آموزش خاصی نداره
یا میتونید از روتر لود بالانس استفاده کنید .
که تنظیمات تخصصی و سخت داره
یا مستقیما به خود کامپیوتر وصل کنید با دو کارت شبکه یا یه شبکه و یه وایرلس ...
موقع دانلود تورنت از هر دو استفاده میکنه . هر چی که به آی پی حساس نباشه
آموزش خاصی نداره
یا میتونید از روتر لود بالانس استفاده کنید .
که تنظیمات تخصصی و سخت داره
یا مستقیما به خود کامپیوتر وصل کنید با دو کارت شبکه یا یه شبکه و یه وایرلس ...
موقع دانلود تورنت از هر دو استفاده میکنه . هر چی که به آی پی حساس نباشه
تنها راه تماس با 2020 و بقیه شماره های مخابرات هست و اینکه خودشون ترتیب اثر بدن مال من رو 90 بود از زمان کمپین ابر و باد رفته رو 200
کمپین ابر و باد سرویس 300 مگابیت
- - - Updated - - -
Last edited by GMaker; 28-01-2023 at 23:28.
[خوبه سرعتش ولی توقع داشتم خیلی بالاتر باشه
من هر چی فرم پر کردم ب من ندادن چرا؟
کجاش خوبه؟ سرعت اینترنت همراه من بالای ۱۰۰ مگابیت هست اینکه فیبره رو ۲۰ مگابیته که باید ۳۰۰ مگابیت باشه احتمالا مشکل از سیم کشی باشه
من ای دی اس ال دارم یک سره قطعی داره زنگ میزنم طلبکار هم هستنن فیبر میدن ن وی دی اس ال
Last edited by shabnam1986; 28-01-2023 at 15:25.
از ساعت دو صبح 9 بهمن تا دهم ساعت 8 شب یکدفعه 32 گیگ از حجم من کم شده. زنگ زدم 2020 گفتن همکارا تماس میگیرن یه آقایی زنگ زد فقط رگباری حرف زد فرصت نمیداد من چیزی بگم. میگفت مک تو ببند گفتم هست برنامه مدیریت نصب کن ضد هک نصب کن !!! چرت و پرت . من همیشه مصرف رو رو همه دیواس هام کنترل میکنم و نه دانلود بالا داشتم نه تورنت . گفت برو مرکز فرم پر کن . دوستان کسی این مورد کم شدن زیاد حجم رو داشته ؟ مرکز بری فایده ای داره ؟ چطوری میشه ثابت کرد حجم زیادی کم میکنن ؟ کسی تا حالا درگیرش شده پی گیری کرده ؟
اینجور موارد قابل پیگیری نیست و فقط وقتتون تلف میشه
جهت احتیاط اگه WPS روی مودم وای فای فعال هست خاموشش کنید
من ADSL مخابرات دارم، این ماه یه روز 65 گیگ و یه روز 68 گیگ از حجمم کم شده. روی همه ی دستگاه هایی که که به مودم وصل میشه برنامه کنترل حجم دارم. سکیوریتی خود مودم هم کاملا بالاست و مک فیلترینگ دارم و دائم هم کنترل می کنم و کسی وصل نشده به مودم. به نظر میرسه خودشون دزدی می کنن که مردم زیاد استفاده نکنن. وگرنه با خط من که اسمش 16 مگ هست و عملا 10 مگ هم به زور سرعت میده، چطور میشه طی یک روز 68 گیگ دانلود کرد؟ 24 ساعته هم بذاری از سرور ایرانی دانلود کنه با نهایت سرعت، طی یک روز کامل نمیتونه این حجمو دانلود کنه. پیگیری هم نکردم، چون میدونم جز علافی و از کار و زندگی افتادن هیچ نتیجه ای نداره.
سلام ببینید حجمتون آپلود شده؟
اگر آپلود بود بدید خطتون رو مخابرات بررسی کنه .
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 4 مهمان)