تبلیغات :
راهنمای خرید دستگاه جوجه کشی
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی، صداگیر ماینر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 553 از 565 اولاول ... 53453503543549550551552553554555556557563 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,521 به 5,530 از 5643

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2024

پيش فرض

اگر تو تهران هستید زیتل یک سرویس داره به اسم ایرفایبر که پینگش با فیبرنوری فرقی نداره ، نامحدوده و سرعتش هم 30 مگابیت هست ، تجهیزات هم امانی میده . در واقع سرویس Point to point است . تنها بدیش اینه که میگه حتما 6 تا واحد باید بشید تا بیاد این سرویس رو بده، ما با چک و چونه برای 5 تا واحد هم گرفتیم ولی کمتر اصلا نمیده . هزینه ماهیانش هم فکر کنم حدود 400 تومنه برای هر واحد.
    آسیاتک هم یک سرویس داره به اسم وابرلس اشتراکی ولی تجهیزات رو باید خودتون تهیه کنید

تهران نیستم متأسفانه
    اینجا یه گزینه اینترنت با حجم مناسب هم وجود داشته باشه کافیه والا حق انتخاب که ندارم فقط مخابرات بود که اونم اینجوری شد .. میمونه اینترنت تی دی که قیمت هاش خیلی با نت سیم کارت فرقی نمیکنه و اینترنت رادیویی که ۱۰ تومن هزینه تجهیزاتش هست و میگن پکت لاس بالایی داره و تایم اوت میده درسته
    Last edited by samebi; 26-07-2024 at 16:53.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام
    کابل فیبر نوری من قطع شده به پشتیبانی گفتم گفتن شنبه میاد
    سوالم اینکه کابلو کلا عوض میکنن یا میتونن دو تارو به هم وصل کنن؟
    ---------------------------------------------------------------------------
    اومدن وصلش کردن وسط کابل یه جعبه درست مثل جعبه ورودی خونه گذاشتن و فیوژن کردنش
    Last edited by peyman_omnia2; 27-07-2024 at 09:57.

3. این کاربر از peyman_omnia2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2023

پيش فرض

تو منطقه ما سرقت کابل شده با کلی شکایت و مراجعه حضوری تا یه قسمتی کابل کشی کردن بصورت زمینی اما تا کوچه ما که حدود ۱۰۰ متر فقط میشد رو کابل کشی نکردن و خیلی راحت هم برگشتن گفتن برای ما صرف نداره هرکسی باید جیب خودش رو نگاه کنه
    الان دو ساله فقط از نت سیم کارت داریم استفاده میکنیم ‌‌‌‌.. چیکار کنیم واقعاً ؟
    حجم نداره نت سیم کارت گرونه پینگ مناسب نمیده تو بازی قطع و وصلی داره بخاطر سویچ شدن به باند های مختلف ..
    الان این همه صبر کردیم بازم صبر کنیم فیبرنوری میاد یا نه یه تی دی ال تی ای بگیریم حداقل که اونم گرونه بسته هاش و ممکنه مثل وایمکس یجوری سوخت شه
    خلاصه که مشکل کمبود حجم و پینگ وجود داره .. چیکار باید کرد ؟
    اگر اینترنت سیم کارت استفاده می کنید، می تونید از اینرنت سامانتل استفاده کنید، سرعت هم بسته به منطقه شما داره، روی انتن رایتل و همراه اول رومینگ میشه
    بسته های مناسبی داره نسبتاٌ
    روزهای جمعه 40 درصد تخفیف داره روی قیمت بسته ها
    مثلا بسته 150 گیگ 1 ساله رو جمعه حدود 240 هزار تومان خرید کنید
    در مورد تغییر باند هم ، از طریق مودم ، روی یک باند که توی منطقه شما عملکرد بهتری داره ، قفل کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2024

پيش فرض

اگر اینترنت سیم کارت استفاده می کنید، می تونید از اینرنت سامانتل استفاده کنید، سرعت هم بسته به منطقه شما داره، روی انتن رایتل و همراه اول رومینگ میشه
    در مورد تغییر باند هم ، از طریق مودم ، روی یک باند که توی منطقه شما عملکرد بهتری داره ، قفل کنید
    ممنون بابت پیشنهاد اما متاسفانه از نظر حجمی کمه چیزی که من دنبالش هستم گاهی وقتا تا روزی ۵ گیگ هم استفاده دارم، اما متوسط شما روزی ۱ تا ۲ گیگ حساب کن
    و موضوع دیگه اینکه من تو بسته های پیشنهادی ایرانسل بسته های ارزونتری میگیرم مثلاً گیگی حدود ۳ ۴ تومن میشه اما مشکل اینجاست که همیشگی نیست .
    نظرتون درباره تی دی چیه ؟ آیا جایگزین مناسبی هست ؟ پینگ و پکت لاس بهتری میده نسبت به سیم کارت ؟ آیا ارزشش رو داره درکل هزینه مودم بدم یا این هم مثل وایمکس یجورایی میره کنار ؟

- - - Updated - - -

ممنون بابت پیشنهاد اما متاسفانه از نظر حجمی کمه چیزی که من دنبالش هستم گاهی وقتا تا روزی ۵ گیگ هم استفاده دارم، اما متوسط شما روزی ۱ تا ۲ گیگ حساب کن
    و موضوع دیگه اینکه من تو بسته های پیشنهادی ایرانسل بسته های ارزونتری میگیرم مثلاً گیگی حدود ۳ ۴ تومن میشه اما مشکل اینجاست که همیشگی نیست .
    نظرتون درباره تی دی چیه ؟ آیا جایگزین مناسبی هست ؟ پینگ و پکت لاس بهتری میده نسبت به سیم کارت ؟ آیا ارزشش رو داره درکل هزینه مودم بدم یا این هم مثل وایمکس یجورایی میره کنار ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

البته اینی که میگم کابل ADSL هست .. که از ۱۰ هزار تومن شروع میشه تا ۵۰۰ هزار تومن که اونها گفتن از اونی که متری ۵۰۰ هزار تومن هست استفاده میکنیم برای خیابون اصلی .. راست یا دروغش رو نمیدونم !
    شما میدونی که از چه نوع سیمی برای خیابون اصلی استفاده میکنن ؟
    کابل DSL چی هست دیگه ؟ مگه DSL رو خط تلفن سرویس نمیدن ؟ یعنی همون کابل تلفن مسی مخابرات ؟ یعنی الان تلفن ثابت هم ندارید ؟ یا منظور چیز دیگه هست ؟ کابلهای پر مصرف که مخابرات استفاده میکنه تولید داخل هستن اکثرا، فیبر نوری برای منزل هم دو کور و 4 کور یا حتی بالاتر همه ایرانی هستن و کیفیت بدی هم ندارن نباید این قیمت باشه، البته خیلی تولیدهای داخلی داریم از وارداتی های خروس نشان خیلی خیلی بهترن. یعنی کابل قطور کور مخابرات رو بردن که این قیمت هست ؟ به نظر منطقی نمیاد، و تهران که من دیدم حداقل برای منطقه ما پیمانکار فقط برای فیبر نوری هست قسمت تلفن ثابت که زنگ میزنی برای خرابی کارمند خود مخابرات میاد. چند وقته دارن رو هر شماره ثابت آبونه 20 هزار تومنی میگیرن جدای هزینه نگهداری پس اون رو برای چی میگیرن از مشترک برای همین مواقع که سرویس بدن دیگه. باید همه جا شکایت کنید 195 و خود بازرسی مخابرات مطرح هم کن که گفتن متری فلان قیمت ... جاهای جدید هم برای تلفن هم فیبر نوری میکشن چون ارزون تر در میاد همون دو تا پورت پشت مودم برای اون هست تو فروم چند تا دوستان گفتن منطقه که سیم مسی نداشته رو با فیبر تلفن ثابت میدن پس مشکلشون چیه ؟
    Last edited by blackbird; 27-07-2024 at 12:24.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2024

پيش فرض

کابل DSL چی هست دیگه ؟ مگه DSL رو خط تلفن سرویس نمیدن ؟ یعنی همون کابل تلفن مسی مخابرات ؟ یعنی الان تلفن ثابت هم ندارید ؟ یا منظور چیز دیگه هست ؟ کابلهای پر مصرف که مخابرات استفاده میکنه تولید داخل هستن اکثرا، فیبر نوری برای منزل هم دو کور و 4 کور یا حتی بالاتر همه ایرانی هستن و کیفیت بدی هم ندارن نباید این قیمت باشه، البته خیلی تولیدهای داخلی داریم از وارداتی های خروس نشان خیلی خیلی بهترن. یعنی کابل قطور کور مخابرات رو بردن که این قیمت هست ؟ به نظر منطقی نمیاد، و تهران که من دیدم حداقل برای منطقه ما پیمانکار فقط برای فیبر نوری هست قسمت تلفن ثابت که زنگ میزنی برای خرابی کارمند خود مخابرات میاد. چند وقته دارن رو هر شماره ثابت آبونه 20 هزار تومنی میگیرن جدای هزینه نگهداری پس اون رو برای چی میگیرن از مشترک برای همین مواقع که سرویس بدن دیگه. باید همه جا شکایت کنید 195 و خود بازرسی مخابرات مطرح هم کن که گفتن متری فلان قیمت ... جاهای جدید هم برای تلفن هم فیبر نوری میکشن چون ارزون تر در میاد همون دو تا پورت پشت مودم برای اون هست تو فروم چند تا دوستان گفتن منطقه که سیم مسی نداشته رو با فیبر تلفن ثابت میدن پس مشکلشون چیه ؟
    دقیقاً ، الان خط تلفن ثابت نداریم و بجاش سیم کارت دادن و اون هم نتایج شکایات متعدد من بود عوض اینکه جواب بگیرم خط رو جمع آوری کردن و سیم کارت دادن و جالب اینجاست که از خود مرکز مخابرات استان هم اومدن یعنی اینا همه با هم هماهنگ هستن و این تصمیم رو گرفتن
    یعنی بعد دو سال شکایت و نتیجه اش شد این
    و درباره فیبرنوری هم همین دیشب تو پیج اینستاگرام بهشون پیام دادم و گفتن متأسفانه در حال حاضر امکانش نیست یعنی میگه در آینده نزدیک نمیاد .
    مشکلشون هم گفتن که برای ما صرف نداره .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2024

پيش فرض

دقیقاً ، الان خط تلفن ثابت نداریم و بجاش سیم کارت دادن و اون هم نتایج شکایات متعدد من بود عوض اینکه جواب بگیرم خط رو جمع آوری کردن و سیم کارت دادن و جالب اینجاست که از خود مرکز مخابرات استان هم اومدن یعنی اینا همه با هم هماهنگ هستن و این تصمیم رو گرفتن
    یعنی بعد دو سال شکایت و نتیجه اش شد این
    و درباره فیبرنوری هم همین دیشب تو پیج اینستاگرام بهشون پیام دادم و گفتن متأسفانه در حال حاضر امکانش نیست یعنی میگه در آینده نزدیک نمیاد .
    مشکلشون هم گفتن که برای ما صرف نداره .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2023

پيش فرض

- - - Updated - - -

در مورد تی دی نمیشه دقیق جواب بدم ، بستگی به پوشش منطقه داره ، قبل از اینکه خرید کنید ، برای یک روز مودم قرض کنید و پوشش رو تست کنید، مثلا من در نقطه ای از شهر سرعت بشدت افتضاح ، اما منطقه دیگر، میشه گفت قابل قبول هست.
    در مورد آینده تی دی هم نمیشه دقیق جواب داد.
    در مورد سامانتل می تونید بسته های یک ساله رو در تعداد خرید کنید، به محض تموم شدن یکی از بسته ، بسته بعدی فعال میشه.

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

در مورد تی دی نمیشه دقیق جواب بدم ، بستگی به پوشش منطقه داره ، قبل از اینکه خرید کنید ، برای یک روز مودم قرض کنید و پوشش رو تست کنید، مثلا من در نقطه ای از شهر سرعت بشدت افتضاح ، اما منطقه دیگر، میشه گفت قابل قبول هست.
    در مورد آینده تی دی هم نمیشه دقیق جواب داد.
    در مورد سامانتل می تونید بسته های یک ساله رو در تعداد خرید کنید، به محض تموم شدن یکی از بسته ، بسته بعدی فعال میشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    منطقه مان فیبر مخابرات و شاتل ارائه میدن
    حالا مخابرات میگه 1200 پول سیم کشی ..مودم از 2 تا 4 تومن..هزینه بسته هم 420 گیگ ماهی 420 تومن که یکسالش حدودا در میاد 8200 با مودم 2 تومنی حساب کردم .سرعت هم گفت 100MB
    شاتل هم یکساله رو میگه 5700 که مودم و یکسال اینترنت ماهی 400 گیگ بهمراه هزینه سیم کشی و همه چیش

حالا لطفا نظر بدین کدومو انتخاب کنم؟؟
    شاتل قیمتش خیلی بصرفه هستش اما شک دارم چون بعد از یکسال نمیدونم قیمت قیمتهای شاتل چقدر با مخابرات فرق داره ؟؟
    میشه لطفا راهنمایی بفرمایید که زودتر درخواست بدم

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    منطقه مان فیبر مخابرات و شاتل ارائه میدن
    حالا مخابرات میگه 1200 پول سیم کشی ..مودم از 2 تا 4 تومن..هزینه بسته هم 420 گیگ ماهی 420 تومن که یکسالش حدودا در میاد 8200 با مودم 2 تومنی حساب کردم .سرعت هم گفت 100MB
    شاتل هم یکساله رو میگه 5700 که مودم و یکسال اینترنت ماهی 400 گیگ بهمراه هزینه سیم کشی و همه چیش

حالا لطفا نظر بدین کدومو انتخاب کنم؟؟
    شاتل قیمتش خیلی بصرفه هستش اما شک دارم چون بعد از یکسال نمیدونم قیمت قیمتهای شاتل چقدر با مخابرات فرق داره ؟؟
    میشه لطفا راهنمایی بفرمایید که زودتر درخواست بدم
    شاتل جشنواره میزاره اگه بلند مدت میگیری شاتل بگیر اگه میخوای ماه به ماه بگیری مخابرات فکر کنم ارزون تر باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

1. samebi

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •