تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
راهنمای خرید پاور بانک
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 570 از 574 اولاول ... 70470520560566567568569570571572573574 آخرآخر
نمايش نتايج 5,691 به 5,700 از 5737

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود. تایید میشه. شاتل هم مثل مخابرات 3 ماه من رو معطل کرد و هی میگن چند ماه دیگر . بیخیال شدم و رفتم یک خط تلفن دوم گرفتم روی اون هم vdsl گرفتم و 2 تا خط VDSL رو با یک روتر ER605 TPlink تجمیع کردم و حوالی 120 مگ میگیرم. البته میتونم اگر نیاز بشه TD LTE ایرانسل رو هم روش بیارم و میشه حوالی 160 مگ. کلا بیخیال فیبر شدم.
    سلام
    یادمه فیبر استفاده میکردین شما
    ار فیبر ناراضی بودین دیگه الان استفاده نمیکنین؟

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    یادمه فیبر استفاده میکردین شما
    ار فیبر ناراضی بودین دیگه الان استفاده نمیکنین؟
    درود.
    منزل رو عوض کردیم . 4 سال منزل قبل فیبر مخابرات داشتم و بعد اومدیم سمت تهرانپارس که شاتل تا کوچه کنارمون از رو دیوار فیبرکشی کرده ولی برای ما انجام نمیدن چون هم مشکل رد شدن از روی نما هست و هم توی خیابان اصلی هست. خلاصه فقط میمونه حفاری که شاتل دائما میگه چند ماه دیگر و با شهرداری مشکل داریم و غیره. کلا بیخیال شدم . مخابرات هم اصلا این سمتا نیومده !
    Last edited by luches; 20-10-2024 at 02:16.

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود.
    منزل رو عوض کردیم . 4 سال منزل قبل فیبر مخابرات داشتم و بعد اومدیم سمت تهرانپارس که شاتل تا کوچه کنارمون از رو دیوار فیبرکشی کرده ولی برای ما انجام نمیدن چون هم مشکل رد شدن از روی نما هست و هم توی خیابان اصلی هست. خلاصه فقط میمونه حفاری که شاتل دائما میگه چند ماه دیگر و با شهرداری مشکل داریم و غیره. کلا بیخیال شدم . مخابرات هم اصلا این سمتا نیومده !
    ارره تهرانپارس برای فیبر، هم مخابرات هم شاتل و جاهای دیگه کم کاری کردن تا حالا

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

مخابرات برای پیمانکارانش لیست قیمت فیبرنوری به ازای هر متر و قیمت مودم ها موجوده؟ یکی اومده زنگ واحدا رو زده گفته پیمانکاره و مبالغی که گفته به نظرم بالاس

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

مخابرات برای پیمانکارانش لیست قیمت فیبرنوری به ازای هر متر و قیمت مودم ها موجوده؟ یکی اومده زنگ واحدا رو زده گفته پیمانکاره و مبالغی که گفته به نظرم بالاس
    سلام بله

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کافیه باکسش باشه و برید مخابرات ثبت نام کنید و پیمانکار بفرستن براتون کارو دراره اگر نمیکنه هزینه بالا میگیره

به مرکز زنگ بزنید یا حضوری برید بگید جریان رو اگر بازم کارشکنی شد با پیمانکار های دیگه ک خودتون میبنید میتونن انجام بدن هماهنگ کنین
    Last edited by MMDFullHD; 30-10-2024 at 14:22.

6. 3 کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

سلام بله

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کافیه باکسش باشه و برید مخابرات ثبت نام کنید و پیمانکار بفرستن براتون کارو دراره اگر نمیکنه هزینه بالا میگیره

به مرکز زنگ بزنید یا حضوری برید بگید جریان رو اگر بازم کارشکنی شد با پیمانکار های دیگه ک خودتون میبنید میتونن انجام بدن هماهنگ کنین
    بسیار ممنون. پس طبق این لیست ها، اجرت و سیمکشی رو صد تومن بیشتر خواسته و قیمت مودم هایی که فرستاده هم حوالی 500 تومن بالاتر هستن.

از کجا میشه استعلام گرفت که طرف واقعاً پیمانکار مخابراته؟ پول رو نگیره بره یا اینکه فقط نصب کنه ولی مخابرات بامبول دربیاره

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

بسیار ممنون. پس طبق این لیست ها، اجرت و سیمکشی رو صد تومن بیشتر خواسته و قیمت مودم هایی که فرستاده هم حوالی 500 تومن بالاتر هستن.

از کجا میشه استعلام گرفت که طرف واقعاً پیمانکار مخابراته؟ پول رو نگیره بره یا اینکه فقط نصب کنه ولی مخابرات بامبول دربیاره
    از جایی نمیشه خود مخابرات با شرکت هایی قرارداد میبنده به عنوان پیمانکار یکی دوتام نیستن چند تا شرکت هست برای تهران ک برای شرکت مخابرات بیان کاراشو بکنن
    اون شرکت هم خودش مثلا ممکنه چندتا تیم داشته باشه . تیم ها فیوژن و طراحو .....
    پس اگر مخابرات معرفی کرده شماره داده یا هرچیزی سخت نگیرید از خودشونه . خصوصا اگر مثل ما تک واحد هستید. چون اکثرا اینا با دستگاههای چند صد تومنی و تجهیزات میان میرن برای مجتمع ها رو تعداد اکثرا کار میکنن پس چ بسا ی خیری هم برسونید به اون بنده خدا ک پول مملکت بی ارزشه میدونم در اوردنش هم سخته ولی خب چ کنیم

شما سعی کنید با مرکز بیشتر در ارتباط باشید مرکز اگر خودش دیدید کارتون رو راه ننداخت یا هرچیزی بعدا پیگیر پیمانکار باشید که براتون بتونه با پارتی بازی کاری انجام بده در کل اولو اخر باید مرکز براتون کارتون رو راه بندازه اگر راه ننداخت در نهایت شکایت بزنید

و اینک همینطور ک دیدید توی لیست نوشته برای سه ماهه سوم 1403
    مودم هایی ک این تو لیست هستن با دلار 60 هزاری بودن الان امروز با توجه به جنگ دلار رو 69 هزار هست به عنوان مثال x6 مودمش ک تا چند هفته قبل بین 4200 تا 4400 بود شده 4900 تا 5300
    همینطور طبیعی هست ک قیمت تجهیزاتی مانند کابل هم موازی با دلار بالاتر بره اصولا با نرخ روز حساب میکنن
    پس طبیعی هست اختلاف قیمتی رو ک گفته بهتون مملکت همینه
    Last edited by MMDFullHD; 01-11-2024 at 22:39.

9. 2 کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

بلاخره بعد سالیان سال
    به مام داره فیبر میرسه
    ایرانسل باکس هاشو نصب کرده داخل محلمون ولی فعلا شوت داخل باکس ها نشده یکساله اسیر کرده مارو تا بیاد بکشه
    منطقه ما سبز بود با شکایت از 195 تونستم از خرس گنده مخابرات ی باکس Fat برا خودم بکنم
    بازرسی دستور داده یک ماهه بیان باکس نصب کنن
    کسی تاحالا عین من بوده بازرسی مخابرات دستور بده یکماه براش باکس بیان نصب کنن ؟
    یا همه چی کشکه ؟
    مخابرات رفتم دوشنبه ثبت نام کرد خط مجازی داد یوزر پسورد پنل هم داد گفت میان برای نصب باکس و سرویست تا چن هفته دیگه

- - - Updated - - -

بلاخره بعد سالیان سال
    به مام داره فیبر میرسه
    ایرانسل باکس هاشو نصب کرده داخل محلمون ولی فعلا شوت داخل باکس ها نشده یکساله اسیر کرده مارو تا بیاد بکشه
    منطقه ما سبز بود با شکایت از 195 تونستم از خرس گنده مخابرات ی باکس Fat برا خودم بکنم
    یا همه چی کشکه ؟
    مخابرات رفتم دوشنبه ثبت نام کرد خط مجازی داد یوزر پسورد پنل هم داد گفت میان برای نصب باکس و سرویست تا چن هفته دیگه

11. 2 کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بلاخره بعد سالیان سال
    به مام داره فیبر میرسه
    یا همه چی کشکه ؟

- - - Updated - - -

بلاخره بعد سالیان سال
    به مام داره فیبر میرسه
    یا همه چی کشکه ؟
    یک سال پیش برای ما هم باکس گذاشتن ولی خبری از فیبر نیست 100 بار هم شکایت کردم تو سایت همه شهر رو سبز زده ولی هیچ کجا فیبر نمیدن کلا برای کلاه بردای و خوردن بودجه دولتی هست و دارن پول شویی میکنن با این برنامه ها.

13. 2 کاربر از sima_6600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

یک سال پیش برای ما هم باکس گذاشتن ولی خبری از فیبر نیست 100 بار هم شکایت کردم تو سایت همه شهر رو سبز زده ولی هیچ کجا فیبر نمیدن کلا برای کلاه بردای و خوردن بودجه دولتی هست و دارن پول شویی میکنن با این برنامه ها.
    تایید میشه. شکایت در 195 بیشتر مواقع کشک هست و سبز بودن منطقه هم دلیلی برای ارائه نیست و اگر خود شرکت کاری نکرده باشه شکایت هم نمیتونه زورشون کنه !! هر وقت عشقشون بکشه میان. صبر کردن برای این شرکتا چیزی جز اعصاب خردی نداره !! این قدر به من دروغ گفتن و قول الکی دادن که اخرش پولم رو پس گرفتم و رفتم2 تا نت VDSL تجمیع کردم. هزینم کمی بیشتر شد به دلیل روتر لود بالانسر ولی از شر این شرکتها راحت شدم. هر ماه زنگ بزن پیگیری کن و دروغ پشت دروغ . ادم ضعف اعصاب میگیره !

- - - Updated - - -

15. 4 کاربر از luches بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •