باکس کوچه بغل هست ... برای دکل همراه اول که بهش فیبر رسوندن ... چه گرفتاری شدیم با مخابرات...
باکس کوچه بغل هست ... برای دکل همراه اول که بهش فیبر رسوندن ... چه گرفتاری شدیم با مخابرات...
سلام دوست عزیزمنوشته شده توسط dj77 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخابرات بهتون درست گفته اگه گفت پوشش نداره
توی IRAN FTTX بیشتر جاها پوشش فیک هست
دایره های سبز رنگ مخابرات به علت اینکه مخابرات رو تحت فشار گذاشتن ک باید فلانقدر ببری تحت پوشش گرفته تا شعاع 300 متری دایره سبز کرده و نقشه رو نقاشی کرده که الکی پوشش تولید کرده باشه
بخاطر همین الان خیلی جاها الکی تحت پوشش هست
از سایت خود مخابرات my.tci.ir وارد بشید و شماره همراه بدید و وارد بشید
سپس از توی خدمات درخواست تانوما رو بزنید
بعد نقشه براتون باز میشه از توی سرچ نقشه بنویسید ورامین و خیابون یا .... ادرسو حدودی بزنید ک نقشه بره اونجایی ک هستید
بعد دقیقا ساختمونی ک قرمز هست دورش خط کشیده شده جایی هست که FAT مخابرات هست
ازون حدودا باید متر کنید (میتونید از گوگل مپ کمک بگیرید کافیه گوگل مپ رو کامپیوتروت وبسایتشو باز کنی رو نقطه ای ک میخوای کلیک راست کنی Measure distance زده و بزنی ببینی ) چن متر هست فاصلش تا خونتون اگر بیشتر از 50 متر هست یعنی دورید البته که شدنی هست دراپ کشی ازش
ولی به علت اینکه زیاد کابل باید مصرف بشه و تو راه ممکنه یکی بیاد از آقایون دله دزد بزنه زیرش و هوایی رد بشه کلا اصولی نیست و باید هزینه بکنید متری براش که عاقلانه نیست هم از جیبتون بره هم کارتون به باد بند باشه
پس بهتره بعد از اینک اینکار هارو کردید سفارش تو همون سایت مخابرات ثبت بزنید
و پشت بندش شکایت از 195 ک چرا در پوشش فیک سبز قرار دادتون و قادر به ارایه سرویس براتون نیستن تا عزیزان وزارت خونه پیگیری کنند برات
خود من شخصا 260 متر از FAT مخابرات دور هستم ولی در ناحیه سبز تو سایت ایران چص افتی تی ایکص هستم الان بعد از این اپدیت این هفتشون ک الکی سبز کردن
و همینطور نزدیک 150 متری FAT ایرانسل. ک جفتشون الان برام سبز هست ولی تا الان با حتی شکایت از برج 4 تا الان به سرویسم نرسیدم !
به تازگی ایرانسل در حال انجام انشعاب گیری FAT هاش در منطقه ما هست ک به فواصل هر 25 تا 50 متر داره یک عدد باکس FAT کنار خونه ها نصب میکنن
اینم تصویر fat هست (برای ایرانسل این شکلیه برای مخابرات لوگو مخابرات داره )
بزنید ببنید خدا بزرگه چیکار میتونند براتون بکنن
امکان ارایه از باکس های زده شده برای سایت های همراه اول نیستش مخابرات شدیدا سخت گیره اتفاقا روی این باکس هانوشته شده توسط dj77 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط شکایت بزنید 195
Last edited by MMDFullHD; 09-10-2024 at 17:10.
درود
مودم فیبر هواوی ۸۲۴۵ دارم بعد از چند ماه استفاده بصورت ناگهانی زبان قسمت تنظیمات و صفحه تنظیمات مودم کلا شده چینی و وقتی با ۲۰۲۰ تماس میگیرم با ایجاد تغییرات زبان به انگلیسی تغییر میکنه البته نصفه نیمه,همچنین مدل مودم هم میزنه۸۵۴۶ در حالی که مودم من مدلش۸۲۴۵ هستش،مشکل چیه دوستان؟
دوستان تاحالا شده باکس فیبر دم خونتون باشه ولی ۶ ماهه خبری نیست و میگن باید مفصل بزنیم :|
۶ ماه گذشته خبری نشده با ۱۹۵ به جایی میرسم به نظرتون یا کسی تجربه داشته؟
شما شکایت رو بزنید خدا بزرگه شاید فرجی شدنوشته شده توسط amirg2d [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیزی ن از شما کم میشه ن از اونها وقتی امکانات باشه باید سرویس رو ارایه بدهند
- - - Updated - - -
شما شکایت رو بزنید خدا بزرگه شاید فرجی شدنوشته شده توسط amirg2d [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیزی ن از شما کم میشه ن از اونها وقتی امکانات باشه باید سرویس رو ارایه بدهند
نوشته شده توسط amirg2d [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به بازرسی مخابرات هم شکایت کنید بهتر از 195 به نتیجه میرسه.
Last edited by Amir1234646; 14-10-2024 at 12:47.
تو کل اینترنت گفته بودند کد vlan فقط برای تنظیمات مودم میخواد اما وارد میکنم فیبر مخابراتم سایت باز نمیکنه چه کنم؟ از همسایه کدشو گرفتم
دوستان با شکایت به هیچ جا نمیرسید 3 بار شکایت کردم منطقه رو سبز زده ولی کابل کشی نکردن هر بار هم بهم گفتن 2 ماه دیگه نهایت بهم 3 ماه اینترنت رایگان ای دی اس ال دادن که فقط تخلیه نکنم به نظرم وقت خودتون رو تلف نکنید با این فیلتر نت و اگه میخواید این همه هزینه کنید بهتره یه استارلینک بگیرید هزینه هم میتونید بین چند تا همسایه تقسیم کنید.
درود. تایید میشه. شاتل هم مثل مخابرات 3 ماه من رو معطل کرد و هی میگن چند ماه دیگر . بیخیال شدم و رفتم یک خط تلفن دوم گرفتم روی اون هم vdsl گرفتم و 2 تا خط VDSL رو با یک روتر ER605 TPlink تجمیع کردم و حوالی 120 مگ میگیرم. البته میتونم اگر نیاز بشه TD LTE ایرانسل رو هم روش بیارم و میشه حوالی 160 مگ. کلا بیخیال فیبر شدم.نوشته شده توسط sima_6600 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. دوستان مدتی هستش که سرویس فیبر نوری مخابرات که دارم تو گیم اذیت میکنه و کلی لگ میندازه حتی سرعت دانلود هم با کنسول پلی استیشن به شدت پایین هستش به حدی که ۵۰ گیگ رو توی ۲۰ ساعت دان کرد برام. بعد چند وقت پیگیری و شکایت و اومدن پیمانکار برای چک کردن اعلام کردند از سمت سیم کشی داخلی مشکلی ندارم. اخرشم بهم گفتن سرویسم روبه کارانت که ۳۰۰ مگ میده به همراه ای پی ثابت تغییر بدم تا مشکلم برطرف شه. میخواستم بدونم کسی از این سرویس استفاده کرده و تجربه ای داره؟ احساس میکنم مشکلم از سمت زیر ساخت مخابرات باشه و با این چیز ها برطرف شدنی نباشه
Last edited by amfouter; 19-10-2024 at 12:07.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)