تبلیغات :
راهنمای خرید دستگاه جوجه کشی
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی، صداگیر ماینر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 547 از 565 اولاول ... 47447497537543544545546547548549550551557 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,461 به 5,470 از 5644

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

خب فیبرنوری آسیاتک من وصل شد. خوبه بد نیست ولی شگفت زده نشدم. سرعت حدود چهارصد مگابیت هست برای داخلی. همین حالا از سرور داخلی 4.2 گیگابایت رو در پنجاه ثانیه دانلود کرد. البته تا یک گیگابیت هم میره ولی معمولش حدود چهارصد پانصد هست.
    درود. سرور خارجی رو چند براتون بستند ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

خب فیبرنوری آسیاتک من وصل شد. خوبه بد نیست ولی شگفت زده نشدم. سرعت حدود چهارصد مگابیت هست برای داخلی. همین حالا از سرور داخلی 4.2 گیگابایت رو در پنجاه ثانیه دانلود کرد. البته تا یک گیگابیت هم میره ولی معمولش حدود چهارصد پانصد هست.
    من اگه یه نت با 50 مگابیت سرعت دانلود/اپلود داشته باشم که حجمش هم نامحدود داشته باشه زمین رو گاز میزنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

اخی برای منی که ADSL دارم و حداکثر سرعتم 8 مگابیت هست و پینگ هم با باز کردن یه صفحه مرور گر یا هر چیزی بالا پاین میشه خیلی شگف انگیزه شما احتمالا تو اروپا زندگی کردی که شگفت زده نشدی.
    دیشب تست داخلی حدود 450 مگابیت بود.پینگ هم زیر پانزده. آخه این همه از فیبرنوری گفتن به نظرم می بایست بهتر از این می بود

تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

درود. سرور خارجی رو چند براتون بستند ؟
    درود.
    متغییر هست ثابت نیست. اولی سرور داخلی دومی سرور آلمان هستش. به قول خودشون سرعت بین صد تا هزار مگابیت باز هست:
      محتوای مخفی: 1 

محتوای مخفی: 2 

- - - Updated - - -

من اگه یه نت با 50 مگابیت سرعت دانلود/اپلود داشته باشم که حجمش هم نامحدود داشته باشه زمین رو گاز میزنم.
    نامحدود که بله منم ذوق مرگ میشم

5. 2 کاربر از epaaeiz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

درود.
    متغییر هست ثابت نیست. اولی سرور داخلی دومی سرور آلمان هستش. به قول خودشون سرعت بین صد تا هزار مگابیت باز هست:

- - - Updated - - -

درود. مبارک باشه. کلا پهنای باند خارجی خیلی کم دارن که همه رو روی 300 ببندن. همین که مثل مخابرات زیر 100 نبستن نکته مثبتی هست و انشالله به مرور زمان یک خرده سر کیسه رو شلتر هم بکنن.

- - - Updated - - -
    Last edited by luches; 04-07-2024 at 16:50.

7. این کاربر از luches بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

درود. مبارک باشه. کلا پهنای باند خارجی خیلی کم دارن که همه رو روی 300 ببندن. همین که مثل مخابرات زیر 100 نبستن نکته مثبتی هست و انشالله به مرور زمان یک خرده سر کیسه رو شلتر هم بکنن.

- - - Updated - - -
    ممنونم از شما. از قصد پهنای باند خارجی رو کم می کنن.

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ممنونم از شما. از قصد پهنای باند خارجی رو کم می کنن.

با سلام.. پهنای باند خارجی هیچ مشکلی نداره..
    شما با تماس به 2020 میتونید حتی درخواست سرویس 1000مگ بکنید که از 1 تیر ماه در درسترس عموم در بستر فیبر نوری مخابرات قرار گرفته..
    سرویس فوق 500 گیگ حجم داره و ماهانه حدودا 400 تومان میباشد.
    بیشتر سرویس های قبلی طبق صحبتی که در گذشته کرده بودم و یکسری آدم یاوه گو فرافکنی میکردن دانلود داخلی تا 600 باز شده و خارجی روی 300 میباشد
    اگر سرویس شخصی دارای پهنای باند کمتری هست بهتره پلن مورد استفاده رو تغییر بده تا مشکل حل بشه و یا از سرویس 1000 مگ که بصورت ماهانه پرداخت میشه رو انتخاب بکنه.

10. این کاربر از pipo4713 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

با سلام.. پهنای باند خارجی هیچ مشکلی نداره..
    شما با تماس به 2020 میتونید حتی درخواست سرویس 1000مگ بکنید که از 1 تیر ماه در درسترس عموم در بستر فیبر نوری مخابرات قرار گرفته..
    سرویس فوق 500 گیگ حجم داره و ماهانه حدودا 400 تومان میباشد.
    بیشتر سرویس های قبلی طبق صحبتی که در گذشته کرده بودم و یکسری آدم یاوه گو فرافکنی میکردن دانلود داخلی تا 600 باز شده و خارجی روی 300 میباشد
    اگر سرویس شخصی دارای پهنای باند کمتری هست بهتره پلن مورد استفاده رو تغییر بده تا مشکل حل بشه و یا از سرویس 1000 مگ که بصورت ماهانه پرداخت میشه رو انتخاب بکنه.
    درود.
    اینترنت من مال آسیاتک هست و امکان عوض کردن شرکت وجود نداره. طبق گفته شرکت هم سرعت بین صد تا هزار مگابیت باز هست.یعنی این نیست که محدود کرده باشن مثلاً روی پانصد مگابیت یا...
    تا حالا هم چندین تست سرعت گرفتم که همیشه سرعت دانلود از سرورهای خارجی کمتر از سرورهای داخلی هست.

12. این کاربر از epaaeiz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

درود.

- - - Updated - - -

امروز یه ویدو از تست استارلینک تو تهران دیدم سرعت دانلود 200 مگابیت سرعت اپلود 17 مگابیت و پینگ 75 میلی ثانیه تازه فیلتر هم نیست. چند وقت دیگه با اومدن مینی دیش ها و پایین اومدن قیمت سارژ ماهیانه فیبر نوری تو ایران به تاریخ میپیونده وقتی قرار نیست اینترنت درست حسابی دست مردم بدن همین میشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2024

پيش فرض

سلام
    آقا واقعیت داره که میخوان تا 1404 همه جا رو فیبر نوری کنن ؟؟
    منطقه ما کابل دزدی شده adsl استفاده میکردم و بد نبود.. بعد دوسال شکایت و پیگیری اینا به جایی نرسید چون واسشون صرف نداره و مس گرونه اما گفتن که به زودی فیبرنوری قراره بیاد ارزش نداره خرج کابل یا تی دی یا اینترنت رادیویی کنم ..؟
    اگه واقعا میاد که با همین سیم کارت سر کنم و دیگه سمت اونا نرم اگر نه که یه کدوم اونا رو بگیرم حجم سیم کارت خیلی کمه دارم با بسته های پیشنهادی سر میکنم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •