تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
راهنمای خرید پاور بانک
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 571 از 574 اولاول ... 71471521561567568569570571572573574 آخرآخر
نمايش نتايج 5,701 به 5,710 از 5737

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

یک سال پیش برای ما هم باکس گذاشتن ولی خبری از فیبر نیست 100 بار هم شکایت کردم تو سایت همه شهر رو سبز زده ولی هیچ کجا فیبر نمیدن کلا برای کلاه بردای و خوردن بودجه دولتی هست و دارن پول شویی میکنن با این برنامه ها.
    کدوم شهرید؟
    شکایت زدید که سبزه سرویس نمیدن؟
    ثبت نام کردنتون ؟

تایید میشه. شکایت در 195 بیشتر مواقع کشک هست و سبز بودن منطقه هم دلیلی برای ارائه نیست و اگر خود شرکت کاری نکرده باشه شکایت هم نمیتونه زورشون کنه !! هر وقت عشقشون بکشه میان. صبر کردن برای این شرکتا چیزی جز اعصاب خردی نداره !! این قدر به من دروغ گفتن و قول الکی دادن که اخرش پولم رو پس گرفتم و رفتم2 تا نت VDSL تجمیع کردم. هزینم کمی بیشتر شد به دلیل روتر لود بالانسر ولی از شر این شرکتها راحت شدم. هر ماه زنگ بزن پیگیری کن و دروغ پشت دروغ . ادم ضعف اعصاب میگیره !

- - - Updated - - -
    الان یعنی این شماره مجازیو نام کاربری کشکه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

یک سال پیش برای ما هم باکس گذاشتن ولی خبری از فیبر نیست 100 بار هم شکایت کردم تو سایت همه شهر رو سبز زده ولی هیچ کجا فیبر نمیدن کلا برای کلاه بردای و خوردن بودجه دولتی هست و دارن پول شویی میکنن با این برنامه ها.
    کدوم شهرید؟
    ثبت نام کردنتون ؟

تایید میشه. شکایت در 195 بیشتر مواقع کشک هست و سبز بودن منطقه هم دلیلی برای ارائه نیست و اگر خود شرکت کاری نکرده باشه شکایت هم نمیتونه زورشون کنه !! هر وقت عشقشون بکشه میان. صبر کردن برای این شرکتا چیزی جز اعصاب خردی نداره !! این قدر به من دروغ گفتن و قول الکی دادن که اخرش پولم رو پس گرفتم و رفتم2 تا نت VDSL تجمیع کردم. هزینم کمی بیشتر شد به دلیل روتر لود بالانسر ولی از شر این شرکتها راحت شدم. هر ماه زنگ بزن پیگیری کن و دروغ پشت دروغ . ادم ضعف اعصاب میگیره !

- - - Updated - - -

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

کدوم شهرید؟
    ثبت نام کردنتون ؟

درود. بله منطقه ما سبر هست و من فیبر شاتل ثبت نام کردم و پول رو هم پرداخت کردم و یوسر و پاسورد هم دادن . 105 روز گذشت و هیچ خبری نشد و شکایت از 195 هم نتیجه نداشت و فقط اپراتور شاتل میومد میگفت با مخابرات به مشکل خوردن و انشالله هر چه زودتر به خانواده شاتل میپیوندید و غیره. اخرش صبرم لبریز شد و فسخ کردم و رفتم خط تلفن دوم گرفتم و تجمیع کردم. حالا مخابرات رو نمیدونم ولی تصور میکنم مخابرات از این هم بدتر باشه چون شاتل مثلا داره با سرعت بالا فیبر کشی میکنه و مخابرات فعلا خوابه و بسیار کند عمل میکنن.
    Last edited by luches; 04-11-2024 at 21:35.

4. این کاربر از luches بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

درود. بله منطقه ما سبر هست و من فیبر شاتل ثبت نام کردم و پول رو هم پرداخت کردم و یوسر و پاسورد هم دادن . 105 روز گذشت و هیچ خبری نشد و شکایت از 195 هم نتیجه نداشت و فقط اپراتور شاتل میومد میگفت با مخابرات به مشکل خوردن و انشالله هر چه زودتر به خانواده شاتل میپیوندید و غیره. اخرش صبرم لبریز شد و فسخ کردم و رفتم خط تلفن دوم گرفتم و تجمیع کردم. حالا مخابرات رو نمیدونم ولی تصور میکنم مخابرات از این هم بدتر باشه چون شاتل مثلا داره با سرعت بالا فیبر کشی میکنه و مخابرات فعلا خوابه و بسیار کند عمل میکنن.
    شاتل رو همه ناراضی ان خیلی ها الان متصل هستن خیلی ها مشکل دارن باهاش خصوصا تو قم
    شاتل کلا سرویس دهنده خوبیه ولی خب ...

من با رئیس صحبت کردم گفت تا یک ماه اینده مشکلی نیست برات متصل میشه بعدا اگر نشد بیا پیش خودم اوکی میکنیم

تو سامانه هم نوشتن تا یک ماه اینده سرویس برقرار میشه

نشه برای اون هم شکایت میزنم ن ی نفر 20 نفر درجا شکایت میزنم

6. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

شاتل رو همه ناراضی ان خیلی ها الان متصل هستن خیلی ها مشکل دارن باهاش خصوصا تو قم
    شاتل کلا سرویس دهنده خوبیه ولی خب ...

من با رئیس صحبت کردم گفت تا یک ماه اینده مشکلی نیست برات متصل میشه بعدا اگر نشد بیا پیش خودم اوکی میکنیم

تو سامانه هم نوشتن تا یک ماه اینده سرویس برقرار میشه

نشه برای اون هم شکایت میزنم ن ی نفر 20 نفر درجا شکایت میزنم
    درود. امیدوارم مخابرات اذیتتون نکنه و راحت براتون نسب و راه اندازی بشه.
    شاتل هم گفته بود حداکثر 30 روز کاری که شد 105 روز کاری و خبری نشد ^^.

8. 2 کاربر از luches بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انکودرها darkninja's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

آقا یه سوال منطقه ما فیبر نداره ولی بالای ساختمون ما دکل تقویتی همراه اول هستش و با سیم فبر قوی بردن پشت بوم ...
    میدونم سوال مسخره ایه ولی اگه درخوست بدم از فیبر دکل تقویتی به ما فیبر میدن؟

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

آقا یه سوال منطقه ما فیبر نداره ولی بالای ساختمون ما دکل تقویتی همراه اول هستش و با سیم فبر قوی بردن پشت بوم ...
    درود.
    خیر دوست عزیز. داستان اون فیبر از فیبر کشی خانگی (FTTH) کاملا جداست.

11. این کاربر از luches بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

سلام باید ب مرکز مراجعه کنید تا بهتون بدن
    اگر ندادن شکایت بزنید

درود.
    میدن ولی به سختی

برای ما ک شکایت زدیم یکی از دوستان از همین فیبر fat ک برای همراه اول اس تو سامانه اپلود کردن ک فاصله داری نمیشه بهتون بدیم

توی سایت مخابرات هم تموم این باکس ها قابل روئیت هستن .

- - - Updated - - -

اگر ندادن شکایت بزنید

درود.
    میدن ولی به سختی

برای ما ک شکایت زدیم یکی از دوستان از همین فیبر fat ک برای همراه اول اس تو سامانه اپلود کردن ک فاصله داری نمیشه بهتون بدیم

13. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اگر ندادن شکایت بزنید

میدن ولی به سختی

- - - Updated - - -

اگر ندادن شکایت بزنید

میدن ولی به سختی

درود. جالبه نمیدونستم. ما یک دونه از این باکسهای مخصوص دکل نزدیکمون داریم ولی تماس گرفتم گفتن اصلا اجازه این رو نداریم و صبر کنید تا پایان 1404 همه جا فیبر کشی میشه و از این حرفا. هر مرکزی یک چیزی میگه .

کاربر فعال انکودرها darkninja's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

درود. جالبه نمیدونستم. ما یک دونه از این باکسهای مخصوص دکل نزدیکمون داریم ولی تماس گرفتم گفتن اصلا اجازه این رو نداریم و صبر کنید تا پایان 1404 همه جا فیبر کشی میشه و از این حرفا. هر مرکزی یک چیزی میگه .
    اتفاقا باکسش فیبره دکل هم چسبیده به دیوار حیاط ما... یبار از مهندسایی که میان برای بررسی دکل پرسیدم گفتن باید بری از مخابرات مرکز بپرسی منم تا حالا نرفتم.....
    پس میرم حتما

- - - Updated - - -

اتفاقا باکسش فیبره دکل هم چسبیده به دیوار حیاط ما... یبار از مهندسایی که میان برای بررسی دکل پرسیدم گفتن باید بری از مخابرات مرکز بپرسی منم تا حالا نرفتم.....
    پس میرم حتما

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •