یعنی روی پیش پرداخت ؟ باید کل شش ماه رو اول قرار داد پرداخت کرد ؟نوشته شده توسط MPS882 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی روی پیش پرداخت ؟ باید کل شش ماه رو اول قرار داد پرداخت کرد ؟نوشته شده توسط MPS882 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود. بله .نوشته شده توسط blackbird [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
درود. بله .نوشته شده توسط blackbird [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس ۳۰۰ مگ مخابرات تا چه سرعتی باز هست؟
امروز من ثبت نام انجام دادم مرکز مخابراتی و پیامک ها اومد برام در اون لیست که دادن برای انتخاب سرعت اصلا ۳۰۰ مگ به بالا نداشت
نوشته شده توسط MPS882 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 ساله هم داره
تجاری ثبت شدی؟نوشته شده توسط dj77 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تجاری ها اینشکلی ان
یک ساله پس پرداخت داره ؟ یه سال اول قرارداد پرداخت کردن کمی سنگینه برای من ، داخل پنل پس پرداخت 1000 با 500 گیگ در ماه فقط 3 ماهه داره ، چند ماه پیش تماس گرفتن که طرح 700 گیگ در ماه داریم ارتقاء بدیم براتون ؟ ، شاید طرحهای دیگه هم داشته باشن که داخل پنل نباشه. مرکز هم میری مودی هستن یا خبر ندارن . دوستان کسی گرفته پس پرداخت 500 گیگ یک ساله تازگی ؟نوشته شده توسط no1one [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by blackbird; 28-11-2024 at 23:23.
یکی از اشتراک ها تجاری هست بله ، اون یکی مسکونی
- - - Updated - - -
یکی از اشتراک ها تجاری هست بله ، اون یکی مسکونی
۱ ساله ۶۰۰۰ گیگ داره با سرعت ۱۰۰ تا ۱۰۰۰ پیش پرداخت هستشنوشته شده توسط blackbird [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6000 گیگ در سال دیگه همون ماهی 500 گیگ میشه. من مرکز رفتم و 2020 هم تماس گرفتم همچین سرویسی نداشتن، همون 500 گیگ 3 ماهه بود. چرا آخه همه پول رو اول کار بدی بدون تخفیف دوستان میگن درست 1000 هم دریافت نمیشه داخلی 1000 باشه خارجی پایین جالب نیست. فرم درخواست FTTH فقط پیش پرداخت داره داخلش، شاید میخوان پس پرداخت رو حذفش کنن. فقط یه سرویس داشت که دخل پنل من نبود ماهی 800 گیگ تا 300 مگابیت سرعت قیمتش ماهی 459000 تومن بصرفه هست نسبت به 420 گیگی ماهی 420 تومن برای کسی که مصرفش بالا هست، اما من فعلا این حجم رو نیاز ندارم.نوشته شده توسط no1one [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by blackbird; 13-12-2024 at 13:42.
استعلام محدوده سرویس فیبرنوری مخابرات رو از کجا میتونم بگیرم ؟؟؟
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 5 مهمان)