آره ، حتما پیگیر باش.نوشته شده توسط kqpoort [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره ، حتما پیگیر باش.نوشته شده توسط kqpoort [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان امروز مورخ 27 مرداد 1403 رفتم مرکز مخابرات یزدان پناه تهران و با مسئول مربوطه در رابطه با فیبر صحبت کردم، از توی کامپیوتر نقشه را دید؛ اولش گفت باید 8 واحد باشید بعد که دید من یکم مصر هستم، گفت تا چهارتا هم اوکی هست؛ اینم میدونم و بهش گفتم که در کمتر از صد متری منزل در ده پلاک اونورتر در همان راسته منزل ما، باکس فیبر روی دیوار هست، اخرش گفت پورت خالی ندارم و باید حتما چهار واحد باشید وگرنه نمیشه و برید با همسایهها صحبت کنید؛ پیش شماهر 44 هستیم و محدوده جنتآباد شمالی هستم و در نقشه سایت ملی فیبر هم در محدوده سبز نیستم وگرنه با شکایت ازشون میگرفتم؛ حال میخوام بدونم اگر همسایههای ما اصلا اهل اینترنت نباشند و یا نخواهند این همه هزینه کنند، چرا باید من هم از این موضوع بی بهره بمانم، میخوام بدونم آیا با شکایت چه در 195 و چه در بازرسی مخابرات، میتونم فقط برای خودم فیبر بگیرم و کلاً راهکاری داره یا نه؟ اگر تجربهای دارید و میتونید کمک کنید ممنون میشم
درود
دراپ کشی و فیوژن برام انجام دادن ولی نت وصل نیست میگن که پان نداریم
،از دوستان کسی میتونه بگه منظور چیه
حتماً به بازرسی مخابرات شکایت کنید.نوشته شده توسط babriman [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Amir1234646; 19-08-2024 at 16:54.
درود.. دقیقا مورد شما برای من هم پیش اومده. مجتمع جدید اصلا کسی اهل اینترنت و فیبر و .... نیستن و چند نفر هم که وی دی اس دارن راضی هستن و اصلا نمیخوان هزینه اضافی بکنن. 10 بار رفتم مخابرات پاشون رو تو یک کفش کردن که حداقل 20 واحد جمع کنید. اخرش بی خیال شدم و 5 روز پیش رفتم فیبر شاتل ثبت نام کرد با طرح جشنواره سالیه اکستریم (تحت پوشش هستیم و باکس شاتل 20 متر با ساختمان فاصله داره ). واقعا نمیخواستم ولی بعیده مخابرات 2 سال دیگر هم سمت ما بیاد. حالا یکسالی با 400 گیگ در ماه اوکی هستم ولی امیدوارم سال بعد دوباره جشنواره بزاره. واقعا این گرفتن فیبر خودش داستانی هست.نوشته شده توسط babriman [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by luches; 19-08-2024 at 17:43.
سلام دوباره خدمت دوستان و ممنون از راهنماییهای مفید؛ دیروز در 195 شکایت کردم، امروز از مخابرات زنگ زدند که امکانات فیبر فراهم شده؛ خدا رو شکر یک روزه معجزه رخ داد و مرده زنده شد؛ چون از مودم و این داستانها اطلاعاتی ندارم، حالا میخواستم در رابطه با خرید مودم و در صورت نیاز روتر تجربه ها و راهنماییهاتون رو در اختیار بذارید؛ با تشکر
سلام اجرای فیبر نوری در منطقه ما را به دو شرکت صبانت و شاتل واگذار کردن . شرکت شاتل کوچه ما و کوچههای اطراف را FAT گذاری کرده البته هنوز هیچ کابل کشی انجام نشده. میخواستم بدونم اگر مجبور بشیم در ابتدا از شرکت شاتل سرویس بگیریم و راضی نبودیم آیا امکان داره مثل ADSL به شرکتهای دیگه مثل خود مخابرات یا صبانت یا یه شرکت دیگه مراجعه کنیم و از اونا سرویس بگیریم؟
Last edited by hummer_1990; 21-08-2024 at 23:19.
تهران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرانکفورت
- - - Updated - - -
تهران
فرانکفورت
نیو یورک
لندن
لوس آنجلس
Last edited by بامدادنیکنفس; 22-08-2024 at 03:06.
درود. این همون طرح 1 گیگ جدید هست ؟نوشته شده توسط بامدادنیکنفس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم مارک هواوی خوبه اما متاسفانه هرچی در بازار هست همه کپی هستند بهتره از خود سرویس دهنده بپرسی، در ضمن هرچه خریدی حتما پورت شبکه کابلی ش و حتی وای فاش یه گیگ ساپورت باشه اینجوری دیگه احتیاجی به روتر نداری.نوشته شده توسط babriman [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by MPS882; 22-08-2024 at 09:27.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 3 مهمان)