دوستان از خارج ایران به من کانفیگ دادن من مشخصاتشو درست نمیدونم و اختصاصی هم هست فروشنده نیستن
دوستان از خارج ایران به من کانفیگ دادن من مشخصاتشو درست نمیدونم و اختصاصی هم هست فروشنده نیستن
این فیبر شاتل نیاز به کابل کشی مجدد داره؟ الان من از مخابرات دارم بخوام اینو تست کنم چطوریه کسی اطلاع داره؟
کسی روی فیبرنوری با افزونه های رایگانه فیل-ت-ر-شکنه گوگل کروم مشکلی نداره؟
واسه من یک هفتست داره بازی در میاره.
سرعتشون نیمه شب از 2 تا 7 صبح مشکلی نداره و بقیه روز تا 2 مگابیت افت میکنه.
حتی صفحه Home یوتیوب رو هم نمیتونه درست باز کنه.
با بقیه نسخه های پولی تست نکردم.
![]()
سلام میگم شما چطوری 500 مگابیت بر ثانیه سرعت دارید؟ با حراست کل مخابرات کشور صحبت کردید که اجازه داده سرعت شما بالا باشه ؟
سلام حدودی میشه بگید کجای مشهد هستین ؟ فیبر مخابراته؟
سلام عزیز. ربطی به صحبت کردن با شخص خاصی نداره. تو همین شهر ما کاربرهایی هستن که سرعتشون 5 ساله از 300 مگابیت بیشتر نشده.
همین سرویسه من روز اول 500 مگابیت بود. بعد از چند ماه که کابلهای فیبرنوری بدلیل خاکبرداری سهوا پاره شد، سرعتم برای چند ماه شده بود 700 مگابیت. هیچوقتم نفهمیدم علت چی بود. تا اینکه دوباره کابلها پاره شد و سرعتم دومرتبه برگشت روی 500.
شاید اگر کابلهای شما هم سهوا یا عمدا پاره بشه نیازی نباشه با کسی تماس بگیرید و اتفاقی شامل رانتِ پنهان بشید.
در ضمن سرعته اینترنتِ داخلی ملاکی برای سنجش سرعت نیست. عددی که نشون میده در عمل با 300 تفاوتی نداره.![]()
سلام دوستان عزیز
چند تا سوال داشتم با توجه به اینکه ظاهرا قراره بالاخره توی منطقه ما توی طالقانی قم هم ftth راه بیفته:
1- توی سایت زده که توی منطقه ما مخابرات و شاتل میتونن سرویس بدن... به نظرتون کدوم یکی بهتره؟ هم کیفیت و هم تعرفه و کلا همه چی
2. اینکه میگن شاتل مودم امانی میدن به نظرتون امانی گرفتن بهتره یا اینکه خودمون از بازار یه مودم تهیه کنیم؟ اگه خودمون مودم بگیریم شاتل مشکلی باهاش نداره؟
3. جمع کل هزینه های نصب و اینا تقریبا چقدر میشه؟
- - - Updated - - -
سلام دوستان عزیز
چند تا سوال داشتم با توجه به اینکه ظاهرا قراره بالاخره توی منطقه ما توی طالقانی قم هم ftth راه بیفته:
1- توی سایت زده که توی منطقه ما مخابرات و شاتل میتونن سرویس بدن... به نظرتون کدوم یکی بهتره؟ هم کیفیت و هم تعرفه و کلا همه چی
2. اینکه میگن شاتل مودم امانی میدن به نظرتون امانی گرفتن بهتره یا اینکه خودمون از بازار یه مودم تهیه کنیم؟ اگه خودمون مودم بگیریم شاتل مشکلی باهاش نداره؟
3. جمع کل هزینه های نصب و اینا تقریبا چقدر میشه؟
شما اگر داخلی داشته باشی فقط بیرونی نیاز به تغییر پیدا میکنه که البته اگر FAT شاتل و مخابرات نزدیک هم باشن میتونن با یک ATB مشکل رو حل کنن و یا اگر فقط برای شما کشیده شده باشه با وصل کردن به FAT اپراتور دیگه مشکل حل میشه.. که این بخش بستگی به شاتل داره که قبول میکنه یا تغییر میده یا نه.
شما باید بری درخواست به مخابرات بدی و تلفنی هم درخواست به شاتل.. ببینی کدوم قبول میکنه بهت سرویس بده..
اینکه شاتل میگه مودم امانی.. خوب در کنارش سرویس هزینه بیشتری داره برات.. زمانیکه تماس میگیری به شاتل ببین برند استفاده از مودمش چی هست.
ولی بیشتر مناطق و سرویس دهندگان برای راحتی مشترک همشون سعی بر استفاده از مودم هوآووی رو دارن و یا میشه از مودم ایرانی استفاده کرده.. برخی از نقاط داره از زایکسل استفاده میکنه که هم کم کم به سمت هوآووی دارن میان.. البته اگر فکر کردی که میخوای از امانی استفاده کنی و شاتل روی زایکسل بود بهتره خرید نزنی تا همه یکسان بشن.
ممنون از توضیحات. پس در آینده تعداد اپراتورهای ارایه دهنده بیشتر بشه کسی بخواد سوییچ کنه بینشون به راحتی adsl نخواهد بود؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)