تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 559 از 579 اولاول ... 59459509549555556557558559560561562563569 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,581 به 5,590 از 5786

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خب پس شما رو تحویل گرفتند؛ ما که پیش شماره 44 هستیم، هر دفعه میگن باید چندتا واحد با هم درخواست بدند و تکی نمیشه، صرف اینکه شما درخواست فیبر داشتید و امکان ارائه نبود براتون سه ماه رایگان تمدید کردند؟ در مورد دوستم هم که تو فلاح بود، اینم بگم که طبق سایت ملی فیبر، تو محدوده سبز قرار داشت ولی بدون شکایت نتونست بگیره
    والا من تو محدوده سبز هستم ولی کلا هیچ کجای شهر هنوز فیبر نوری نشده کابل کشی داکت گذاشتن فقط اره چون من روی 2 تا خط سرویس دارم و ماهی 500 هزار تومن پول اینترنت میدادم حالا این 3 ماه رایگان هم چیزی نیست به من گفتن من تو اولویت هستم و هر وقت زیر ساخت فراهم شد اولین نفر برای من انجام میدن چون 2 بار هم شکایت کردم یه جورایی مجبور شدن اینجوری برخورد کنن

داره خودمونی میشه babriman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

والا من تو محدوده سبز هستم ولی کلا هیچ کجای شهر هنوز فیبر نوری نشده کابل کشی داکت گذاشتن فقط اره چون من روی 2 تا خط سرویس دارم و ماهی 500 هزار تومن پول اینترنت میدادم حالا این 3 ماه رایگان هم چیزی نیست به من گفتن من تو اولویت هستم و هر وقت زیر ساخت فراهم شد اولین نفر برای من انجام میدن چون 2 بار هم شکایت کردم یه جورایی مجبور شدن اینجوری برخورد کنن
    اگر در محدوده سبز هستی، بازرسی مخابرات شکایت کن ضرر که نداره، شاید منفعت هم داشته باشه، البته یک جورایی با این سه ماه رایگان شما را نمک‌گیر کرده‌اند و دستتان برای شکایت مجدد بسته است ولی دوست من هم محدوده سبز بود و با 195 گیرش نیومد چیزی، بعد شکایت بازرسی، یک هفته ای وصل کردند

داره خودمونی میشه *REZ4*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

خیلی گرون کردن سرویسارو

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان از مخابرات به من دیروز زنگ زدن گفتن منطقه شما فیبر نوری اومده قبلا درخواست داده بودین میخواین منم گفتم بله. خلاصه شماره کارت داد 825 تومن ریختم به حسابشون ثبتنام کرد. بعد گفت ظرف 5 روز باید مودم بخری ببری مخابرات منطقه شماره سریالشو ثبت کنن و از این حرفا. کارشناس فروشش گفت مودم Q2 بخر از همه بهتره. میخواستم بدونم دوستانی که تجربه دارن بنظرتون چی بخرم؟ اینم مدلی که گفت خوبه یا نه؟ الان من فقط باید مودم بخرم یا چیز دیگه ای هم باید بگیرم؟

راستی یه سوال دیگه. سیم کشی این اینترنت فیبر نوری چطوریه؟ از همون مسیر خط تلفن که میاد تو خونه کابل کشی میکنن یا از جای دیگه کابلش میاد. ما خونه مون تو مجتمعه کابل از بیرون بخوان بکشن یکم سخته فکر نکنم بشه. کلا چطوریاس قضیه کابل کشی اینا؟
    Last edited by Bobby Sands; 12-08-2024 at 13:53.

5. این کاربر از Bobby Sands بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

دوستان از مخابرات به من دیروز زنگ زدن گفتن منطقه شما فیبر نوری اومده قبلا درخواست داده بودین میخواین منم گفتم بله. خلاصه شماره کارت داد 825 تومن ریختم به حسابشون ثبتنام کرد. بعد گفت ظرف 5 روز باید مودم بخری ببری مخابرات منطقه شماره سریالشو ثبت کنن و از این حرفا. کارشناس فروشش گفت مودم Q2 بخر از همه بهتره. میخواستم بدونم دوستانی که تجربه دارن بنظرتون چی بخرم؟ اینم مدلی که گفت خوبه یا نه؟ الان من فقط باید مودم بخرم یا چیز دیگه ای هم باید بگیرم؟

راستی یه سوال دیگه. سیم کشی این اینترنت فیبر نوری چطوریه؟ از همون مسیر خط تلفن که میاد تو خونه کابل کشی میکنن یا از جای دیگه کابلش میاد. ما خونه مون تو مجتمعه کابل از بیرون بخوان بکشن یکم سخته فکر نکنم بشه. کلا چطوریاس قضیه کابل کشی اینا؟
    مودم هواوی 8245Q2 مودم خوبی هست و الان در تهران حدود 2200 قیمتش هست- بله خرید میکنید و بعدش هم باید سریالش رو به کارشناس بدید که ثبت کنه
    فقط از کارشناس بپرسید و مطمئن بشید ک تجهزیات هواوی باشه و فایبر هوم نباشه که مودم رو دستتون بمونه
    فقط مودم کفایت میکنه برای اتصال
    کابل فیبر نوری شبکه کابل تلفن هست و معمولا کابل 2 کور استفاده میکنند که یک کور پشتیبان گذاشتع میشه
    اینکه کابل در کنار کتبل تلفونتون رد بشه یا نه بستگی به ساختار سیم کشی خونتون و کسی که بال رو نصب میکنه داره - بهشون فشار بیارید که از خرطومی تلفن رد کنن و در کنار پریز تلفن atb رو نصب کنن

- - - Updated - - -

مودم هواوی 8245Q2 مودم خوبی هست و الان در تهران حدود 2200 قیمتش هست- بله خرید میکنید و بعدش هم باید سریالش رو به کارشناس بدید که ثبت کنه
    فقط از کارشناس بپرسید و مطمئن بشید ک تجهزیات هواوی باشه و فایبر هوم نباشه که مودم رو دستتون بمونه
    کابل فیبر نوری شبکه کابل تلفن هست و معمولا کابل 2 کور استفاده میکنند که یک کور پشتیبان گذاشتع میشه
    اینکه کابل در کنار کتبل تلفونتون رد بشه یا نه بستگی به ساختار سیم کشی خونتون و کسی که بال رو نصب میکنه داره - بهشون فشار بیارید که از خرطومی تلفن رد کنن و در کنار پریز تلفن atb رو نصب کنن

7. این کاربر از bandary بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون.
    فقط یک سوال دیگه. همراه این مودم باید پچ کورد هم بخرم یانه؟
    آخه مثلا تو سایت بروزبازار نوشته حتما همراه این مودم یه پچ کوردم که لینکشو همونجا گذاشته باید جدا خریداری بشه در حالی که بقیه سایتها همچین چیزی ننوشتن! توی یه ویدئوی آنباکس که تو یوتیوب دیدم انگار پچ کورد هم همراه این مودم بود نمیدونم این فروشنده ها اونو برمیدارن از تو پک اصلیش باز جداگانه میفروشن به مردم بدبخت یا کلا باید جدا اینو تهیه کرد! گیج شدم یکم! بعد قیمتهای متفاوتی هم هست انگار تو بازار. از 1990 میفروشن بعضی سایتها تا 2400. اینها اصلی و تقلبی دارن؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون.
    فقط یک سوال دیگه. همراه این مودم باید پچ کورد هم بخرم یانه؟
    آخه مثلا تو سایت بروزبازار نوشته حتما همراه این مودم یه پچ کوردم که لینکشو همونجا گذاشته باید جدا خریداری بشه در حالی که بقیه سایتها همچین چیزی ننوشتن! توی یه ویدئوی آنباکس که تو یوتیوب دیدم انگار پچ کورد هم همراه این مودم بود نمیدونم این فروشنده ها اونو برمیدارن از تو پک اصلیش باز جداگانه میفروشن به مردم بدبخت یا کلا باید جدا اینو تهیه کرد! گیج شدم یکم! بعد قیمتهای متفاوتی هم هست انگار تو بازار. از 1990 میفروشن بعضی سایتها تا 2400. اینها اصلی و تقلبی دارن؟!
    پچ کورد را جدا باید هم رنگ پورت مودم بخری اگه آبیه باید آبی بخری.
    متاسفانه هواوی اصل وجود نداره اینا که هست همه کپی هستند ولی اگه بتونی حضوری خرید کنی شاید نسخه کپی بهتری گیرت بیاد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

درود
    اساتید فن لطفا توضیح بدید
    دراپ کشی و فیوژن انجام شده و کانفیگ مودم هم انجام شده ولی چراغ losقرمز هستش،با پیگیری از نصاب بهم گفت که fat هنوز غیر فعاله،همچین چیزی ممکنه درست باشه؟و چقدر طول میکشه که fatفعال کنن اصلا روال فعال کردنfat چجوریه
    سپاس فراوان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

درود
    دراپ کشی و فیوژن انجام شده و کانفیگ مودم هم انجام شده ولی چراغ losقرمز هستش،با پیگیری از نصاب بهم گفت که fat هنوز غیر فعاله،همچین چیزی ممکنه درست باشه؟و چقدر طول میکشه که fatفعال کنن اصلا روال فعال کردنfat چجوریه
    سپاس فراوان
    یه تابلو هست که بش میگن ODC از اونجا اگه وصل باشه بعد می رسه به یه جعبه کوچیک که معمولا روی دیوار خونه نصب شده که بش میگن FAT که از اینجا باید کابل دراپ وصل باشه و بعدش اون سر کابل دراپ که به مودم وصله و تمام. وصل کردن و چک کردنش همش 20 دقیقه وقت می گیره اگه بیان برات انجام بدن.
    این FAT
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم ODC

- - - Updated - - -

درود
    سپاس فراوان
    یه تابلو هست که بش میگن ODC از اونجا اگه وصل باشه بعد می رسه به یه جعبه کوچیک که معمولا روی دیوار خونه نصب شده که بش میگن FAT که از اینجا باید کابل دراپ وصل باشه و بعدش اون سر کابل دراپ که به مودم وصله و تمام. وصل کردن و چک کردنش همش 20 دقیقه وقت می گیره اگه بیان برات انجام بدن.
    این FAT

اینم ODC

12. 2 کاربر از MPS882 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سپاس از پاسخ شما
    پس فعال کردن fat کار فیزیکی و زمانبری نیست؟یعنی اگه تماس بگیرم و پیگیری کنم یک روزه انجام میشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •