درود. سرور خارجی رو چند براتون بستند ؟نوشته شده توسط epaaeiz [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود. سرور خارجی رو چند براتون بستند ؟نوشته شده توسط epaaeiz [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اگه یه نت با 50 مگابیت سرعت دانلود/اپلود داشته باشم که حجمش هم نامحدود داشته باشه زمین رو گاز میزنم.نوشته شده توسط epaaeiz [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب تست داخلی حدود 450 مگابیت بود.پینگ هم زیر پانزده. آخه این همه از فیبرنوری گفتن به نظرم می بایست بهتر از این می بودنوشته شده توسط sima_6600 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود.نوشته شده توسط luches [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متغییر هست ثابت نیست. اولی سرور داخلی دومی سرور آلمان هستش. به قول خودشون سرعت بین صد تا هزار مگابیت باز هست:
محتوای مخفی: 1
محتوای مخفی: 2
- - - Updated - - -
نامحدود که بله منم ذوق مرگ میشمنوشته شده توسط Bensonw3x [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود. مبارک باشه. کلا پهنای باند خارجی خیلی کم دارن که همه رو روی 300 ببندن. همین که مثل مخابرات زیر 100 نبستن نکته مثبتی هست و انشالله به مرور زمان یک خرده سر کیسه رو شلتر هم بکنن.نوشته شده توسط epaaeiz [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
Last edited by luches; 04-07-2024 at 16:50.
ممنونم از شما. از قصد پهنای باند خارجی رو کم می کنن.نوشته شده توسط luches [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته شده توسط epaaeiz [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام.. پهنای باند خارجی هیچ مشکلی نداره..
شما با تماس به 2020 میتونید حتی درخواست سرویس 1000مگ بکنید که از 1 تیر ماه در درسترس عموم در بستر فیبر نوری مخابرات قرار گرفته..
سرویس فوق 500 گیگ حجم داره و ماهانه حدودا 400 تومان میباشد.
بیشتر سرویس های قبلی طبق صحبتی که در گذشته کرده بودم و یکسری آدم یاوه گو فرافکنی میکردن دانلود داخلی تا 600 باز شده و خارجی روی 300 میباشد
اگر سرویس شخصی دارای پهنای باند کمتری هست بهتره پلن مورد استفاده رو تغییر بده تا مشکل حل بشه و یا از سرویس 1000 مگ که بصورت ماهانه پرداخت میشه رو انتخاب بکنه.
درود.نوشته شده توسط pipo4713 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینترنت من مال آسیاتک هست و امکان عوض کردن شرکت وجود نداره. طبق گفته شرکت هم سرعت بین صد تا هزار مگابیت باز هست.یعنی این نیست که محدود کرده باشن مثلاً روی پانصد مگابیت یا...
تا حالا هم چندین تست سرعت گرفتم که همیشه سرعت دانلود از سرورهای خارجی کمتر از سرورهای داخلی هست.
امروز یه ویدو از تست استارلینک تو تهران دیدم سرعت دانلود 200 مگابیت سرعت اپلود 17 مگابیت و پینگ 75 میلی ثانیه تازه فیلتر هم نیست. چند وقت دیگه با اومدن مینی دیش ها و پایین اومدن قیمت سارژ ماهیانه فیبر نوری تو ایران به تاریخ میپیونده وقتی قرار نیست اینترنت درست حسابی دست مردم بدن همین میشه.نوشته شده توسط epaaeiz [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
آقا واقعیت داره که میخوان تا 1404 همه جا رو فیبر نوری کنن ؟؟
منطقه ما کابل دزدی شده adsl استفاده میکردم و بد نبود.. بعد دوسال شکایت و پیگیری اینا به جایی نرسید چون واسشون صرف نداره و مس گرونه اما گفتن که به زودی فیبرنوری قراره بیاد ارزش نداره خرج کابل یا تی دی یا اینترنت رادیویی کنم ..؟
اگه واقعا میاد که با همین سیم کارت سر کنم و دیگه سمت اونا نرم اگر نه که یه کدوم اونا رو بگیرم حجم سیم کارت خیلی کمه دارم با بسته های پیشنهادی سر میکنم .
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)