تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 444 از 594 اولاول ... 344394434440441442443444445446447448454494544 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,431 به 4,440 از 5938

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ارتباط بیسیم در کنار این کابل کشیها واقعا لازمه مخصوصا اگر بفکر آینده شبکه و زیرساخت هم هستند چون این پروسه کابل کشی و... بخاطر تعداد بالای کاربرهای اینترنت واقعا مسخره است و در اینده این منسوخ و از رده خارج میشود و نباید هزینه و وقت کاربرها هدر برود چون الان سختافزارهای نسل جدید که استفاده هم میکنیم مثل مادربردها و پردازنده ها حداقل دارای ماژول و کارت شبکه WiFi 5 یا WiFi 6 و حتی بلوتوث هستند خب وقتی کاربرهای خانگی که 99 درصد بشکلی از WiFi هم استفاده میکنند چرا اینقدر هزینه برای خرید مودم و کابل کشی و هدر رفتن وقت باشند؟ این مخابرات اگر واقعا قصد دارد پوشش اینترنت پرسرعت را بیشتر کند باید سرویس WiFi با پهنای باند بالا هم حساب ویژه باز کند
    من فکر میکنم تعداد بسیار زیادی از مردم دوست داشته باشند خیلی راحت و سریع و بدون دردسر بخواهد با متصل شدن به وایرلس مخابرات و ثبتنام و خرید بسته از اینترنت پرسرعت استفاده کنندو اینکار غیر ممکن نیست و خیلی از مردم این را کابل کشیها و مودم خریدنها ترجیه میدهند
    من متوجه نشدم یعنی سرویس وایرلسی داریم که مستقیم به wifi خود گوشی وصل میشه ؟ یعنی یه دکل نصب میکنن و یه اکسس پوینت ؟ بعد این سیستم چقدر برد داره ؟ پس چرا همه روی TِD-LTE و 5G و حتی در اخبار فناوری آینده 6G دارن کار میکنن ؟ Wifi فکر کنم محلی باشه و برای سرویس دهی تعداد زیاد کاربر و برد بالا مناسب نباشه. بستر فیبر نوری یکی از کاربردهاش انتقال اینترنت هست، تلفن VOIP ، تصویر IPTV ، که همه نیازمند یک بستر پایدار هست. اینترنت به معنای واقعی روی فیبر حداقل 1 گیگابایت هست بدون هیچ محدودیتی، این سرعت و کیفیت رو نمیشه روی 5G داشت جایی هم باشه سرعت و تاخیر یکسان بده بحث هزینه هست که خیلی بالاتر هست. یه سری کشورها تو نقاط عمومی سرویس مجانی wifi میدن که مربوط به رفاه عمومی و از طرف دولت هست حتما هم محدودیت داره با سرویس شخصی یکی نیست. اما فکر نکنم ISP باشه مستقیم سرویس Wifi داشته باشه.
    مشکل ایران عدم توسعه بستر ارتباط پر سرعت و با کیفیت هست، الان دو نقطه رو بخواهید داخل تهران که پایتخت هم هست به هم وصل کنید یه سرعت 100 مگابایتی فقط شبکه داشته باشید چه راهکاری هست ؟
    Last edited by blackbird; 20-06-2022 at 12:25.

2. این کاربر از blackbird بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kenshikan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اينترنت

پيش فرض

من متوجه نشدم یعنی سرویس وایرلسی داریم که مستقیم به wifi خود گوشی وصل میشه ؟ یعنی یه دکل نصب میکنن و یه اکسس پوینت ؟ بعد این سیستم چقدر برد داره ؟ پس چرا همه روی TِD-LTE و 5G و حتی در اخبار فناوری آینده 6G دارن کار میکنن ؟ Wifi فکر کنم محلی باشه و برای سرویس دهی تعداد زیاد کاربر و برد بالا مناسب نباشه. بستر فیبر نوری یکی از کاربردهاش انتقال اینترنت هست، تلفن VOIP ، تصویر IPTV ، که همه نیازمند یک بستر پایدار هست. اینترنت به معنای واقعی روی فیبر حداقل 1 گیگابایت هست بدون هیچ محدودیتی، این سرعت و کیفیت رو نمیشه روی 5G داشت جایی هم باشه سرعت و تاخیر یکسان بده بحث هزینه هست که خیلی بالاتر هست. یه سری کشورها تو نقاط عمومی سرویس مجانی wifi میدن که مربوط به رفاه عمومی و از طرف دولت هست حتما هم محدودیت داره با سرویس شخصی یکی نیست. اما فکر نکنم ISP باشه مستقیم سرویس Wifi داشته باشه.
    مشکل ایران عدم توسعه بستر ارتباط پر سرعت و با کیفیت هست، الان دو نقطه رو بخواهید داخل تهران که پایتخت هم هست به هم وصل کنید یه سرعت 100 مگابایتی فقط شبکه داشته باشید چه راهکاری هست ؟
    درست مي فرماييد. گمونم اون دوستمون جايگاه چند تکنولوژي رو با هم جابه جا گرفتن. وايفاي هر اندازه هم پيشرفت کنه، باز يه تکنولوژي دسترسي بردکوتاه هست و نمي تونه جاي تکنولوژي راديوهايي ديگه (تلفن همراه، اپراتورهاي سلولي، ماهواره، مايکروويو و ...) رو بگيره. هر کدوم از اين تکنولوژي ها جايگاه خودشون رو دارند. يکي دسترسي برد بلند يا فراگير مي ده ولي گرونتره و نرخ داده پايين تري داره، ديگري نرخ بالاتري داره ولي برد دسترسيش 30 متره

وايفاي با دسترسي فيبر هم برابري نمي کنه. نمي شه گنجايش وايفاي 5 رو ميان ده ها هزار شهروند پخش کرد مگر اين که ده ها دکل وايفاي راه اندازي بشه که با هم برخورد فرکانسي و هم پوشاني خواهند داشت. خب اين کار رو پيشتر اپراتورهاي همراه روي باند و استاندارد ديگري انجام دادن. تازه وايفاي پايداري فيبر رو هم نداره.

براي پيوند دو جاي دور از هم در شهر يا بايد فيبر کشيد (گرون) يا سيم مسي و فيبر از جايي که سرويس فراگير داره کرايه کرد (مخابرات، زيرساخت، اپراتورهاي بزرگ)، يا وايرلس پوينت تو پوينت زد (برخورد و افت سينگال و نويز)، يا ليزر پوينت تو پوينت هوا کرد

داره خودمونی میشه NinjaLord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

لطفا دقت کنید که منظور بنده راه اندازی لینک وایرلس یا هات اسپات پرسرعت برای هر محله یا منطقه بوده اینکار شاید در گذشته بخاطر ضعیف بودن فرکانس 2.4 گیگاهرتز و... ناشدنی بوده ولی در حال حاضر بخاطر وجود WiFi 5 و البته WiFi 6 با سرعت تقریبی 9.6 گیگابیت این کار کاملا

شدنی است و ببینید نظر بنده حذف یا کنار گزاشتن کابل کشی فیبر نوری تا درب منازل مردم نبوده و بیشتر به عنوان مکملی کاملا پرقدرت و پرسرعت برای هر محله یا منطقه که اگر با کیفیت بالا و پرقدرت و طوری که مدنظرم است کار انجام بشود سرعت اینترنت دریافتی کاربرها حتی میتواند بیشتر

از فیبر نوری و بسیار بالاتر از سرویس 4G هم باشد و در کنار این سرعت خوب هم نوع استفاده است که میشود با یک ثبتنام ساده و سریع و خرید حجم به شبکه متصل شد

این کار که تا امروز شدنی بوده چون در برخی کشورها کاملا اجرا هم میشود یعنی دکلهای هات اسپات که با تعداد زیادی فیبر نوری تغذیه میشوند راه اندازی شده اند
    Last edited by NinjaLord; 20-06-2022 at 18:30.

5. این کاربر از NinjaLord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه samuraii40's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان لینک زیر حاوی آخرین فیرمور 8245h هواوی هستش که اخرین ورژنش V3R015C10S150 هست میتونید دانلود کنید و حالشو ببرید .من خودم خیلی دنبال اخرین ورژن بودم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by samuraii40; 27-06-2022 at 15:17.

7. 3 کاربر از samuraii40 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام دوستان لینک زیر حاوی آخرین فیرمور 8245h هواوی هستش که اخرین ورژنش V3R015C10S150 هست میتونید دانلود کنید و حالشو ببرید .من خودم خیلی دنبال اخرین ورژن بودم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    روی هر مدل HG8245H بزنیم بروز میشه ؟ دستگاهای هواوی خیلی زیر مدل دارن یعنی درسته که زده HG8245H ولی یکی وایرلسش تفاوت داره یکی پرت اضافه باطری بکاپ داره و خیلی ها تو بازار ایران OEM کمپانی های ISP هستند که هوای فیرمور نمیده براشون من مکاتبه کردم گفتن شرمنده مدل شما جزو خرده فروشی نیست با شرکت سرویس دهنده تماس بگیرید که فکر کنم مال اروپای شرقی باشه و فکر نکنم سرویس بدن. دستگاه رو بریک نکنه ؟ رو روتر شما چه تفاوتی ایجاد شد ؟
    Last edited by blackbird; 28-06-2022 at 10:36.

9. این کاربر از blackbird بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

لطفا دقت کنید که منظور بنده راه اندازی لینک وایرلس یا هات اسپات پرسرعت برای هر محله یا منطقه بوده اینکار شاید در گذشته بخاطر ضعیف بودن فرکانس 2.4 گیگاهرتز و... ناشدنی بوده ولی در حال حاضر بخاطر وجود WiFi 5 و البته WiFi 6 با سرعت تقریبی 9.6 گیگابیت این کار کاملا

شدنی است و ببینید نظر بنده حذف یا کنار گزاشتن کابل کشی فیبر نوری تا درب منازل مردم نبوده و بیشتر به عنوان مکملی کاملا پرقدرت و پرسرعت برای هر محله یا منطقه که اگر با کیفیت بالا و پرقدرت و طوری که مدنظرم است کار انجام بشود سرعت اینترنت دریافتی کاربرها حتی میتواند بیشتر

از فیبر نوری و بسیار بالاتر از سرویس 4G هم باشد و در کنار این سرعت خوب هم نوع استفاده است که میشود با یک ثبتنام ساده و سریع و خرید حجم به شبکه متصل شد

این کار که تا امروز شدنی بوده چون در برخی کشورها کاملا اجرا هم میشود یعنی دکلهای هات اسپات که با تعداد زیادی فیبر نوری تغذیه میشوند راه اندازی شده اند
    اول بحث امنیت هست ک صفر میشه اینطور

باز بگیم بدرک https و vpn هست و هزارتا چیز دیگر (ما خوره تکنولوژیم و بقیه نیستن)

و اینک فناوری های ک گفتید قدرت نفوذ پذیری کمتری دارند (فرکانس بالاتر - نفوذپذیری کمتر)

وقتی تعداد یورز ها (حتی اگر از نت استفاده نکنند ) کاملا اختلال ایجاد میکنه

محدودیت فرکانسی شدید تو وایفای تعداد نود ها بره بالاتر داغون تر میشه

شما فقط شنیدید ک ی وایفای ۵ و ۶ ای وجود داره با این سرعت ازمایشگاهی

ولی تو عمل کاملا متفاوته

تو فروم های امریکایی سرچ بزن
    اپراتور تی موبایل این داستان رو داره حتی از نت ۴ جی معمولیش هم کند تر هست و خیلی های دیگ تایید کردن این موضع رو

توی خونه بدلیل وجود دیواره و فاصله سیگنال و عدم تداخل هست ولی در فضای باز قضیه فرق داره

ضعف وایفای مقابل جمر ها

هرکسی میتونه روش با ی لپ تاپ حتی گوشی بطور کاملا راحت
    با ی ابزار aircrack-ng تداخل بندازه و دسترسی همرو از اون ap بگیره

11. 3 کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2022
    محل سكونت
    طهران کوچک

پيش فرض

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

فیبر نوری کام نت ترکیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ۱۰۰ مگابایت نامحدودش ۱۰۰ لیره یعنی به قیمت امروز حدود ۱۶۵۰۰۰ تومان
    و در اینجا مخابرات برای توسعه فیبر باید سرویساش چند برابر همسایه هامون باشه قصه ایران خودرو و سایپا

14. 2 کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

فیبر نوری کام نت ترکیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ۱۰۰ مگابایت نامحدودش ۱۰۰ لیره یعنی به قیمت امروز حدود ۱۶۵۰۰۰ تومان
    و در اینجا مخابرات برای توسعه فیبر باید سرویساش چند برابر همسایه هامون باشه قصه ایران خودرو و سایپا
    چیزی ک بیشتر از همه قابل توجه تر هستش غیر از سرعت و حجمی ک داره کشور اونم همسایه میده کیفیتش هست

peering .. من بررسی کردم اطلاعاتش رو زیاد صحیح نبود تقریبا مستقیم اون چیزی ک تو سایتش میگه ۱۵۰ تا رو نداره
    ولی خب ب نسبت اینترنت ایران با چن تا از خفن ترین ها peering داره .
    توضحیاتشو پایین مینویسم ک بدونید چی هست

peering تقریبا اینطو میشه گفت کیفت اینترنت

به عنوان مثال شما تهرانید و از شاتل اینترنت دارید و میخواید از سرور مثلا اسیاتک فایلی رو دانلود بکنید
    شاتل بدلیل نداشتن peer مستقیم با اسیاتک مجبوره درخواست و فایل شما رو از بستر زیرساخت رد بکنه و چون peer هست زیر ساخت با اسیاتک و شاتل نقش جاده و مسیر رو داشته باشه
    حالا تو اینترنت بین الملل هم همینطور هست
    شرکت های خصوصی ارایه دهنده اینترنت تو ایران تقریبا با هیچ شرکتی ندارن
    چون وارد کننده اینترنت و گذرگاها یا همون گیت وی دست زیرساخت هستش چون بخش بزرگی از فیلترینگ هم دست زیرساخته
    و این شرکت زیرساخت هستش ک تقریبا peer هست با شرکت ها

زیرساخت ایران 3 تا فقط ix داره

ix جاییه ک عین تلفنای قدیمی ک اپراتور میشست پشت تلفن میگفت امریکا فلانجا یارو سیمارو جابجا میکرد
    ix مثل ترمینال میمونه وظیفه اش اینه ک اگه شما با سرور ایرانی کار دارید ترافیک رو به سمت اون سرور انتقال بده (ایران با راه اندازی همین ix ترافیک بین الملل و داخلی رو جدا کرد و بحث اینترنت ملی راه افتاد) یا اگر هم با سرور خارجی کار دارید اگ مثلا گوگل هست بهتون بگه برو مسیر جنوب و عمان و برس به اونجا گوگل یا فیس بوک کار داری داداش برو از مسیر دلتای اذربایجان برو اونجا سرور داره فیس بوک

فکر کنید 80 ملیون جمعیت ایرانی با ۳ تا ix داره میچرخه و فقط همین زیرساخت ix رو داره ...

حالا
    این شرکت خصوصی ک شما گفتید تو ترکیه فقط با ۳۰ تا اونم از بهترینها peer هستش خودش به شخصه ک کوتاه ترین مسیر هارو به سمت سرور های اروپایی داره و موقعیت استانبول تا مثلا فرانکفورت حدودا ۳۰ میلی ثانیه پینگ داره و بهترین هست برای یک گیمر

غیر از اینها فقط همین شرکت ۵ تا ix تو ترکیه داره

شما این رو با ایران مقایسه کن .

16. 5 کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

1

سرعت از 200 اومده روی 100، به پشتیبانی هم نمیشه تیکت زد
    مجوز ورود به این قسمت از سامانه برای شما مقدور نمی باشد.
    فایل آپدیتی که دوستمون فرستاد
    هم زدم به دستگاه هیچ فرقی نکرد و همون ورژن خود دستگاه بود
    V3R015C10S150
    EchoLife HG8245H GPON Terminal (CLASS B+/PRODUCT
    Hardware Version: 494.B
    Last edited by farshad_scientist; 08-07-2022 at 07:17.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •