تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
راهنمای خرید پاور بانک
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 572 از 574 اولاول ... 72472522562568569570571572573574 آخرآخر
نمايش نتايج 5,711 به 5,720 از 5737

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من هم میخواستم از fat که برای bts همراه اول هست برام فیبر بکشن گفتند نمیشه اون فقط برای اون شرکت هست و به کسی نمیدیم.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

من هم میخواستم از fat که برای bts همراه اول هست برام فیبر بکشن گفتند نمیشه اون فقط برای اون شرکت هست و به کسی نمیدیم.
    به سختی میدهند

چون زیرساخت سایت هست

و هر پیمانکاری و ... حق دست بردن توش رو نداره سایت کل دیتا و تماس روش هست ک از همون ی کابل نازک رد میشه

- - - Updated - - -

به سختی میدهند

چون زیرساخت سایت هست

و هر پیمانکاری و ... حق دست بردن توش رو نداره سایت کل دیتا و تماس روش هست ک از همون ی کابل نازک رد میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

لزوما هر باکسی قابل استفاده نیست. اتصالات فیبر اترنت که برای زیرساخت استفاده میشه، شامل دو کور برای داون لینک و آپلینک هست که از هر دو طرف به آداپتورهای فیبرنوری وصل می شوند، در صورتی که برای FTTH صرفا یک کور هست که یک طرف در مرکز به دستگاه OLT وصل میشه و در طرف دیگه به اسپلیتر و سپس از اونجا به خونه های مشترکین وصل میشه.
    هر جا فیبرکشی شده بود یا باکس FAT وجود داشت، دلیل بر امکان ارائه سرویس نیست.

- - - Updated - - -

لزوما هر باکسی قابل استفاده نیست. اتصالات فیبر اترنت که برای زیرساخت استفاده میشه، شامل دو کور برای داون لینک و آپلینک هست که از هر دو طرف به آداپتورهای فیبرنوری وصل می شوند، در صورتی که برای FTTH صرفا یک کور هست که یک طرف در مرکز به دستگاه OLT وصل میشه و در طرف دیگه به اسپلیتر و سپس از اونجا به خونه های مشترکین وصل میشه.

4. 2 کاربر از karname بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

- - - Updated - - -

یک نکته رو هم اضافه کنم، ممکنه فیبری که به اون باکس یا دکل مدنظرتون اومده باشه، یک تعداد کور خالی اضافی داشته باشه (مثلا ۱۲ کور باشه و ۲ کورش الان زیر بار باشه) و از لحاظ همراه اول و مخابرات موردی نداشته باشه، با جمع کردن یک تعداد درخواست، از تعداد کورهای اضافه بتونند براتون یک FAT مجزا استخراج کنند.
    هرچند مورد داشتیم که فیبر اون محل کور خالی داشته ولی فیبر میانه راه تا مرکز مخابرات کور خالی نداشته و عملا نتونستن کاری انجام بدند!

6. 2 کاربر از karname بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

برای بار هزارم زنگ زدم اسیاتک کد پستی خواست دادم میگه هم تحت پوشش هستید هم تعهد ولی هنوز شبکه توسعه پیدا نکرده و هر وقت توسعه پیدا کرد همکاران ما با شما تماس میگیرن خوب این یعنی چی چطوری هم تحت پوشش هستم هم تعهد دارین ولی بهم فیبر ننمیدین 2 ساله سرکارم گذاشتین ر ی دم تو این مملکت.

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

برای بار هزارم زنگ زدم اسیاتک کد پستی خواست دادم میگه هم تحت پوشش هستید هم تعهد ولی هنوز شبکه توسعه پیدا نکرده و هر وقت توسعه پیدا کرد همکاران ما با شما تماس میگیرن خوب این یعنی چی چطوری هم تحت پوشش هستم هم تعهد دارین ولی بهم فیبر ننمیدین 2 ساله سرکارم گذاشتین ر ی دم تو این مملکت.
    درود. کلا این نقشه ها و مناطق سبز و ... همه کشک هشتن. باید راه بیافتی تو محل یا دیوارهای خونه های اطراف چک کنی و ببینی باکس فیبر پیدا میکنی یا نه ! اگر که نه هیچ گونه امکان سرویس دهی وجود نداره. اگر پیدا کردی ببین مال کدوم شرکت هست و زنگ بزن ببین برات انجام میدن یا نه.
    Last edited by luches; 14-11-2024 at 13:21.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

درود. کلا این نقشه ها و مناطق سبز و ... همه کشک هشتن. باید راه بیافتی تو محل یا دیوارهای خونه های اطراف چک کنی و ببینی باکس فیبر پیدا میکنی یا نه ! اگر که نه هیچ گونه امکان سرویس دهی وجود نداره. اگر پیدا کردی ببین مال کدوم شرکت هست و زنگ بزن ببین برات انجام میدن یا نه.
    باکس FAT رو دیوار هستن ODC هم هست ولی طرف میگه هنوز در حال توسیعه هستیم در صورتی که 1 سال هست هیچ کاری نمیکنن. باید چطوری شکایت این پدر سوخته ها رو بکنم در ضمن باکس مال شرکت اسیاتک هست.

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

باکس FAT رو دیوار هستن ODC هم هست ولی طرف میگه هنوز در حال توسیعه هستیم در صورتی که 1 سال هست هیچ کاری نمیکنن. باید چطوری شکایت این پدر سوخته ها رو بکنم در ضمن باکس مال شرکت اسیاتک هست.
    پس همون داستان شاتل هست . تا جایی که میدونم فقط مخابرات اجازه حفاری داره و بقیه هوایی و روی نما میکشن. شاتل تو منطقه ما با شهرداری به مشکل خورده و مجتمع کناری ما هم اجازه رد شدن از روی نما رو هم نمیده و مجتمع ما داخل خیابان اصلی هم هست. خلاصه خیلی وقته شاتل بعد از اون باکس اخری مجتمع کناری کار رو ول کرده و اصلا خبری نیست و هی میگن به زودی. احتمالا اسیاتک هم به مشکل خورده و فعلا ولش کردن. شکایت بکنی احتمالش بسیار کمه اصلا چیزی بشه و فقط اپراتور اسیاتک زنگ میزنه میکه انشالله به زودی !! من که بیخیال شدم و رفتم 2 تا وی دی اس ال تجمیع کردم.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

ایرانسلم به همین شکله دو ماه باکس داریم ولی سرویس نمیده
    مخابرات هم مراجعه کردیم با شکایت ثبت زده ولی سه هفته داره میشه خبری ازونم نیست

- - - Updated - - -

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

- - - Updated - - -

برای شما 2 ماه هست من فاصله خودم با این باکس به 50 متر هم نمیرسه بعد این که برای ما پارسال مهر ماه اومدن و نصب کردن این باکس ها رو ولی خوب خبری نیست چند بار شکایت کردم یک بار گفتن نهایت تا اخر شهریور ماه راه اندازی میشه الان هم که دیگه داریم میریم تو اذر ماه فکر کنم سال 1406 بهمون بدن البته اگه پول دستم بیاد استارلینک میگیرم و منتظر این فلترنت اسیاتک و ایران نمیمونم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •