سلامنوشته شده توسط luches [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادمه فیبر استفاده میکردین شما
ار فیبر ناراضی بودین دیگه الان استفاده نمیکنین؟
سلامنوشته شده توسط luches [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادمه فیبر استفاده میکردین شما
ار فیبر ناراضی بودین دیگه الان استفاده نمیکنین؟
درود.نوشته شده توسط alpha007 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منزل رو عوض کردیم . 4 سال منزل قبل فیبر مخابرات داشتم و بعد اومدیم سمت تهرانپارس که شاتل تا کوچه کنارمون از رو دیوار فیبرکشی کرده ولی برای ما انجام نمیدن چون هم مشکل رد شدن از روی نما هست و هم توی خیابان اصلی هست. خلاصه فقط میمونه حفاری که شاتل دائما میگه چند ماه دیگر و با شهرداری مشکل داریم و غیره. کلا بیخیال شدم . مخابرات هم اصلا این سمتا نیومده !
Last edited by luches; 20-10-2024 at 02:16.
ارره تهرانپارس برای فیبر، هم مخابرات هم شاتل و جاهای دیگه کم کاری کردن تا حالانوشته شده توسط luches [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخابرات برای پیمانکارانش لیست قیمت فیبرنوری به ازای هر متر و قیمت مودم ها موجوده؟ یکی اومده زنگ واحدا رو زده گفته پیمانکاره و مبالغی که گفته به نظرم بالاس
سلام بلهنوشته شده توسط Zeitgeist [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کافیه باکسش باشه و برید مخابرات ثبت نام کنید و پیمانکار بفرستن براتون کارو دراره اگر نمیکنه هزینه بالا میگیرهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به مرکز زنگ بزنید یا حضوری برید بگید جریان رو اگر بازم کارشکنی شد با پیمانکار های دیگه ک خودتون میبنید میتونن انجام بدن هماهنگ کنین
Last edited by MMDFullHD; 30-10-2024 at 14:22.
بسیار ممنون. پس طبق این لیست ها، اجرت و سیمکشی رو صد تومن بیشتر خواسته و قیمت مودم هایی که فرستاده هم حوالی 500 تومن بالاتر هستن.نوشته شده توسط MMDFullHD [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کجا میشه استعلام گرفت که طرف واقعاً پیمانکار مخابراته؟ پول رو نگیره بره یا اینکه فقط نصب کنه ولی مخابرات بامبول دربیاره
از جایی نمیشه خود مخابرات با شرکت هایی قرارداد میبنده به عنوان پیمانکار یکی دوتام نیستن چند تا شرکت هست برای تهران ک برای شرکت مخابرات بیان کاراشو بکنننوشته شده توسط Zeitgeist [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون شرکت هم خودش مثلا ممکنه چندتا تیم داشته باشه . تیم ها فیوژن و طراحو .....
پس اگر مخابرات معرفی کرده شماره داده یا هرچیزی سخت نگیرید از خودشونه . خصوصا اگر مثل ما تک واحد هستید. چون اکثرا اینا با دستگاههای چند صد تومنی و تجهیزات میان میرن برای مجتمع ها رو تعداد اکثرا کار میکنن پس چ بسا ی خیری هم برسونید به اون بنده خدا ک پول مملکت بی ارزشه میدونم در اوردنش هم سخته ولی خب چ کنیم
شما سعی کنید با مرکز بیشتر در ارتباط باشید مرکز اگر خودش دیدید کارتون رو راه ننداخت یا هرچیزی بعدا پیگیر پیمانکار باشید که براتون بتونه با پارتی بازی کاری انجام بده در کل اولو اخر باید مرکز براتون کارتون رو راه بندازه اگر راه ننداخت در نهایت شکایت بزنید
و اینک همینطور ک دیدید توی لیست نوشته برای سه ماهه سوم 1403
مودم هایی ک این تو لیست هستن با دلار 60 هزاری بودن الان امروز با توجه به جنگ دلار رو 69 هزار هست به عنوان مثال x6 مودمش ک تا چند هفته قبل بین 4200 تا 4400 بود شده 4900 تا 5300
همینطور طبیعی هست ک قیمت تجهیزاتی مانند کابل هم موازی با دلار بالاتر بره اصولا با نرخ روز حساب میکنن
پس طبیعی هست اختلاف قیمتی رو ک گفته بهتون مملکت همینه
Last edited by MMDFullHD; 01-11-2024 at 22:39.
بلاخره بعد سالیان سال
به مام داره فیبر میرسه
ایرانسل باکس هاشو نصب کرده داخل محلمون ولی فعلا شوت داخل باکس ها نشده یکساله اسیر کرده مارو تا بیاد بکشه
منطقه ما سبز بود با شکایت از 195 تونستم از خرس گنده مخابرات ی باکس Fat برا خودم بکنم
بازرسی دستور داده یک ماهه بیان باکس نصب کنن
کسی تاحالا عین من بوده بازرسی مخابرات دستور بده یکماه براش باکس بیان نصب کنن ؟
یا همه چی کشکه ؟
مخابرات رفتم دوشنبه ثبت نام کرد خط مجازی داد یوزر پسورد پنل هم داد گفت میان برای نصب باکس و سرویست تا چن هفته دیگه
- - - Updated - - -
بلاخره بعد سالیان سال
به مام داره فیبر میرسه
ایرانسل باکس هاشو نصب کرده داخل محلمون ولی فعلا شوت داخل باکس ها نشده یکساله اسیر کرده مارو تا بیاد بکشه
منطقه ما سبز بود با شکایت از 195 تونستم از خرس گنده مخابرات ی باکس Fat برا خودم بکنم
بازرسی دستور داده یک ماهه بیان باکس نصب کنن
کسی تاحالا عین من بوده بازرسی مخابرات دستور بده یکماه براش باکس بیان نصب کنن ؟
یا همه چی کشکه ؟
مخابرات رفتم دوشنبه ثبت نام کرد خط مجازی داد یوزر پسورد پنل هم داد گفت میان برای نصب باکس و سرویست تا چن هفته دیگه
یک سال پیش برای ما هم باکس گذاشتن ولی خبری از فیبر نیست 100 بار هم شکایت کردم تو سایت همه شهر رو سبز زده ولی هیچ کجا فیبر نمیدن کلا برای کلاه بردای و خوردن بودجه دولتی هست و دارن پول شویی میکنن با این برنامه ها.نوشته شده توسط MMDFullHD [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تایید میشه. شکایت در 195 بیشتر مواقع کشک هست و سبز بودن منطقه هم دلیلی برای ارائه نیست و اگر خود شرکت کاری نکرده باشه شکایت هم نمیتونه زورشون کنه !! هر وقت عشقشون بکشه میان. صبر کردن برای این شرکتا چیزی جز اعصاب خردی نداره !! این قدر به من دروغ گفتن و قول الکی دادن که اخرش پولم رو پس گرفتم و رفتم2 تا نت VDSL تجمیع کردم. هزینم کمی بیشتر شد به دلیل روتر لود بالانسر ولی از شر این شرکتها راحت شدم. هر ماه زنگ بزن پیگیری کن و دروغ پشت دروغ . ادم ضعف اعصاب میگیره !نوشته شده توسط sima_6600 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)