تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 550 از 594 اولاول ... 50450500540546547548549550551552553554560 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,491 به 5,500 از 5938

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خیلی مسخره است توی نقشه مناطق تحت پوشش کاملا سبزه حتی مناطق تحت پوشش توی خود سایت ایرانسل ثبت نام پیش ثبت نام از سایت انجام دادم امروز پیامک اومده

کاربر گرامی،
    متاسفانه در حال حاضر امکان ارائه سرویس فیبر نوری در محل انتخابی شما وجود ندارد.
    در صورتی که محل انتخابی شما در محدوده تحت پوشش سرویس فیبر نوری ایرانسل قرار بگیرد، به شما اطلاع‌رسانی خواهد شد.

یعنی الان پوشش نداره اگر نداره چرا سبزه ؟؟؟ شاید حوصلشون نمیشه بیان برای نصب کسی اطلاعی از فیبر ایرانسل داره ؟
    برای من هم زده تحت پوشش و سبز هست شرکت هم زده اسیاتک ولی هنگام ثبت نام میگه منطقه شما دارای پوشش نیست ) میپرسی چرا امار سازی دولتی فردا میگن دولت رئیسی 90% فیبر نوری رو پیش برد هنوز تعداد کاربرهاش به 400 هزار نفر هم نرسیده این در حالی هست که 200 هزار نفرش رو در زمان روحانی فیبر نوری داده بودن فعلا که تو شهر ما هیچ کسی فیبر نگرفته و فیبر کشی هم انجام نشده فقط در حد داکت گذاری بوده اون هم یک سالی ازش گذشته.

- - - Updated - - -

خیلی مسخره است توی نقشه مناطق تحت پوشش کاملا سبزه حتی مناطق تحت پوشش توی خود سایت ایرانسل ثبت نام پیش ثبت نام از سایت انجام دادم امروز پیامک اومده

کاربر گرامی،
    متاسفانه در حال حاضر امکان ارائه سرویس فیبر نوری در محل انتخابی شما وجود ندارد.
    در صورتی که محل انتخابی شما در محدوده تحت پوشش سرویس فیبر نوری ایرانسل قرار بگیرد، به شما اطلاع‌رسانی خواهد شد.

یعنی الان پوشش نداره اگر نداره چرا سبزه ؟؟؟ شاید حوصلشون نمیشه بیان برای نصب کسی اطلاعی از فیبر ایرانسل داره ؟
    برای من هم زده تحت پوشش و سبز هست شرکت هم زده اسیاتک ولی هنگام ثبت نام میگه منطقه شما دارای پوشش نیست ) میپرسی چرا امار سازی دولتی فردا میگن دولت رئیسی 90% فیبر نوری رو پیش برد هنوز تعداد کاربرهاش به 400 هزار نفر هم نرسیده این در حالی هست که 200 هزار نفرش رو در زمان روحانی فیبر نوری داده بودن فعلا که تو شهر ما هیچ کسی فیبر نگرفته و فیبر کشی هم انجام نشده فقط در حد داکت گذاری بوده اون هم یک سالی ازش گذشته.

2. 2 کاربر از sima_6600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2024

پيش فرض

دوستان کسی اطلاع داره که چه کابل ADSL زمینی واسه خیابون اصلی استفاده میشه؟ من رفتم مخابرات و گفتن از کابل 100×2×0.4 باید استفاده کنید
    میخواستم از صحت این موضوع اطمینان پیدا کنم
    چون این چیزی که ایشون گفتن متری ۵۰۰ تومن میشه که ۱۰۰ مترش رو بخوام تهیه کنم میشه ۵۰ میلیون ! و اصلا صرف نداره .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

تجهیزات استاندارد ارتباطی دارند و برندشان فرقی ندارد. هرجا می‌گویند نمیشه، الکی می‌گن تا از مودم آنها استفاده کنید.
    اون موقع هم تازه ADSL اومده بود میگفتن فقط با مودم خودمون میگیره برای اینکه مودم خودشون رو قالب کنن مردم. گذر زمان پس از سالها ثابت کرد که نه با هر مودمی میگیره فقط استاندارد ADSL رو داشته باشه. حالا در مورد فیبرنوری هم این رو شایعه کردن تا مودمهایی که ساخت یا مونتاژ داخل هست رو به مردم قالب کنن چون مودم اصل خارجی خیلی کم وارد میشه که این رو چندین مدیر اپراتورهای اینترنت از جمله شاتل هم بیان کردن.
    این هم با گذر زمان معلوم میشه که با هر مودمی میگیره فقط اینکه اون استاندارد رو داشته باشه.

5. 3 کاربر از epaaeiz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اون موقع هم تازه ADSL اومده بود میگفتن فقط با مودم خودمون میگیره برای اینکه مودم خودشون رو قالب کنن مردم. گذر زمان پس از سالها ثابت کرد که نه با هر مودمی میگیره فقط استاندارد ADSL رو داشته باشه. حالا در مورد فیبرنوری هم این رو شایعه کردن تا مودمهایی که ساخت یا مونتاژ داخل هست رو به مردم قالب کنن چون مودم اصل خارجی خیلی کم وارد میشه که این رو چندین مدیر اپراتورهای اینترنت از جمله شاتل هم بیان کردن.
    این هم با گذر زمان معلوم میشه که با هر مودمی میگیره فقط اینکه اون استاندارد رو داشته باشه.

اصلا اینطور نیست.. اگر سرویس دهنده در مرکز از تجهیزات و برند خاصی استفاده کند مشترک هم باید از همان برند استفاده کند مگر اینکه برند دیگر همانند همان برند استفاده شده باشد.. که این موضوع بسیار کم پیش میاد اینطور باشه و در حال خاضر نیست.
    در مورد اینکه خوب من پورت سبز دارم اونا پورت آبی.. باز هم تاثیر خاصی در این سرویس نداره.. من هم یک زمانی مانند شما حساس بودم ولی بعد دیدم مشکلی نداره.. شما میتونید از تبدیل استفاده کنید و یا از پچ کور سبز و آبی تا بتونید استفاده داشته باشید.

- - - Updated - - -
    Last edited by pipo4713; 22-07-2024 at 10:08.

داره خودمونی میشه NIMA_e2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان مخابرات سرویس 1 گیگابیتی آورده. اگر مشترک پیش پرداخت باشید که تو پنل اضافه شده و میشه خرید . اگر پس پرداخت باشید اول باید به پیش پرداخت تغییرش بدید تا بیاد تو لیست سرویس ها. ماهی 500 گیگ داره و 440 تومنه
    این هم تست سرعت داخلیش

8. 4 کاربر از NIMA_e2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

مخابرات گرون شده من پس پرداخت هستم 1 ساله 500 گ و 300 ت الان داخل پنل پس پرداخت من بالاترین 1 ساله 420 گیگ و 420 تومن هست ولی جالب یه 3 ماهه داره 500 گیگ و 400 تومن ارزون تر از 420 گیگ 1 ساله، فکر کنم حساب تورم رو کردن در حد 3 ماه آینده حتی 6 ماهه نداره یا شاید هنوزپنل درست بروز نشده.
    الان دیدم 420 گیگ 3 ماهه هم داره همون قیمت گرون تر پس حتما اشتباهی زدن هنوز درست بروز نشده. سال قبل 500 گ 300 بود و شد 320 الان 100 رفته روش و 80 حجم آب رفته خیلی جالبه !
    Last edited by blackbird; 23-07-2024 at 12:52.

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان مخابرات سرویس 1 گیگابیتی آورده. اگر مشترک پیش پرداخت باشید که تو پنل اضافه شده و میشه خرید . اگر پس پرداخت باشید اول باید به پیش پرداخت تغییرش بدید تا بیاد تو لیست سرویس ها. ماهی 500 گیگ داره و 440 تومنه
    این هم تست سرعت داخلیش

درود. اینم همون داستان شاتل هست که داخلی رو میزارن رو 1 گیگ و بین الملل رو رو 250 مگ لاک میکنن و اسمشم میزارن اینترنت 1 گیگ !!!!؟؟

مخابرات دید مردم چه راحت گول شاتل رو میخورن یاد گرفته !

- - - Updated - - -

این هم تست سرعت داخلیش

درود. اینم همون داستان شاتل هست که داخلی رو میزارن رو 1 گیگ و بین الملل رو رو 250 مگ لاک میکنن و اسمشم میزارن اینترنت 1 گیگ !!!!؟؟

مخابرات دید مردم چه راحت گول شاتل رو میخورن یاد گرفته !

داره خودمونی میشه NIMA_e2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مخابرات رو نمیشه با هیچ شرکت خصوصی مقایسه کرد. شاتل که قیمت فیبرشو امسال 4 برابر کرد بقیه شرکت خصوصی ها هم همین طور
    یعنی الان 500 گیگ حجم معمولی بخواهید از شاتل بگیرید ماهی 1/400 میشه ، از های وب هم 500 گیگ بگیرید میشه همین 1/400 . از طرفی شاتل بیشتر سهام صبانت هم خرید که بزودی همین اتفاق اونجا هم می افته. من واقعا نمیدونم رو چه حسابی قیمت ها رو یهو 4 برابر میکنند ؟ مثلا احساس میکنند مردم حقوقاشون 4 برابر شده ؟ یا BMW گرون شده میخوان بخرند ....

ولی از این طرف مخابرات این اینترنت رو میده 440 تومن. سرعت خارجیش قفل نیست ولی بین 450 تا 750 برای من دانلود میکنه ، فقط از داخلی ها ثابت با 1 گیگ دانلود میکنه. من طرفدار مخابرات نیستم چون پارسال فیبرم قطع شد و سه ماه طول کشید تا برام دوباره کابل بکشند تاره اون هم با کلی شکایت از سامانه بازرسی مخابرات و 195 و ..... ولی وقتی قیمت شرکت خصوصی ها رو میبینم ، مجبورم قدر مخابرات رو بدونم

12. 3 کاربر از NIMA_e2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دیروز مخابرات بودم. فعلاً که می گن تا تعرفه های جدید تهران قطعی نشه نمی تونن امکان سنجی کنن و سرویس بدن. فقط دو طرح فعال تحت عنوان کمپین کارانت دارند که طبق آگهی خودشون سرعت 300 مگابیت متقارن می ده. طرح اول پیش پرداخت 9600 گیگ یک ساله 5 میلیون تومن و طرح دوم پس پرداخت 800 گیگ ماهیانه و هر ماه 460 تومن. عملاً دو طرح نزدیک همند فقط طرح اول 10 درصد تخفیف خورده. احتمال زیاد این هزینه ها بدون کابل کشی و مودم هست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2020

پيش فرض

دوستان من طرح خودم را به سرویس 100 مگ تغییر دادم ولی در هنگام تست سرعت بیشتر 400 مگ نمیگیرم (سرور داخلی) و آپلود هم بر روی 25 قرار میگیره به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه ؟ مربوط به پچ کورد آبی نیست ؟ مدل مودم هم HS8145V5 هستش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •