درود.نوشته شده توسط armin_punisher6 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخابرات بیشتر از این سرعت نمیده به کاربرانش. دوستم داره واسه اونم همین سرعت هستش. یکسری اپراتورها سرعت های بالاتر هم دارن مثلاً آسیاتک.
درود.نوشته شده توسط armin_punisher6 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخابرات بیشتر از این سرعت نمیده به کاربرانش. دوستم داره واسه اونم همین سرعت هستش. یکسری اپراتورها سرعت های بالاتر هم دارن مثلاً آسیاتک.
دوستانی که فیبرنوری مخابرات دارن ، به نظر شما آیا میتونیم از این امکانات استفاده کنیم؟دو عکس ، یکیشون واسه DDNS و دیگری واسه static dns هست . اساتید اهل فن فقط جواب بدن سپاسگزارم
برای چه کاری میخوای این dns رو ؟ روش های زیادی هست اما روی سرعتت تاثیر نمیزاره!نوشته شده توسط mehrabooni [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا میگم آیا میشه از static dns و ddns استفاده کرد ؟نوشته شده توسط medinem [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا راهی برای استفاده از اینا وجود نداره ؟
- - - Updated - - -
کلا میگم آیا میشه از static dns و ddns استفاده کرد ؟نوشته شده توسط medinem [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا راهی برای استفاده از اینا وجود نداره ؟
دوستان شما با این سرعت بالا چکار میکنید ؟ جدی میگم ، نمیدونم چکار کنم خخخخ سریال و گیم هایی که میخواستم همه رو دانلود کردم . از ۱۶ مگابیت یهو رسیدم به نزدیک ۸۰۰ مگابیت واقعا استفاده ازش رو بلد نیستم
سلام دوستان من یه هفته هست ثبت نام کردم پول فیبر کشی رو هم ریختم اما هنوز نیومدن برا فیبر کشی کسی میدونه چقدر طول میکشه بیان فیبر رو بکشن؟
بستگی به تعداد متقاضی ها داره،معمولا بین یک هفته تا سه هفتهنوشته شده توسط peyman_omnia2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنوننوشته شده توسط armin_punisher6 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم گفتن فایبر هوم باید از شرکت بخرم حالا اگه بخوام خودم از بازار مودم بخرم روش کار نخواهد کرد؟
چقدر هزینه گرفتن. کدام شهرینوشته شده توسط peyman_omnia2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
مودم هیچ فرقی نداره همش یک کار انجام میدهنوشته شده توسط peyman_omnia2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم خیلی فرق داره چرا میگید همش یه کار انجام میده
باتوجه به اوپراتورشون میتونن مودمی بخرن که openwrt و کاستوم فریمور روش نصب میشه و از هزار و یک امکانات که روی فریمور پیش فرض مودم ها نیست استفاده کنن لذت ببرن
Last edited by mehrabooni; 14-04-2024 at 16:25.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 3 مهمان)