تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
راهنمای خرید پاور بانک
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 560 از 574 اولاول ... 60460510550556557558559560561562563564570 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,591 به 5,600 از 5737

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سپاس از پاسخ شما
    پس فعال کردن fat کار فیزیکی و زمانبری نیست؟یعنی اگه تماس بگیرم و پیگیری کنم یک روزه انجام میشه؟
    آره ، حتما پیگیر باش.

داره خودمونی میشه babriman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام دوستان امروز مورخ 27 مرداد 1403 رفتم مرکز مخابرات یزدان پناه تهران و با مسئول مربوطه در رابطه با فیبر صحبت کردم، از توی کامپیوتر نقشه را دید؛ اولش گفت باید 8 واحد باشید بعد که دید من یکم مصر هستم، گفت تا چهارتا هم اوکی هست؛ اینم میدونم و بهش گفتم که در کمتر از صد متری منزل در ده پلاک اونورتر در همان راسته منزل ما، باکس فیبر روی دیوار هست، اخرش گفت پورت خالی ندارم و باید حتما چهار واحد باشید وگرنه نمیشه و برید با همسایه‌ها صحبت کنید؛ پیش شماهر 44 هستیم و محدوده جنت‌آباد شمالی هستم و در نقشه سایت ملی فیبر هم در محدوده سبز نیستم وگرنه با شکایت ازشون میگرفتم؛ حال میخوام بدونم اگر همسایه‌های ما اصلا اهل اینترنت نباشند و یا نخواهند این همه هزینه کنند، چرا باید من هم از این موضوع بی بهره بمانم، میخوام بدونم آیا با شکایت چه در 195 و چه در بازرسی مخابرات، میتونم فقط برای خودم فیبر بگیرم و کلاً راهکاری داره یا نه؟ اگر تجربه‌ای دارید و میتونید کمک کنید ممنون میشم

3. این کاربر از babriman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

درود
    دراپ کشی و فیوژن برام انجام دادن ولی نت وصل نیست میگن که پان نداریم
    ،از دوستان کسی میتونه بگه منظور چیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام دوستان امروز مورخ 27 مرداد 1403 رفتم مرکز مخابرات یزدان پناه تهران و با مسئول مربوطه در رابطه با فیبر صحبت کردم، از توی کامپیوتر نقشه را دید؛ اولش گفت باید 8 واحد باشید بعد که دید من یکم مصر هستم، گفت تا چهارتا هم اوکی هست؛ اینم میدونم و بهش گفتم که در کمتر از صد متری منزل در ده پلاک اونورتر در همان راسته منزل ما، باکس فیبر روی دیوار هست، اخرش گفت پورت خالی ندارم و باید حتما چهار واحد باشید وگرنه نمیشه و برید با همسایه‌ها صحبت کنید؛ پیش شماهر 44 هستیم و محدوده جنت‌آباد شمالی هستم و در نقشه سایت ملی فیبر هم در محدوده سبز نیستم وگرنه با شکایت ازشون میگرفتم؛ حال میخوام بدونم اگر همسایه‌های ما اصلا اهل اینترنت نباشند و یا نخواهند این همه هزینه کنند، چرا باید من هم از این موضوع بی بهره بمانم، میخوام بدونم آیا با شکایت چه در 195 و چه در بازرسی مخابرات، میتونم فقط برای خودم فیبر بگیرم و کلاً راهکاری داره یا نه؟ اگر تجربه‌ای دارید و میتونید کمک کنید ممنون میشم
    حتماً به بازرسی مخابرات شکایت کنید.
    Last edited by Amir1234646; 19-08-2024 at 16:54.

6. این کاربر از Amir1234646 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

درود.. دقیقا مورد شما برای من هم پیش اومده. مجتمع جدید اصلا کسی اهل اینترنت و فیبر و .... نیستن و چند نفر هم که وی دی اس دارن راضی هستن و اصلا نمیخوان هزینه اضافی بکنن. 10 بار رفتم مخابرات پاشون رو تو یک کفش کردن که حداقل 20 واحد جمع کنید. اخرش بی خیال شدم و 5 روز پیش رفتم فیبر شاتل ثبت نام کرد با طرح جشنواره سالیه اکستریم (تحت پوشش هستیم و باکس شاتل 20 متر با ساختمان فاصله داره ). واقعا نمیخواستم ولی بعیده مخابرات 2 سال دیگر هم سمت ما بیاد. حالا یکسالی با 400 گیگ در ماه اوکی هستم ولی امیدوارم سال بعد دوباره جشنواره بزاره. واقعا این گرفتن فیبر خودش داستانی هست.
    Last edited by luches; 19-08-2024 at 17:43.

8. این کاربر از luches بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه babriman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام دوباره خدمت دوستان و ممنون از راهنمایی‌های مفید؛ دیروز در 195 شکایت کردم، امروز از مخابرات زنگ زدند که امکانات فیبر فراهم شده؛ خدا رو شکر یک روزه معجزه رخ داد و مرده زنده شد؛ چون از مودم و این داستان‌ها اطلاعاتی ندارم، حالا میخواستم در رابطه با خرید مودم و در صورت نیاز روتر تجربه ها و راهنمایی‌هاتون رو در اختیار بذارید؛ با تشکر

10. این کاربر از babriman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hummer_1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

سلام اجرای فیبر نوری در منطقه ما را به دو شرکت صبانت و شاتل واگذار کردن . شرکت شاتل کوچه ما و کوچه‌های اطراف را FAT گذاری کرده البته هنوز هیچ کابل کشی انجام نشده. می‌خواستم بدونم اگر مجبور بشیم در ابتدا از شرکت شاتل سرویس بگیریم و راضی نبودیم آیا امکان داره مثل ADSL به شرکت‌های دیگه مثل خود مخابرات یا صبانت یا یه شرکت دیگه مراجعه کنیم و از اونا سرویس بگیریم؟
    Last edited by hummer_1990; 21-08-2024 at 23:19.

13. 3 کاربر از بامدادنیکنفس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام دوباره خدمت دوستان و ممنون از راهنمایی‌های مفید؛ دیروز در 195 شکایت کردم، امروز از مخابرات زنگ زدند که امکانات فیبر فراهم شده؛ خدا رو شکر یک روزه معجزه رخ داد و مرده زنده شد؛ چون از مودم و این داستان‌ها اطلاعاتی ندارم، حالا میخواستم در رابطه با خرید مودم و در صورت نیاز روتر تجربه ها و راهنمایی‌هاتون رو در اختیار بذارید؛ با تشکر
    مودم مارک هواوی خوبه اما متاسفانه هرچی در بازار هست همه کپی هستند بهتره از خود سرویس دهنده بپرسی، در ضمن هرچه خریدی حتما پورت شبکه کابلی ش و حتی وای فاش یه گیگ ساپورت باشه اینجوری دیگه احتیاجی به روتر نداری.
    Last edited by MPS882; 22-08-2024 at 09:27.

16. 2 کاربر از MPS882 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

1. as2008

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •