی جایی که هستید و کیفیت خط و بستر و سروری که ازش دانلود می کنید. کمترین حالت باید 100 باشه که 10 تا 12 میده و 200 که من الان هستم تا 25 هم میره بعضی ساعتها و روز تعطیل و سرور داخلی خیلی بالاتر و 300 و 1000 که تست دوستان همین چند پست قبلی هست سرعت دریافتی رو همه مدل نشون داده. و قرار داد هر چی ارزون تر و پس پرداخت باشه سعی میکنن کندترش کنن و قرار داد حجم بالا و سرعت بالا و پیش پرداخت باید بهترین سرعت رو بده که جایی هم ندیدم ذکر شده باشه این مورد. مثلا پست قبلی منو دیده باشید آپلود رو یک چهارم کردن بدون اعلام در قرار داد حجم داخلی هم زده 2.7 برابر من که دقت نکردم چی داخلی هست و آیا دقیق حساب میشه. کلا فیبر نوری بهترین اینترنتی هست که میشه گرفت و قیمتی هم مخابرات مناسبتر از بقیه هست.
Last edited by blackbird; 04-01-2025 at 22:35.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)