درسته،یوتل ایرانیه و خیلی اعتمادی بهش نیست،من ۵ دی ثبت سفارش انجام دادم و قراره مودم pmg5617-t20b2 رو بهم بدن،درمورد هزینه ی مخابرات که گفتین، شهر به شهر متفاوت هست بعضی شهر ها هیچ هزینهای نمیگیرن بعضی شهرها هزینه میگیرن.
درسته،یوتل ایرانیه و خیلی اعتمادی بهش نیست،من ۵ دی ثبت سفارش انجام دادم و قراره مودم pmg5617-t20b2 رو بهم بدن،درمورد هزینه ی مخابرات که گفتین، شهر به شهر متفاوت هست بعضی شهر ها هیچ هزینهای نمیگیرن بعضی شهرها هزینه میگیرن.
شهر های کوچیک و محروم هیچ هزینه ای نداره ولی شهر های بزرگ هزینه با خودت هست.نوشته شده توسط aliyousefi85 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود.
این کابل های کلفت قرمز و سیاه رنگ که تو کوچه و خیابون ها دارن میکشن درواقع داکت فیبرنوری هستش و خود فیبرنوری نیست.
دیروز داشتم پیاده روی میکردم قسمتی از راه دیدم که قبلاً از اون کابل های قرمز و مشکی کشیده بودن، داشتن با یه دستگاه خاص یه کابل باریک شاید به قطر یک سانیتمتر از تو همون داکت ها رد میکردن. ماشینی هم اونجا بود و روش نوشته بود آسیاتک.
پرسیدم این چیه؟ گفت داریم کابل فیرنوری رو رد میکنیم! گفتم پس اون چیزهای قرمز و مشکی که قبلاً گذاشتید تو زمین چی بود؟ گفت اون داکت بود و این خودِ فیبرنوری هستش!
جالب بود واسم. چون آسیاتک تقریباً کل شهر ما رو از همون کابل های کلفت قرمز و مشکی کار گذاشته و فکر میکردم دیگه پوشش فیبرنوری تکمیل شده. نگو همش داکت بوده و کم کم فیبرنوری رو از تو اون رد میکنن محله به محله.
برای اطلاع دوستان نوشتم.
بله درسته،اول حفاری و داکت گذاری انجام میشه و بعد عملیات شوتینگ فیبر به داخل داکت ها
به نظر شما کدوم یکی بیشتر وقت گیر هست؟نوشته شده توسط aliyousefi85 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون داکت گذاری یا شوتینگ؟
چون کل شهر ما رو آسیاتک داکت گذاشته و برخی محله ها رو هم فیبر برای خونه ها ارائه کرده.
حفاری و داکت گذاری وقت گیر تر هست بخاطر همین اپراتور ها اول این عملیات رو انجام میدن،من قم که هستم شاتل اون خیابان ها که میخواد شبکه ایجاد کنه اول باکس هارو نصب میکنه بعد چند روز حفاری و داکت گذاری،شهر شما هم کابینت نصب میکنن؟
شهر ما و کل استان ما رو آسیاتک انجام میده (کرمانشاه).کل شهر تقریباً داکت و Fat نصب کردن و یه بخشهایی هم به قول خودتون شوتینگ کردن و حتی به خونه ها ارائه دادن. از کسانی که اونجا داشتن شوتینگ میکردن پرسیدم کی محله ما انجام میشه؟نوشته شده توسط aliyousefi85 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفت تیکه تیکه هست هر محله ای (به قول خودش زون زون).
درسته،روال کار اکثرا به همین صورت است،اول حفاری بعد کارهای ساده تر
سلام دوستان
فعلا برای هر شهر یک اپراتور فیبر خدمات میده ، آیا در آینده که بقیه شرکت ها تصمیم به ارائه سرویس بگیرند آیا کابل کشی و داکت هاو تجهیزات مجزا و جدید باید انجام بشه یا از شرکت قبلی استفاده خواهد شد؟
سلام دوستان
فعلا برای هر شهر یک اپراتور فیبر خدمات میده ، آیا در آینده که بقیه شرکت ها تصمیم به ارائه سرویس بگیرند آیا کابل کشی و داکت هاو تجهیزات مجزا و جدید باید انجام بشه یا از شرکت قبلی استفاده خواهد شد؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)