مراجعه حضوری به مرکز مخابرات نقطه مورد نظر بخش امور مشترکین.
مراجعه حضوری به مرکز مخابرات نقطه مورد نظر بخش امور مشترکین.
احتمالا اون 800 گیگ داخلی هست که معادل 400 گیگ بین المللی میشه.
داخل جدول بعد از سرویس 420 گیگ در ماه هست نمیشه این یکی داخلی باشه خیلی وقته حجم رو بر اساس داخلی نمیزنن. خانمی که مسئول بود هم گفت این سرویس به صرفه تر هست به نسبت تفاوت قیمتی که داره دو برابر حجم داره
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
Last edited by blackbird; 14-12-2024 at 15:33.
یک سوال دارم ODC سر خیابان ما رو اومدن و کابل کشی و فیوژن بندی کردن ولی یک چیزی که برای من جالب بود این که چرا برق برای این ODC اوردن و پنل ال سی دی داره روی درش؟ مگه همه تجهیزات بدون برق نیستن و فقط از اوپتیک و فیبر استفاده نمیشه تا مرکز مخابرات؟
دوستان تو منطقه ما فقط آسیاتک فیبر نوری داره امروز اومدن در خونه گفتن سرویس فیبر نوری ۴۰۰ گیگ با مودم g442 یوتل حدود سه میلیون تومن
آیا این مودم ارزش خرید داره؟
جوری نباشه اذیت کنه
درود.
قبلا مودم هوآوی Q2 میدادن به همراه یوتل. هوآوی اون رو من گرفتم گفتم شاید برند خارجی باشه خوب باشه. ولی دیدم فیک هست طوری که قاب مودم و بُرد مودم با هم چفت نشدن و یه کارتنی هم داره که هیچی از هوآوی روش ننوشته و روی مودم هم یه برچسب دستی زدن به اسم هوآوی. به نظر من همون یوتل بگیر بهتره. فیبرنوری که مثل ADSL نیست بگی نویز میفته و... قطع بشه برای همه قطع میشه وصل باشه برای همه وصله مگر اینکه مثلاً کابلش رو بدزدن یا کابل های تو زمین بریده بشن و...
چقدر خوبه این طرح 800 گیگ . ای کاش تو پنل اضافه میکردند میشد گرفت
برید مرکز مخابرات و درخواست بدید و یا 2020 بخش فروش تماس بگیرید. این برای مرکز تهران هست شاید هر شهری نباشه و دقت کنید که پیش پرداخت هستن همه، من سرویس پیش نداشتم، فکر کنم کل هزینه یک سال رو باید اول کار پرداخت کنید که با 10% مالیات حدود 6 میلیون میشه. همین یه فرم رو به من داد هیچ حرفی هم از پس پرداخت نزدن فکر کنم همه رو دارن به سمت سرویس های پیش پرداخت هل میدن، همین حجم بالاتر دادن با قیمت مناسب هم یه راهش هست.
درود امکانش هست تست سرعت از سرور خارجی هم بزارید
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)