اگه مورد مربوط به امنیت کامپیوترت نیست پیگیری نکن مگه ۳۰ گیگ چقدر هزینه اش میشه؟ برای من هر گیگی ۵۰۰ تا تک تومن هزینه داره که واقعا قیمت زیادی نیست اما از نظر امنیتی حتما پیگیری کن
اگه مورد مربوط به امنیت کامپیوترت نیست پیگیری نکن مگه ۳۰ گیگ چقدر هزینه اش میشه؟ برای من هر گیگی ۵۰۰ تا تک تومن هزینه داره که واقعا قیمت زیادی نیست اما از نظر امنیتی حتما پیگیری کن
بنده به تازگی تانوما مخابرات دریافت کرده ام (شهر تبریز). گاها قطع و وصلی پیش میاد، البته کم. در مورد فیلترینگ هم که ظاهرا مخابرات از همه بدتر شده. آپلود هم به 20 مگ محدوده برای سرور خارجی و روی سرور داخلی از 50 مگ بیشتر نمیشه. کمپین ابر و باد با سرعت 300 مگ هستش. می خواستم ببنم بقیبه دوستان که دارن هم این مشکلات رو دارن یا از مودم می تونه باشه؟ سیگنال فیبر در مودم کاملا مناسبه.
مودم EG8145V5 هستش.
![]()
Last edited by hesamavr; 07-02-2023 at 13:43.
سلام دوست گرامی
شما واسه تانوما مودم مخصوص از مخابرات گرفتین یا خودتون خریدین؟
با مودم معمولی هم میشه کار کرد؟
مودم معمولی منظورتون چیه، مودم فیبرنوری فیبرنوری مستقیما وارد مودم میشه و فقط باید از این نوع باشه. در مورد نوع مودم هم پیمانکارا خودشون میدن که بهترین مدل اش همین بود و دو کاناله هستش. از بیرون هم میتونی بخری، بسته به اخلاق پیمانکار ولی همیشه از بازار گرونتر میدن. جنس چینی هم هست نمیدونم اصله یا تقلبی و یا اصلا اصل و تقلبی وجود داره یا نه یا ادعای فروشندگانه
اینکه فرمودید فیلترینگ مخابرات از همه بدتره یعنی فیـــلتر شکن عمومی ها وصل نمیشه ؟
در صورت اتصال فیـــــلتر شکن سرهت تا چه قدر کاهش پیدا می کنه ؟ مثل سرعت adsl میشه ؟
دوستان کسی اطلاع داره کمپین ابر و باد پلن سالانه به همراه مودم شامل هزینه کابل کشی میشه یا نه ؟
دو تا مرکز مخابراتی یکیش گفته 600 ت هزینه کابل کشی یه مرکز دیگه گفته نه لازم نیست :|
نه منظور فیلترشکن نیست، یعنی اینکه خیلی از سایتها رو که سرویس دهنده های دیگه راحت میارن و فیلتر نیستن مال مخابرات یا اصلا نمیاره یا خیلی کنده. کلا بجز تعدادی سایت ir با بقیه مشکل داره به نحوی.
کلا من نشنیدم که جایی هزینه کابل کشی نگیره. الان رو میگم قبلا شاید نه. مودم هم بعید میدونم مفتی بدن چون خوبش 2 تومنی هست. شاید قسطیه یا امانتی
همیشه همینه یا ساعت های خاصی اینطوری میشه ؟ مثلا کدوم سایت ها ؟
اگر اینطوریه که خرج اضافه نکنم همین adsl کارو راه میندازه
در طول روز همینه، نیمه شب بهتر میشه. من نمیدونم جاهای دیگه چطوره بخاطر همین سوال کردم بقیه بیان نظر بدن که کسی چیزی نگفته هنوز.
مثلا گاها سایت و اپلیکیشن ترب رو هم به سختی لود میکنه. اختلال داره. الان دارم می نویسم همین انجمن رو با اختلال میاره در صورتی که باید با فوت بیاره
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)