دوستان شرق تهران مرکز عاطف یا آل اسحاق کسی فیبر داره سرعت دانلود با IDM دقیقا چقدره؟
دوستان شرق تهران مرکز عاطف یا آل اسحاق کسی فیبر داره سرعت دانلود با IDM دقیقا چقدره؟
سرعت وایرلسم 4 مگابایته چه کنم اما لن سرعتش بالاست چه کنم؟نوشته شده توسط alpha007 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مودمت وای فای 5GHz نداره، روتر دو بانده بگیر و از وای فای 5GHz استفاده کن.نوشته شده توسط Miladh7575 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Amir1234646; 07-10-2024 at 09:19.
سرعت 100 مگابیت نمیشه راه حلی نداره؟
- - - Updated - - -
سرعت 100 مگابیت نمیشه راه حلی نداره؟نوشته شده توسط Amir1234646 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با 2.4ghz سرعت 100 نمیشه
Maximum wireless transmission capacity is 300 Mbps
مودمم hg8645 هست ورژن 5 ابی رو اپدیت کنم ؟ چی میشه؟
سلامنوشته شده توسط Maryam.hosseini68 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت 300Mbps ینی با IDM تقریبا 37 ، 38 رو سرعت میده؟؟؟
Last edited by alpha007; 08-10-2024 at 15:54.
درود
منطقه ما ورامین در سایت iranfttx تحت پوشش فیبر مخابرات نمایش داده و سبز شده به مرکز مخابراتی مراجعه کردم گفتن درخواست بدین بررسی میشه
میخوام ببینم چقدر طول میکشه ؟! چون در سایت فیبرنوری منطقه پوشش داره سبز نمایش میده ! ولی مخابرات میگه پوشش نداریم فعلا !
- - - Updated - - -
درود
منطقه ما ورامین در سایت iranfttx تحت پوشش فیبر مخابرات نمایش داده و سبز شده به مرکز مخابراتی مراجعه کردم گفتن درخواست بدین بررسی میشه
میخوام ببینم چقدر طول میکشه ؟! چون در سایت فیبرنوری منطقه پوشش داره سبز نمایش میده ! ولی مخابرات میگه پوشش نداریم فعلا !
- - - Updated - - -
درود
باید ببینید باکس فیبرنوری تو محلتون نصب شده یا نه ، اگه نصب شده پیمانکار محابرات پیدا کنید تا براتون انجام بده یا اینکه از طریق خود مخابرات اقدام کنید که معمولا مخابرات خودش کاری انجام نمیدهنوشته شده توسط dj77 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)