تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی، صداگیر ماینر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 492 از 512 اولاول ... 392442482488489490491492493494495496502 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,911 به 4,920 از 5116

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سرویسی که شما میگیری اسمش چیه؟ والا مال ما هیچی وصل نمیشه
    دوستان از خارج ایران به من کانفیگ دادن من مشخصاتشو درست نمیدونم و اختصاصی هم هست فروشنده نیستن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

این فیبر شاتل نیاز به کابل کشی مجدد داره؟ الان من از مخابرات دارم بخوام اینو تست کنم چطوریه کسی اطلاع داره؟

داره خودمونی میشه nasi1962's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    خراسان شمالی

پيش فرض

کسی روی فیبرنوری با افزونه های رایگانه فیل-ت-ر-شکنه گوگل کروم مشکلی نداره؟
    واسه من یک هفتست داره بازی در میاره.

سرعتشون نیمه شب از 2 تا 7 صبح مشکلی نداره و بقیه روز تا 2 مگابیت افت میکنه.
    حتی صفحه Home یوتیوب رو هم نمیتونه درست باز کنه.
    با بقیه نسخه های پولی تست نکردم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

سلام میگم شما چطوری 500 مگابیت بر ثانیه سرعت دارید؟ با حراست کل مخابرات کشور صحبت کردید که اجازه داده سرعت شما بالا باشه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2023

پيش فرض

سلام حدودی میشه بگید کجای مشهد هستین ؟ فیبر مخابراته؟

داره خودمونی میشه nasi1962's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    خراسان شمالی

پيش فرض

سلام عزیز. ربطی به صحبت کردن با شخص خاصی نداره. تو همین شهر ما کاربرهایی هستن که سرعتشون 5 ساله از 300 مگابیت بیشتر نشده.
    همین سرویسه من روز اول 500 مگابیت بود. بعد از چند ماه که کابلهای فیبرنوری بدلیل خاکبرداری سهوا پاره شد، سرعتم برای چند ماه شده بود 700 مگابیت. هیچوقتم نفهمیدم علت چی بود. تا اینکه دوباره کابلها پاره شد و سرعتم دومرتبه برگشت روی 500.

شاید اگر کابلهای شما هم سهوا یا عمدا پاره بشه نیازی نباشه با کسی تماس بگیرید و اتفاقی شامل رانتِ پنهان بشید.

در ضمن سرعته اینترنتِ داخلی ملاکی برای سنجش سرعت نیست. عددی که نشون میده در عمل با 300 تفاوتی نداره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    چند تا سوال داشتم با توجه به اینکه ظاهرا قراره بالاخره توی منطقه ما توی طالقانی قم هم ftth راه بیفته:
    1- توی سایت زده که توی منطقه ما مخابرات و شاتل میتونن سرویس بدن... به نظرتون کدوم یکی بهتره؟ هم کیفیت و هم تعرفه و کلا همه چی
    2. اینکه میگن شاتل مودم امانی میدن به نظرتون امانی گرفتن بهتره یا اینکه خودمون از بازار یه مودم تهیه کنیم؟ اگه خودمون مودم بگیریم شاتل مشکلی باهاش نداره؟
    3. جمع کل هزینه های نصب و اینا تقریبا چقدر میشه؟

- - - Updated - - -

سلام دوستان عزیز
    چند تا سوال داشتم با توجه به اینکه ظاهرا قراره بالاخره توی منطقه ما توی طالقانی قم هم ftth راه بیفته:
    1- توی سایت زده که توی منطقه ما مخابرات و شاتل میتونن سرویس بدن... به نظرتون کدوم یکی بهتره؟ هم کیفیت و هم تعرفه و کلا همه چی
    2. اینکه میگن شاتل مودم امانی میدن به نظرتون امانی گرفتن بهتره یا اینکه خودمون از بازار یه مودم تهیه کنیم؟ اگه خودمون مودم بگیریم شاتل مشکلی باهاش نداره؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

این فیبر شاتل نیاز به کابل کشی مجدد داره؟ الان من از مخابرات دارم بخوام اینو تست کنم چطوریه کسی اطلاع داره؟
    شما اگر داخلی داشته باشی فقط بیرونی نیاز به تغییر پیدا میکنه که البته اگر ‌FAT شاتل و مخابرات نزدیک هم باشن میتونن با یک ATB مشکل رو حل کنن و یا اگر فقط برای شما کشیده شده باشه با وصل کردن به FAT اپراتور دیگه مشکل حل میشه.. که این بخش بستگی به شاتل داره که قبول میکنه یا تغییر میده یا نه.

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    شما باید بری درخواست به مخابرات بدی و تلفنی هم درخواست به شاتل.. ببینی کدوم قبول میکنه بهت سرویس بده..
    اینکه شاتل میگه مودم امانی.. خوب در کنارش سرویس هزینه بیشتری داره برات.. زمانیکه تماس میگیری به شاتل ببین برند استفاده از مودمش چی هست.
    ولی بیشتر مناطق و سرویس دهندگان برای راحتی مشترک همشون سعی بر استفاده از مودم هوآووی رو دارن و یا میشه از مودم ایرانی استفاده کرده.. برخی از نقاط داره از زایکسل استفاده میکنه که هم کم کم به سمت هوآووی دارن میان.. البته اگر فکر کردی که میخوای از امانی استفاده کنی و شاتل روی زایکسل بود بهتره خرید نزنی تا همه یکسان بشن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

شما اگر داخلی داشته باشی فقط بیرونی نیاز به تغییر پیدا میکنه که البته اگر ‌FAT شاتل و مخابرات نزدیک هم باشن میتونن با یک ATB مشکل رو حل کنن و یا اگر فقط برای شما کشیده شده باشه با وصل کردن به FAT اپراتور دیگه مشکل حل میشه.. که این بخش بستگی به شاتل داره که قبول میکنه یا تغییر میده یا نه.
    ممنون از توضیحات. پس در آینده تعداد اپراتورهای ارایه دهنده بیشتر بشه کسی بخواد سوییچ کنه بینشون به راحتی adsl نخواهد بود؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •