به شدت موافقم.تازه شرکت شاتل براتون طاقچه بالا هم میزاره با کلی منت.در جایی که اونا باید دنبال جذب مشتری باشن و سعی کنن مشتری رو نگه دارن.
به شدت موافقم.تازه شرکت شاتل براتون طاقچه بالا هم میزاره با کلی منت.در جایی که اونا باید دنبال جذب مشتری باشن و سعی کنن مشتری رو نگه دارن.
سلام دوستان. وقت بهخیر. من دو سه ماه پیش با مخابرات تماس گرفتم واسه فیبر نوری. گفتن فعلا توی منطقۀ تحت پوشش نیستین. هفتۀ قبل ۴شنبه از مخابرات بهم زنگ زدن و گفتن منطقهشون تحت پوشش شده، میخواین پیشثبتنام انجام بدین؟ منم گفتم باشه. اطلاعات رو دادم و یه تعرفۀ ۱ ماهه انتخاب کردم و گفتن تماس میگیریم. میخواستم بدونم معمولا چقدر طول میکشه تا تماس بگیرن و سرویس قابل استفاده بشه؟ بنده اهواز هستم.
پیش ثبت نام معمولا معنیش اینه منتظرن تعداد درخواستها به یک حدی برسه . اصلا زمانش مشخص نیست. ممکنه 1 ماه طول بکشه و یا چند سال. بسته به تعداد درخواستهاست. اگر بخوان خونه ها رو رایگان فیبر کشی کنن که 100% باید پیش ثبت نامها به یک حداقل مشخص برسه.
کسی تعرفه فیبرنوری برای مشترکین تجاری داره ؟ با سرعت 1 گیگ
سلام و وقت بخیر خدمت عزیزان چندتا سوال داشتم
ما حدودا 40 متر با کافو مخابرات فاصله داریم و من اینترنت vdsl دارم .میخواستم بدونم ایا برای اجرای فیبر نوری از همین کافوی vdsl فیبر میکشن تا خونه یا اصلا فیبر و از جای دیگه میارن؟ و اگر از همین کافو فیبر میشکن ایا باید زمین رو از کافو تا دم در خونه بکنن یا از همون لوله هایی که از زیر زمین سیم مسی تا خونه اومده فیبر رو هم رد میکنن؟( اخه این فاصله 40 متری که عرض کردم 10 مترش خیابون اصلی هست و اگر بخوان خیابون رو عرضی بکنن داستان درست میشه)
اگر امکانش هست یه عکس از پنل کاربری خط فیبر نوری و قسمت بسته های اینترنتی بذارید برای مقایسه قیمت و حجم و سرعت با اینترنت vdsl
خیلی ممنون.
درود.. هر مرکز مخابراتی راه و روش خودشو داره و بهتری بری مرکز مخابراتی محل پیش رئیس سوال کنی. ولی یک چیز تقریبا بین همه مشترک هست که مخابرات برای کندن خیابان اصلی باید از شهرداری اجازه بگیره و شهرداری هم اذیت میکنه مگه اینکه پارتی داشته باشی.
من جفت پنل رو دارم قیمتها VDSL و فیبر یکی هست و فقط سقف سرعت تو فیبر بالاتر هست . البته فیبر گاهی اوقات جشنواره داره با سرعت بالاتر ولی پیش فرض جفت پنلها یکی هستن.
- - - Updated - - -
Last edited by luches; 19-11-2023 at 04:16.
اتفاقا امروز خودم رفتم دم یکی از مجتمع عای مسکونی که میدونستم فیبر دارن و دیدم که خیلی زشت و نا ایمن از خود کافو یه سیم مشکی نازک از رو هوا رد کردن تا داخل مجتمع و یه fat اونجا نصب کرده بودن و از اون fat هم باز به صورت هوایی و با استفاده از چند جعبه تقسیم به 5 تا از بلوک ها فیبر داده بودن. یعنی فقط کافیه یه ادم ناجور یا یه بچه از سر شیطنت اون جاهایی که دسترسی به سیم وجود داره اونو قطع کنه و اینترنت حداقل 50 واحد قطع میشه. من نمیدونم مگه از کور اصلی چنتا زیرشاخه میشه گرفت که اینا با یه fat یه مجتمع به اون بزرگی رو فیبر کشیدن.کیفیت خط پایین نمیاد؟
- - - Updated - - -
اتفاقا امروز خودم رفتم دم یکی از مجتمع عای مسکونی که میدونستم فیبر دارن و دیدم که خیلی زشت و نا ایمن از خود کافو یه سیم مشکی نازک از رو هوا رد کردن تا داخل مجتمع و یه fat اونجا نصب کرده بودن و از اون fat هم باز به صورت هوایی و با استفاده از چند جعبه تقسیم به 5 تا از بلوک ها فیبر داده بودن. یعنی فقط کافیه یه ادم ناجور یا یه بچه از سر شیطنت اون جاهایی که دسترسی به سیم وجود داره اونو قطع کنه و اینترنت حداقل 50 واحد قطع میشه. من نمیدونم مگه از کور اصلی چنتا زیرشاخه میشه گرفت که اینا با یه fat یه مجتمع به اون بزرگی رو فیبر کشیدن.کیفیت خط پایین نمیاد؟
سلام
ببخشید چند وقتیه من یک مشکلی دارم.
اینکه اینترنتم وصله و همه کاری هم میشه کرد اما آیکون شبکه برام no internet access میزنه.
واقعا نمی دونم از مخابرات و تنظیمات اونها یا تنظیمات مودمم هست یا از لپ تابم هست.
کسی میتونه کمکی کنه؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 2 مهمان)