من ADSL مخابرات دارم و مثلاً DS توی DSLAM روی ۲۳ مگ بسته شده، ولی از طریق سرور اکانتینگ روی همون ۱۶ سابق مونده
من ADSL مخابرات دارم و مثلاً DS توی DSLAM روی ۲۳ مگ بسته شده، ولی از طریق سرور اکانتینگ روی همون ۱۶ سابق مونده
الآن کمپین ابر و باد و مه و خورشید برای ثبت نام FTTH هم در دسترس نیست؟
این طوری دوزار نمیارزه و همون تک و توکی هم که ممکن بود به این سرویس مهاجرت کنن منصرف میشن
پنل adsl و ftth یکی هست بله
ولی نوع اینترنت خیر .
ابر و باد فقط 100 مگ سریع تر از سرویس معمولی هست .
اونم به خاطر اتفاقات شهریور پارسال میدادن
ولی این اینترنت خوراک گیمه
اگر از مخابرات نگرفتی از آسیاتک و شاتل حتما بگیر .
سلام دوستان ، من یک مشکل عجیب با اینترنت فیبر نوریم دارم، با اینکه پینگ خیلی خوبی در بازی ها میده ولی نمیتونم به سرور های خیلی از بازی ها متصل بشم ، مثلا در کالاف دیوتی یا مدت ها در جستجوی بازی میمونه(هر از گاهی Connecting هم مینویسه ولی دوباره بعد چند ثانیه دوباره به جستجوی بازی میپردازه) در نهایت هم اگه متصل شد بسیار بد و ظاهرا با پکت لاس بالاست(با اینکه خود بازی چیزی اعلام نمیکنه) در بازی های دیگه مثل بتلفیلد 2042 هم اینجوریه بعد تموم شدن تایمر بعد پیدا کردن بازی و سیاه شدن تصویر برا کانکت شدن به بازی و لود مرحله، چند ثانیه بعد به صفحه قبلی برمیگرده.
میخواستم بدونم شما به این مشکل برنخوردین؟ نت تایپ هم در کنسول هم در بازی ها Open است و همچنین Full Cone NAT هم فعاله..
ضمنا این مشکل فقط در اینترنت فیبرنوریم دارم و با اینترنت مبین نت با اینکه پینگ بدتری میده ولی این مشکلاتو در هیچ کدوم از بازی ها که گفتم ندارم
Last edited by sinasinahm; 20-04-2023 at 18:24.
از سامانه رادار گیم ورازت ارتباطات یا سامانه های مشابه استفاده کنید.
- - - Updated - - -
از سامانه رادار گیم ورازت ارتباطات یا سامانه های مشابه استفاده کنید.
رنج آی پی مخابراتی که میگیری چیه؟
کال آفی که بازی میکنه کدومشه؟
روی مودم دی ان اس کلود فلر و گوگل رو ست کن..
توی دستگاه هم نگاه کن دی ان اس ست نکرده باشی.
اگر کردی از دی ان اس رادار یا الکترو و یا یکسری دیگه هست بهم بگو خصوصی برات میفرستم.
استفاده کردم، تغییری حاصل نمیشه، فقط هم با فیبر نوری اینطوریه و اینترنت مبین نت با اینکه پینگ بدتری داره هیچ مشکلی نداره.
شکن را هم ایمتحان کن .
اگر کالاف را باز کنه بتلفیلد هم مشککلی نداره / .
والا الان آی پیم 2.184.207.75 است، تقریبا همیشه تو همین مایه هاست
کالاف دیوتی بلک آپس کلد وار، ونگارد، وارزون 2 همشون این مشکلات رو دارم. بتلفیلد 2042 هم وارد نمیشه.. فقط بازی ایپکس لجندز مشکلی نداره.
دی ان اس هم چون دستگاه اصلیم ایکس باکس است محبورم از دی ان اس های تحریم شکن مثل شکن و الکترو استفاده کنم البته با دی ان اس گوگل رو پلی استیشن هم تست کردم بازم مشکل رو حل نکرده.
در رابطه با ست کردن دی ان اس بر روی مودم میتونین راهنمایی کنید چجوریه؟ من مودمم زایکسله.
Last edited by sinasinahm; 20-04-2023 at 21:08.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 3 مهمان)