تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی، صداگیر ماینر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 511 از 512 اولاول ... 11411461501507508509510511512 آخرآخر
نمايش نتايج 5,101 به 5,110 از 5117

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

یه پرسش در مورد مودم فیبرنوری.
    مودم زایکسل دارم ولی هنوز فیبرنوری نکشیدن برام. هرچی تو منوهاش گشتم مثلاً مثل مودم ADSL ندیدم جایی باشه که یوزر پسورد وارد کنی برای وصل شدن به نت.
    مودم های ADSL جایی دارن برای وارد کردم یوزرنیم و پسورد و انتخاب VPI و VCI. میدونم با مودم فیبرنوری فرق داره ولی هرچی گشتم چیزی برای وارد کردن تنظیمات پیدا نکردم.
    همینطور داشتم تو منوهاش میگشتم برام جالب بود.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    همین جهنم

پيش فرض

اتفاقا امروز خودم رفتم دم یکی از مجتمع عای مسکونی که میدونستم فیبر دارن و دیدم که خیلی زشت و نا ایمن از خود کافو یه سیم مشکی نازک از رو هوا رد کردن تا داخل مجتمع و یه fat اونجا نصب کرده بودن و از اون fat هم باز به صورت هوایی و با استفاده از چند جعبه تقسیم به 5 تا از بلوک ها فیبر داده بودن. یعنی فقط کافیه یه ادم ناجور یا یه بچه از سر شیطنت اون جاهایی که دسترسی به سیم وجود داره اونو قطع کنه و اینترنت حداقل 50 واحد قطع میشه. من نمیدونم مگه از کور اصلی چنتا زیرشاخه میشه گرفت که اینا با یه fat یه مجتمع به اون بزرگی رو فیبر کشیدن.کیفیت خط پایین نمیاد؟

- - - Updated - - -

اتفاقا امروز خودم رفتم دم یکی از مجتمع عای مسکونی که میدونستم فیبر دارن و دیدم که خیلی زشت و نا ایمن از خود کافو یه سیم مشکی نازک از رو هوا رد کردن تا داخل مجتمع و یه fat اونجا نصب کرده بودن و از اون fat هم باز به صورت هوایی و با استفاده از چند جعبه تقسیم به 5 تا از بلوک ها فیبر داده بودن. یعنی فقط کافیه یه ادم ناجور یا یه بچه از سر شیطنت اون جاهایی که دسترسی به سیم وجود داره اونو قطع کنه و اینترنت حداقل 50 واحد قطع میشه. من نمیدونم مگه از کور اصلی چنتا زیرشاخه میشه گرفت که اینا با یه fat یه مجتمع به اون بزرگی رو فیبر کشیدن.کیفیت خط پایین نمیاد؟
    با وجودیکه حداکثر فاصله مشتری از fat باید صد متر باشد اما من دیدم با خواهش و تمنا یا پارتی بازی بیش از صد متر کابل فیبر از روی ساختمانها یا وسط کوچه کشیدند تا کابل به مقصد برسد.
    این وسط ساختمانهای زیادی هست که اتفاقات عمدی یا سهوی می تونن برای کابل پیش بیارن.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    همین جهنم

پيش فرض

من از قم هستم.به اطلاعتون برسونم که هنوز هم به من سرویس ندادن و حتی برای کابل کشی بیرونی تا باکس هم کاری انجام ندادن.جواب درستی هم به پیگیری نمیدن.توی حقه بازی و دست به سر کردن و گرونفروشی استادن.مثلا میگن باید مودم زایکسل از خودمون بگیرید که دو تومن هم نمی ارزه ولی اینا سه و نیم پول میگیرن بابتش.تعرفشون هم که خیلی بالاست اگه مصرف متوسطی حدود 300 تا 400 گیگ در ماه داشته باشی باید حدود هفتصد تا یک تومن در ماه ترافیک بخری.همینو مخابرات بهت با نصف قیمت یا کمتر میده.من پشیمونم و فسخ قرار داد میکنم.مخابرات میگیرم.شما هم به دام این شرکت نیفتید.

- - - Updated - - -

من از قم هستم.به اطلاعتون برسونم که هنوز هم به من سرویس ندادن و حتی برای کابل کشی بیرونی تا باکس هم کاری انجام ندادن.جواب درستی هم به پیگیری نمیدن.توی حقه بازی و دست به سر کردن و گرونفروشی استادن.مثلا میگن باید مودم زایکسل از خودمون بگیرید که دو تومن هم نمی ارزه ولی اینا سه و نیم پول میگیرن بابتش. بهترین مودم هواوی با وای فای 6 الان سه و خورده ای هست.تعرفشون هم که خیلی بالاست اگه مصرف متوسطی حدود 300 تا 400 گیگ در ماه داشته باشی باید حدود هفتصد تا یک تومن در ماه ترافیک بخری.همینو مخابرات بهت با نصف قیمت یا کمتر میده.من پشیمونم و فسخ قرار داد میکنم.مخابرات میگیرم.شما هم به دام این شرکت شاتل نیفتید.همه چیز هم سرعت نیست.من شنیدم ماه اول سرعت تا 800-900 میدم که دام پهن کنن..ماههای بعد به تدریج سرعتو میارن پایین به حد همین مخابرات یعنی 300 تا نهایت 500 میرسونن.البته اینو خودم چون تست نکردم مطمین نیستم ولی آشغال بودن شاتل بهم اثبات شده.اگر حتی یکنفر رو بتونم آگاه کنم که به تله شاتل نیفته دین خودمو به مردم عزیز میهنم در این رابطه ادا کردم.
    تعرفه های جشنواره فیبر در خانه مناسب بود.سیم کشی هم رایگان انجام میدن.
    نقل قول:
    پلن چهارم فیبر در خانه شامل دو طرح سرعت تا ۳۰۰ مگ و ۱۶۸۰ گیگ ترافیک به مبلغ یک میلیون و ۷۷۴ هزار تومان به صورت ۱۲ ماهه پیش پرداخت با تخفیف و طرح دوم با سرعت ۳۰۰ مگ و ۴۸۰ گیگ ترافیک و مبلغ یک میلیون و ۱۴۵هزارتومان به صورت ۶ماهه با تخفیف است

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام

ببخشید چند وقتیه من یک مشکلی دارم.

اینکه اینترنتم وصله و همه کاری هم میشه کرد اما آیکون شبکه برام no internet access میزنه.

واقعا نمی دونم از مخابرات و تنظیمات اونها یا تنظیمات مودمم هست یا از لپ تابم هست.

کسی میتونه کمکی کنه؟
    مهم نیست، برای ما تو شرکت یه مدت اینجوری شده بود. حالا این که چیزی نیست، چند روزه چراغ اینترنت مودم خاموشه ولی نت وصله!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

مودم زایکسل دارم ولی هنوز فیبرنوری نکشیدن برام. هرچی تو منوهاش گشتم مثلاً مثل مودم ADSL ندیدم جایی باشه که یوزر پسورد وارد کنی برای وصل شدن به نت.
    مودم های ADSL جایی دارن برای وارد کردم یوزرنیم و پسورد و انتخاب VPI و VCI. میدونم با مودم فیبرنوری فرق داره ولی هرچی گشتم چیزی برای وارد کردن تنظیمات پیدا نکردم.
    زایکسل بهترین برنده و حیوان خانگی ش شرف داره به هووای و فایبر هوم و امثالهم.

حتما رو IPOA هست که یوزر پسورد نمیبینی فقط یوزر پس داره و vlan id

- - - Updated - - -

تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

بله برند خیلی خوبی هستش.
    تو اینترنت جستجو کردم و پیدا شد و گزینه های وارد کردن یوزرنیم و پسورد اینترنت رو پیدا کردم که در یوزر اصلی که روت باشه هست.
    برای اطلاع دوستان این مدل مودم زایکسل یه منوی دیگه داره که فکر کنم روت باشه و یوزر پسورد اون هم اینه و امکانات بسیار بیشتری بهتون میده:
    هم یوزر و هم پسوردش میشه telecomadmin

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام دوستان تو تهران مخابرات انگار دیگه سرعت 300 مگ نمیده درسته ؟ میگن نهایت 100 مگ هست ؟
    چرا عقب گرد میکنن حالا بالا نبردن همون رو نگه میداشتن دیگه.

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام دوستان تو تهران مخابرات انگار دیگه سرعت 300 مگ نمیده درسته ؟ میگن نهایت 100 مگ هست ؟
    چرا عقب گرد میکنن حالا بالا نبردن همون رو نگه میداشتن دیگه.
    درود . این اتقاق از اوایل سال افتاد و چیز تازه ای نیست. 300 مگ فقط مال جشنواره ابر و باد بود ولی قبل از اون هم سرعتها رو تا حوالی 200 مگ باز میزاشتن . بعدا داستان کردن که بخشنامه امده که سقف سرعت باید حداکثر 100 مگ باشه و از ابتدای سال همه طرحها سقفشون رو 100 قفل شد.

- - - Updated - - -
    Last edited by luches; 22-11-2023 at 07:42.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

بله برند خیلی خوبی هستش.
    تو اینترنت جستجو کردم و پیدا شد و گزینه های وارد کردن یوزرنیم و پسورد اینترنت رو پیدا کردم که در یوزر اصلی که روت باشه هست.
    برای اطلاع دوستان این مدل مودم زایکسل یه منوی دیگه داره که فکر کنم روت باشه و یوزر پسورد اون هم اینه و امکانات بسیار بیشتری بهتون میده:
    هم یوزر و هم پسوردش میشه telecomadmin

اون TR609 باسه کنترل مودم از راه دور توسط سرویس دهنده هست که تو ایران اصلا نیست .

10. این کاربر از بامدادنیکنفس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

- - - Updated - - -

برای همینه که توی بیشتر کشورها از مودم هوآووی برای فیبر استفاده میکنن؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

1. meysambs

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •