من هم میخواستم از fat که برای bts همراه اول هست برام فیبر بکشن گفتند نمیشه اون فقط برای اون شرکت هست و به کسی نمیدیم.
من هم میخواستم از fat که برای bts همراه اول هست برام فیبر بکشن گفتند نمیشه اون فقط برای اون شرکت هست و به کسی نمیدیم.
به سختی میدهندنوشته شده توسط hamed_korn [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون زیرساخت سایت هست
و هر پیمانکاری و ... حق دست بردن توش رو نداره سایت کل دیتا و تماس روش هست ک از همون ی کابل نازک رد میشه
- - - Updated - - -
به سختی میدهندنوشته شده توسط hamed_korn [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون زیرساخت سایت هست
و هر پیمانکاری و ... حق دست بردن توش رو نداره سایت کل دیتا و تماس روش هست ک از همون ی کابل نازک رد میشه
لزوما هر باکسی قابل استفاده نیست. اتصالات فیبر اترنت که برای زیرساخت استفاده میشه، شامل دو کور برای داون لینک و آپلینک هست که از هر دو طرف به آداپتورهای فیبرنوری وصل می شوند، در صورتی که برای FTTH صرفا یک کور هست که یک طرف در مرکز به دستگاه OLT وصل میشه و در طرف دیگه به اسپلیتر و سپس از اونجا به خونه های مشترکین وصل میشه.
هر جا فیبرکشی شده بود یا باکس FAT وجود داشت، دلیل بر امکان ارائه سرویس نیست.
- - - Updated - - -
لزوما هر باکسی قابل استفاده نیست. اتصالات فیبر اترنت که برای زیرساخت استفاده میشه، شامل دو کور برای داون لینک و آپلینک هست که از هر دو طرف به آداپتورهای فیبرنوری وصل می شوند، در صورتی که برای FTTH صرفا یک کور هست که یک طرف در مرکز به دستگاه OLT وصل میشه و در طرف دیگه به اسپلیتر و سپس از اونجا به خونه های مشترکین وصل میشه.
هر جا فیبرکشی شده بود یا باکس FAT وجود داشت، دلیل بر امکان ارائه سرویس نیست.
یک نکته رو هم اضافه کنم، ممکنه فیبری که به اون باکس یا دکل مدنظرتون اومده باشه، یک تعداد کور خالی اضافی داشته باشه (مثلا ۱۲ کور باشه و ۲ کورش الان زیر بار باشه) و از لحاظ همراه اول و مخابرات موردی نداشته باشه، با جمع کردن یک تعداد درخواست، از تعداد کورهای اضافه بتونند براتون یک FAT مجزا استخراج کنند.نوشته شده توسط karname [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرچند مورد داشتیم که فیبر اون محل کور خالی داشته ولی فیبر میانه راه تا مرکز مخابرات کور خالی نداشته و عملا نتونستن کاری انجام بدند!
برای بار هزارم زنگ زدم اسیاتک کد پستی خواست دادم میگه هم تحت پوشش هستید هم تعهد ولی هنوز شبکه توسعه پیدا نکرده و هر وقت توسعه پیدا کرد همکاران ما با شما تماس میگیرن خوب این یعنی چی چطوری هم تحت پوشش هستم هم تعهد دارین ولی بهم فیبر ننمیدین 2 ساله سرکارم گذاشتین ر ی دم تو این مملکت.
درود. کلا این نقشه ها و مناطق سبز و ... همه کشک هشتن. باید راه بیافتی تو محل یا دیوارهای خونه های اطراف چک کنی و ببینی باکس فیبر پیدا میکنی یا نه ! اگر که نه هیچ گونه امکان سرویس دهی وجود نداره. اگر پیدا کردی ببین مال کدوم شرکت هست و زنگ بزن ببین برات انجام میدن یا نه.نوشته شده توسط sima_6600 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by luches; 14-11-2024 at 13:21.
باکس FAT رو دیوار هستن ODC هم هست ولی طرف میگه هنوز در حال توسیعه هستیم در صورتی که 1 سال هست هیچ کاری نمیکنن. باید چطوری شکایت این پدر سوخته ها رو بکنم در ضمن باکس مال شرکت اسیاتک هست.نوشته شده توسط luches [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس همون داستان شاتل هست . تا جایی که میدونم فقط مخابرات اجازه حفاری داره و بقیه هوایی و روی نما میکشن. شاتل تو منطقه ما با شهرداری به مشکل خورده و مجتمع کناری ما هم اجازه رد شدن از روی نما رو هم نمیده و مجتمع ما داخل خیابان اصلی هم هست. خلاصه خیلی وقته شاتل بعد از اون باکس اخری مجتمع کناری کار رو ول کرده و اصلا خبری نیست و هی میگن به زودی. احتمالا اسیاتک هم به مشکل خورده و فعلا ولش کردن. شکایت بکنی احتمالش بسیار کمه اصلا چیزی بشه و فقط اپراتور اسیاتک زنگ میزنه میکه انشالله به زودی !! من که بیخیال شدم و رفتم 2 تا وی دی اس ال تجمیع کردم.نوشته شده توسط sima_6600 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایرانسلم به همین شکله دو ماه باکس داریم ولی سرویس نمیدهنوشته شده توسط sima_6600 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخابرات هم مراجعه کردیم با شکایت ثبت زده ولی سه هفته داره میشه خبری ازونم نیست
- - - Updated - - -
ایرانسلم به همین شکله دو ماه باکس داریم ولی سرویس نمیدهنوشته شده توسط sima_6600 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخابرات هم مراجعه کردیم با شکایت ثبت زده ولی سه هفته داره میشه خبری ازونم نیست
برای شما 2 ماه هست من فاصله خودم با این باکس به 50 متر هم نمیرسه بعد این که برای ما پارسال مهر ماه اومدن و نصب کردن این باکس ها رو ولی خوب خبری نیست چند بار شکایت کردم یک بار گفتن نهایت تا اخر شهریور ماه راه اندازی میشه الان هم که دیگه داریم میریم تو اذر ماه فکر کنم سال 1406 بهمون بدن البته اگه پول دستم بیاد استارلینک میگیرم و منتظر این فلترنت اسیاتک و ایران نمیمونم.نوشته شده توسط MMDFullHD [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)