من بهش روتر شیاِئومی وصل کردمنوشته شده توسط mehran.es [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل از مودمت نیست .مشکل از کشورته که اینترنت و محدود کرده
من بهش روتر شیاِئومی وصل کردمنوشته شده توسط mehran.es [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل از مودمت نیست .مشکل از کشورته که اینترنت و محدود کرده
دوستان من تانوما ثبت نام کردم خبری نشد منطقه مون رو ساپورت نمیکنه پس این ثبت نام سر کاریه؟
ممنون . پس برای همه این مشکلات هست.
چون تعجب کردم هیچکس تو انجمن از این مساله چیزی نگفته
100 مگابیت با اتصال LANنوشته شده توسط روانپریش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان,اینجا کسی اینترنت فیبرنوری های وب رو داره؟!راستش طرح هاشو دیدم به نسبت ارزون تر از مخابراته(البته طرح برا کسایی که مودم دارن,مثلا سرعت 100 مگ با حجم 750 گیگ رو میده 280)در حالی که مخابرات حجم 500 گیگ با سرعت 50 مگ رو میده 300 تومن و با مالیات اینا میشه 320 تومن!سرعت های وب هم میگفتن بعضی مناطق تا 350 مگابیت میره!بعد یه چیز دیگه ای هم که هست اینه که انگار کابل داخلی ما یه مشکلاتی داره..پارسال افتش دورو بر -30 بود و وقتی 31 میرسید سرعت اپلود میرسید به صفر!اومدن درست کردن شد -26 بعد دوباره الان افت تدریجی رو شروع کرده شده -27.45..هرچند این مقدار مشکل نداره ولی همون آش و کاسه ی سال پیش داره اتفاق میوفته..سر همین در نظر داشتم از اونجایی که طرح سیمکشی رایگان داره های وب رو جایگزین کنم فقط از دوستان نظر خواستم ببینم آیا تجربه این اینترنت رو داشتن یا نه.
سلام. دوستان چند هفته ای هست که طرح من به تایید مخابرات رسیده و طراح طرح رو به مرکز تحویل داده ولی برای کابل کشی منطقه مرکز پیمانکار نداره. ظاهرا پیمانکار قبلی به خاطر طلبی که داشته دیگه کار نمیکنه و کار مشترکایی که درخواست دادن رو هواست. کسی راهکاری داره که باید چیکار کنم تا زودتر سرویس رو برام نصبش کنن... ممنون میشم راهنماییم کنین
میتونید از پیمانکار شخصی استفاده کنید که هزینه بیرون هم برای خودتون در بر داره.. پس مقداری باید تحمل کنید تا پیمانکار جدید بیاد و یا همون پیمانکار انجام بده..نوشته شده توسط amfouter [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بیشتر مناطق ۲ تا پیمانکار داره برای همین پرس و جو کنید شاید شخص دیگری باشد.
- - - Updated - - -
میتونید از پیمانکار شخصی استفاده کنید که هزینه بیرون هم برای خودتون در بر داره.. پس مقداری باید تحمل کنید تا پیمانکار جدید بیاد و یا همون پیمانکار انجام بده..نوشته شده توسط amfouter [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بیشتر مناطق ۲ تا پیمانکار داره برای همین پرس و جو کنید شاید شخص دیگری باشد.
ممنون از راهنماییتون.
میخواستم پیمانکار شخصی بیارم ولی رئیس مرکز مخالفت کرد. پیمانکار دیگه ای هم طبق پرس و جویی که کردم ندارن. با شکایت به بازرسی مخابرات به نظرتون کار به جایی میرسه؟
افرادی که در این وضعیت، به فکر فیبر هستند واقعاً باید از نظر برخی پارامترهای بیولوژیکی مورد بررسی قرار بگیرند ...
طرف این همه خرج فیبر کرده، آخرش سرعت آپلود ۱ مگ و پکت لاس بسیار بالا نصیبش شده، ولی همچنان یه سری مصرانه دنبال گرفتنش هستند ...
این پشتکارتون رو خرج چیزهای دیگه می کردید در این شرایط، الآن همه اینترنت خوب داشتیم بدون محدودیت
نوشته شده توسط آرین 0098 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من چرا فکر میکنی که آپلود و پاکت لاس بالایی وجود داره؟ شاید در برخی نقاط باشه و در نقاط دیگر اینطور نیست.
من دانلودم روی ۳۰۰ و آپلودم روی ۲۵۰ هست و هیچ مشکلی ندارم و همینطور از چیلتر شکن که استفاده میکنم بدون هیچ مشکلی به کارش ادامه میده..
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)