بله سرعت دانلود رو ۲۰۰ و اپلود روی ۲۵ بسته شده برای بسته های ۱۰۰ مگنوشته شده توسط kourosh4u [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله سرعت دانلود رو ۲۰۰ و اپلود روی ۲۵ بسته شده برای بسته های ۱۰۰ مگنوشته شده توسط kourosh4u [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید کارت شبکه سیستم گیگ باشه و کابل باکیفیت کت 5 ای حداقل استفاده کنی.نوشته شده توسط mehrdad_goleyakh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا که همه نوشته 100 مگ، یعنی خبری از سرعت بالاتر نیست؟ این همه جشنواره سرعت تا 1000 قراره تله باشه؟نوشته شده توسط no1one [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره. این بسته های ورودی اپراتورا همه اش تله اس. بازارشون که داغ شد، ناز و ادا شروع میشه.نوشته شده توسط MPS882 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
آره. این بسته های ورودی اپراتورا همه اش تله اس. بازارشون که داغ شد، ناز و ادا شروع میشه.نوشته شده توسط MPS882 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بستگی به امکانات مرکز مخابرات منطقه و شهرتون داره. الان حدود ۹۰۰ مگ سرعت دریافت روی لن دارم. یکی از همسایه ها با مودم q2 روی وای فای ۵ با شیائومی ۱۴ تی حدود ۳۸۰ مگ سرعت اسپید تست اش بود. (هر دو تامون هم بسته ۱۰۰ مگ تمدیدی)
سرویس شما حجمش چنده؟نوشته شده توسط karname [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم حجم 500 احتمالا سرعتش باز باشه بقیه همون تا 200 هستن
یعنی همه چی مثل قبله فقط اسمشون شده 100
من حجم 500 داشتم سرعتم تا 900 بود حجم 220 گرفتم سرعتم شد 200
فکر کنم اینکه می گن امکانات مرکز بیشتر یه راه فراره برای توجیه کم کاری کم فهمی و البته به اشتراک گذاشتن یه پورت گیگ بین خیلی ها تا بتونن هم بیشتر بفروشن هم افت سرعت را ماست مالی کنن چون همه olt ها 1 گیگ را ساپورت می کنن و حتی مودمی که مخابرات خودش میدهGPON هست یعنی گیگ را می تونن بدن.نوشته شده توسط karname [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان مودم هواوی چه مدلی خوبه؟ میگن یه سری از مدلها تولید خود هواوی نیست و قابش عوض شده
یه مودم با پورت گیگ میخوام.
شاتل تعرفه های جدید اعلام کرده
مودم با برند خودش هم واگذار می کنه
اینترنت یکساله فیبر شاتل با نصب و مودم و سرویس ۴۸۰ گیگ در سایتش ۳۵۰۰ اعلام شده.
اگر مشترک adsl شاتل باشید،هزینه سرویس یکساله و نصب رایگان است و مشترک فقط هزینه مودم که ۱۷۵۰ است را پرداخت می کنه.
از کیفیت اینترنت شاتل اطلاعی ندارم
Last edited by brilliant1; 21-09-2024 at 14:24. دليل: سایت دوبار مطلب را ارسال کرد
درود..نوشته شده توسط brilliant1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من طرح یکساله 4800 رو گرفتم و اتفاقا دنبال یک عکس از مودم میگشتم. پس برند خودشون رو میدن. انشالله این هفته میان و کار تموم میکن چون 30 روز کاری گذشته و نتیجش رو اینجا میزارم. البته قبلا دوستان از شاتل تست گذاشتن ولی فکر کنم منطقه با منطقه فرق داره !
- - - Updated - - -
Last edited by luches; 21-09-2024 at 15:51.
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)