تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
راهنمای خرید پاور بانک
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 569 از 574 اولاول ... 69469519559565566567568569570571572573 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,681 به 5,690 از 5737

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باکس کوچه بغل هست ... برای دکل همراه اول که بهش فیبر رسوندن ... چه گرفتاری شدیم با مخابرات...

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

درود
    منطقه ما ورامین در سایت iranfttx تحت پوشش فیبر مخابرات نمایش داده و سبز شده به مرکز مخابراتی مراجعه کردم گفتن درخواست بدین بررسی میشه

می‌خوام ببینم چقدر طول می‌کشه ؟! چون در سایت فیبرنوری منطقه پوشش داره سبز نمایش میده ! ولی مخابرات میگه پوشش نداریم فعلا !
    سلام دوست عزیزم

مخابرات بهتون درست گفته اگه گفت پوشش نداره

توی IRAN FTTX بیشتر جاها پوشش فیک هست

دایره های سبز رنگ مخابرات به علت اینکه مخابرات رو تحت فشار گذاشتن ک باید فلانقدر ببری تحت پوشش گرفته تا شعاع 300 متری دایره سبز کرده و نقشه رو نقاشی کرده که الکی پوشش تولید کرده باشه
    بخاطر همین الان خیلی جاها الکی تحت پوشش هست

از سایت خود مخابرات my.tci.ir وارد بشید و شماره همراه بدید و وارد بشید

سپس از توی خدمات درخواست تانوما رو بزنید

بعد نقشه براتون باز میشه از توی سرچ نقشه بنویسید ورامین و خیابون یا .... ادرسو حدودی بزنید ک نقشه بره اونجایی ک هستید

بعد دقیقا ساختمونی ک قرمز هست دورش خط کشیده شده جایی هست که FAT مخابرات هست

ازون حدودا باید متر کنید (میتونید از گوگل مپ کمک بگیرید کافیه گوگل مپ رو کامپیوتروت وبسایتشو باز کنی رو نقطه ای ک میخوای کلیک راست کنی Measure distance زده و بزنی ببینی ) چن متر هست فاصلش تا خونتون اگر بیشتر از 50 متر هست یعنی دورید البته که شدنی هست دراپ کشی ازش
    ولی به علت اینکه زیاد کابل باید مصرف بشه و تو راه ممکنه یکی بیاد از آقایون دله دزد بزنه زیرش و هوایی رد بشه کلا اصولی نیست و باید هزینه بکنید متری براش که عاقلانه نیست هم از جیبتون بره هم کارتون به باد بند باشه
    پس بهتره بعد از اینک اینکار هارو کردید سفارش تو همون سایت مخابرات ثبت بزنید
    و پشت بندش شکایت از 195 ک چرا در پوشش فیک سبز قرار دادتون و قادر به ارایه سرویس براتون نیستن تا عزیزان وزارت خونه پیگیری کنند برات

خود من شخصا 260 متر از FAT مخابرات دور هستم ولی در ناحیه سبز تو سایت ایران چص افتی تی ایکص هستم الان بعد از این اپدیت این هفتشون ک الکی سبز کردن
    و همینطور نزدیک 150 متری FAT ایرانسل. ک جفتشون الان برام سبز هست ولی تا الان با حتی شکایت از برج 4 تا الان به سرویسم نرسیدم !
    به تازگی ایرانسل در حال انجام انشعاب گیری FAT هاش در منطقه ما هست ک به فواصل هر 25 تا 50 متر داره یک عدد باکس FAT کنار خونه ها نصب میکنن
    اینم تصویر fat هست (برای ایرانسل این شکلیه برای مخابرات لوگو مخابرات داره )

بزنید ببنید خدا بزرگه چیکار میتونند براتون بکنن

باکس کوچه بغل هست ... برای دکل همراه اول که بهش فیبر رسوندن ... چه گرفتاری شدیم با مخابرات... ������������
    امکان ارایه از باکس های زده شده برای سایت های همراه اول نیستش مخابرات شدیدا سخت گیره اتفاقا روی این باکس ها
    فقط شکایت بزنید 195
    Last edited by MMDFullHD; 09-10-2024 at 17:10.

3. 9 کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

درود
    مودم فیبر هواوی ۸۲۴۵ دارم بعد از چند ماه استفاده بصورت ناگهانی زبان قسمت تنظیمات و صفحه تنظیمات مودم کلا شده چینی و وقتی با ۲۰۲۰ تماس میگیرم با ایجاد تغییرات زبان به انگلیسی تغییر میکنه البته نصفه نیمه,همچنین مدل مودم هم میزنه۸۵۴۶ در حالی که مودم من مدلش۸۲۴۵ هستش،مشکل چیه دوستان؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوستان تاحالا شده باکس فیبر دم خونتون باشه ولی ۶ ماهه خبری نیست و میگن باید مفصل بزنیم :|
    ۶ ماه گذشته خبری نشده با ۱۹۵ به جایی میرسم به نظرتون یا کسی تجربه داشته؟

6. این کاربر از amirg2d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

دوستان تاحالا شده باکس فیبر دم خونتون باشه ولی ۶ ماهه خبری نیست و میگن باید مفصل بزنیم :|
    شما شکایت رو بزنید خدا بزرگه شاید فرجی شد

چیزی ن از شما کم میشه ن از اونها وقتی امکانات باشه باید سرویس رو ارایه بدهند

- - - Updated - - -

شما شکایت رو بزنید خدا بزرگه شاید فرجی شد

چیزی ن از شما کم میشه ن از اونها وقتی امکانات باشه باید سرویس رو ارایه بدهند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

به بازرسی مخابرات هم شکایت کنید بهتر از 195 به نتیجه میرسه.
    Last edited by Amir1234646; 14-10-2024 at 12:47.

9. 2 کاربر از Amir1234646 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2020

پيش فرض

تو کل اینترنت گفته بودند کد vlan فقط برای تنظیمات مودم میخواد اما وارد میکنم فیبر مخابراتم سایت باز نمیکنه چه کنم؟ از همسایه کدشو گرفتم

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان با شکایت به هیچ جا نمیرسید 3 بار شکایت کردم منطقه رو سبز زده ولی کابل کشی نکردن هر بار هم بهم گفتن 2 ماه دیگه نهایت بهم 3 ماه اینترنت رایگان ای دی اس ال دادن که فقط تخلیه نکنم به نظرم وقت خودتون رو تلف نکنید با این فیلتر نت و اگه میخواید این همه هزینه کنید بهتره یه استارلینک بگیرید هزینه هم میتونید بین چند تا همسایه تقسیم کنید.

12. این کاربر از sima_6600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان با شکایت به هیچ جا نمیرسید 3 بار شکایت کردم منطقه رو سبز زده ولی کابل کشی نکردن هر بار هم بهم گفتن 2 ماه دیگه نهایت بهم 3 ماه اینترنت رایگان ای دی اس ال دادن که فقط تخلیه نکنم به نظرم وقت خودتون رو تلف نکنید با این فیلتر نت و اگه میخواید این همه هزینه کنید بهتره یه استارلینک بگیرید هزینه هم میتونید بین چند تا همسایه تقسیم کنید.
    درود. تایید میشه. شاتل هم مثل مخابرات 3 ماه من رو معطل کرد و هی میگن چند ماه دیگر . بیخیال شدم و رفتم یک خط تلفن دوم گرفتم روی اون هم vdsl گرفتم و 2 تا خط VDSL رو با یک روتر ER605 TPlink تجمیع کردم و حوالی 120 مگ میگیرم. البته میتونم اگر نیاز بشه TD LTE ایرانسل رو هم روش بیارم و میشه حوالی 160 مگ. کلا بیخیال فیبر شدم.

14. 2 کاربر از luches بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام. دوستان مدتی هستش که سرویس فیبر نوری مخابرات که دارم تو گیم اذیت میکنه و کلی لگ میندازه حتی سرعت دانلود هم با کنسول پلی استیشن به شدت پایین هستش به حدی که ۵۰ گیگ رو توی ۲۰ ساعت دان کرد برام. بعد چند وقت پیگیری و شکایت و اومدن پیمانکار برای چک کردن اعلام کردند از سمت سیم کشی داخلی مشکلی ندارم. اخرشم بهم گفتن سرویسم رو‌به کارانت که ۳۰۰ مگ میده به همراه ای پی ثابت تغییر بدم تا مشکلم برطرف شه. میخواستم بدونم کسی از این سرویس استفاده کرده و تجربه ای داره؟ احساس میکنم مشکلم از سمت زیر ساخت مخابرات باشه و با این چیز ها برطرف شدنی نباشه
    Last edited by amfouter; 19-10-2024 at 12:07.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •