هنوز چیزی اعلام نکردننوشته شده توسط NinjaLord [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنوز چیزی اعلام نکردننوشته شده توسط NinjaLord [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارتباط بیسیم در کنار این کابل کشیها واقعا لازمه مخصوصا اگر بفکر آینده شبکه و زیرساخت هم هستند چون این پروسه کابل کشی و... بخاطر تعداد بالای کاربرهای اینترنت واقعا مسخره است و در اینده این منسوخ و از رده خارج میشود و نباید هزینه و وقت کاربرها هدر برود چون الان سختافزارهای نسل جدید که استفاده هم میکنیم مثل مادربردها و پردازنده ها حداقل دارای ماژول و کارت شبکه WiFi 5 یا WiFi 6 و حتی بلوتوث هستند خب وقتی کاربرهای خانگی که 99 درصد بشکلی از WiFi هم استفاده میکنند چرا اینقدر هزینه برای خرید مودم و کابل کشی و هدر رفتن وقت باشند؟ این مخابرات اگر واقعا قصد دارد پوشش اینترنت پرسرعت را بیشتر کند باید سرویس WiFi با پهنای باند بالا هم حساب ویژه باز کند
من فکر میکنم تعداد بسیار زیادی از مردم دوست داشته باشند خیلی راحت و سریع و بدون دردسر بخواهد با متصل شدن به وایرلس مخابرات و ثبتنام و خرید بسته از اینترنت پرسرعت استفاده کنندو اینکار غیر ممکن نیست و خیلی از مردم این را کابل کشیها و مودم خریدنها ترجیه میدهند
نوشته شده توسط NinjaLord [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکم سرچ بزن اطلاعاتت رو ببر بالاتر بد نیست
پهنای باندی ک روی وایرلس کلا قابل استفاده اس مقدار ناچیزیه! درصورت بالا رفتن یوزر ها اصلا در حد چن مگابیت بزور بتونید استیبل بگیرید
پارازیت های شهری / تعداد بالای شبکه های موجود و همپوشانی فرکانسی و اختلال
هرچند با اومدن نسل های جدید و فشرده سازی هایی ک انجام میگیره مایمو و 1024QAM باز هم جواب گو نیست
و اینکه اگر سرویس وایرلس رو راه اندازی کنه باید حتما شما یک رادیو برای پشتبوم خریداری کنید
سرویسی ک شما دارید میگید با کارت و موبایل و اینها وصل بشه اسمش هات اسپات هست نه اینترنت وایرلس
ک اون دیگه از این وایرلس بدتر هست شرایط سیگنالی ارسال از دیوایس شما به اون اکسس پوینت و اختلالات عجیب و تایم اوت و ... داستان های عجیب غریب خودش رو داره ..
هیچ بستری اندازه FTTP یا FTTH فیبرنوری و بهتون قول میدم تا 30 سال آینده قابل رقابت نیست
روی هر رشته فیبر وقتی میشه سرعت های گیگابیتی و چند ده گیگابیتی ارایه کرد دیونگی هست که اسم وایرلس اصلا به میان بیاد
شما حتی 5جی میلی متری ک نوعی اینترنت رو بستر موبایل هست رو نگاه و توجه بکن وقتی ک ی لیوان جلو انتنش گرفته بشه بدلیل فرکانس بالا و عدم نفوذ پذیری اون کانکشن دراپ میشه!
سیستم بی سیم اونقدر ک فکر میکنید گاد نیست
حتی اون سایتی ک فایو جی داره هم اینترنت خودش رو باید از فیبر نوری تامین کنه
پس ب قدرت فیبر ایمان بیار
و اینکه در اخر این سرویس جمع شد برای مخابرات چون بدرد نخوری بیش نبوده
و حتی شرکت های خصوصی مثل اسیاتک تو کوروش مال و همراه اول ک تو چن جا پاساژ چهارسو و .... این رو داشتن اونها هم درشو تخته کردن
معضل اینترنت ایران فقط با اومدن فیبر به تک تک خونه ها و در کنار افزایش گیت وی های ایران (نه با این حجم از اینترنت ورودی به کشور باید بلکه چیزی به حدود 100 برابر بیشتر از الان باشه) به سمت کشورهای عربی جنوبی (به دلیل وجود CDN شرکت های بزرگ ) و به اروپایی حل میشه
همینطور هر استان باید یک IX خودش رو داشته باشه و مراکز سویچ و دیتاسنترها ... بصورت حرفه و ای و پیشرفته راه اندازی بشه
ن اینک مثلا طرف تو کرمان هست بخواد گوگل سرچ بزنه بره اول قم یا تهران بعد از اروپا بره یا همین خاورمیانه و عمان (عین لقمع درخواستش دور گردنش بچرخه)
باید یک مسیر درست درمون و رونی باشه و مسیر ها قشنگ لیستش بهینه سازی بشه اینترنت
و peer ها بیشتر هر ای اس پی داشته باشن و کلا سرور های فیلترینگ منحل بشن
اونقوت میشه گفت ی اینترنت خوشگل عین کشور های عربی ما میتونیم داشته باشیم
که همه اینها هزینه های خیلی زیادی رو نیاز منده
و بصورت لاکپشتی شاید در اینده درست بشه
انتظاری از این حکومت وقتی ضدیت داره با اینترنت بیشتر از اینها نداشته باشید
Last edited by MMDFullHD; 19-06-2022 at 17:21.
اون کلمه آخر رو باهاش موافق نیستم چون اگر اینطور بود که اوضاع نت ایران از این هم داغانتر میماند و اجازه سرمایه گزاری و هیچ پیشرفتی نمیدادند ولی من واقعا مخالفتی با بروزتر شدن تکنولوژی و افزایش سرعت در ایران ندیدم و برعکس هرچی دیدم از اصولی کارنکردن در بروز کردن زیرساخت شهرهای ایران و سرمایه گزاری دولت در زیرساخت است
اطلاعاتم بروزتر از شماست خیالت راحت شما طبیعتا اینطور فکر میکنی که وقتی نویسنده پست به فلان مسئله اشاره نکرده پس از چیزی اطلاع نداره و این درست نیست
ببین وقتی یکنفر تجربه بدی یا نادرستی در استفاده از فلان ابزرها رو دارد این دلیل نمیشه شما بیای نفی کنی همه میدونن که هر نوه شبکه ای بخاطر مسافت و فرکانس و پهنای باند مشکلات خاص خودش را دارد ولی اون چیزی که قصد داشتم به
اون اشاره کنم اصولی انجام ندادن کارهاست حتی در مورد همین سرویس فیبر نوری که تازه اول راه است
من از حرفهای شما متوجه شدم که به کیفیت بالای شبکه و درگیر نبودن و بدمسیر نبودن و مخصوصا پینگ تایم حساس هستید و روی اون تاکید دارید که بشما حق میدم اصلا من هم طرفدار همینقدر کیفیت بالای یک ارتباط خوب هستم ولی بشما
قول میدم که همین رفتار بد و اشتباه اینها دقیقا مثل همان راهاندازی یک هات اسپات ضعیف و ابتدایی بدون زیرساخت قوی باعث میشود بمرور زمان کیفیت و سرعت همین فیبر نوری که از آن صحبت میکنید در حد سرویسهای اینترنت 4G بشود با
نوسان سرعت زیاد و .... چون هنوز همان طور که میدانید این شبکه اشباه نشده و آنمقدار کاربر که قصد جذب آنهارا دارند هنوز اتفاق نیفتاده و بعد از جذب بالای کاربرهای فیبر نوری کل آن شبکه هم درگیر میشود چون اینها در گذشته ثابت کرده اند
که حتی به اشتراک یک پورت یمقدار 1 به 8 هم پایبند نیستند و اعتقادی ندارند دقیقا همان اتفاقی که برای سرویس ADSL مخابرات افتاد و ملاحظه داشتید که سرویس اینترنت ADSL شما روی یک پورت 1 به 8 که اشباع شده قرار گرفته
شاید اگر اون سرویس فیبرنوری اختصاصی هم باشد شخصا حاضر به دریافت سرویس فیبرنوری و کابل کشی و خرید روتر هم باشم ولی این سروس اختصاصی نیست و چون در اول راه است و اشباع نشده کمی سرعت خوب است و آنقدر شاهد افت سرعت و کیفیت نیستید
نیاز فوری کشور FTTH برای اینترنت ثابت و 5G برای اینترنت همراه است. سرویس های نظیر تانومای مخابرات (FTTH) باید زودتر سراسری می شد ولی خیانت شد و خیلی عمومی نگردید. الان هم که شرکت های دیگر هم ADSL به دهان شان مزه داده است بی خیال آن نمی شوند و در گسترش FTTH دست دست می کنند.نوشته شده توسط NinjaLord [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخالفتی ندارن شاید ولی تلاشی هم برای پیشرفت نمیکنندنوشته شده توسط NinjaLord [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنین برای خیابونی که طبق نقشه خودشون قرار بود 7 تا fat نصب بشه رفتیم درخواست دادیم میگن باید 50 نفر درخواست بدن وگرنه نمیصرفه برامون و از من شخص عادی انتظار دارن برم در 300 تا خونه رو بزنم و یک ششم اینارو راضی کنم درخواست بدن اونم برای چیزی که فعلا حتی امکانشم نیست و برای هر نفر 3-4 میلیون هزینه داره
و اجازه استفاده از تنها fat موجود در طرف دیگه خیابون رو بهم نمیدن به بهانه اینکه نگهداری نمیشه کرد ازش با اینکه هزینه کابل کشی با خودمه و حتی گفتم تمام هزینه های نگهداریشم پای خودم
فکر نمیکنم این اوضاع تورم و گرانی اجازه پیشرفت سریع و بهتر را به اینها بدهد و اینکه میبینید میگویند نمیصرفد که به فلان مشترکین سرویس FTTH بدهیم دلیلش دقیقا همین تورم و گرانی است که واقعا سرعت پیشرفتشان را کم کردهنوشته شده توسط Rahpooyan [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته شده توسط Rahpooyan [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر سایت ۵ جی هم حدودا اگر اپراتورا بتونن به تفاهم برسن روی تجهیزات هواوی نزدیک به ۱.۸۰۰ تومن هزینه داره در حال حاظر غیر از هزینه های دیگر کل یوزرها رو تو ی منطقه مسکونی بخوای حساب کنی ک وصل شن به اون دکل۶۰ تا دیوایس هم باشن نه اصلا ۱۰۰ تا ماهی میانگین ۱۰۰ هزارتومن هم پول بسته بدن توی ۲۴ ماه فقط پول ۲۴۰ ملیون از اون سایت در میاد ک تقریبا هر سایت بازگشت سرمایه کندی رو داره و نمیشه اصلا پوشش رو اونطور ک باید سراسری کرد از ی طرف تامین مالی اپراتور ها ب مشکلاتی میخوره و ب غیر از نگهداری و توسعه و هزارتا چیز دیگ هر سایت تقریبا تو ایران ۸ سال شاید با افزایش ارزش پول ملی در بیاد
شاید هم اوضاع داغون تر بشه و ۱۰ سال طول بکشه
توی سایت های ۵ جی هم ب دلیل استفاده از باند های midband و بالاتر از fdd هم الان نیاز به اینه ک سایت های بیشتری درست و ایجاد نسبت به الان بشه
الان روی اوردن پنل ایرانی برای هر سکتور ها میسازن که هزیننه هاشون کمتر شه فقط بصرفه براشون
مرد اون زمانای قدیم و دوران دلار ۴ هزار تومنی ایران تحریم نبود نوکیا اریکسون هواوی جنس به ایران میدادن
در کل این قضیه اش منتفی هست و گوشی های 5جی مردم در دستانشون نیست همه و ...
با این هزینه ای ک مردم بابت بسته ها میدن خیلی طول میکشه تا شبکه 5جی اصلا بخواد تو ایران راه اندازی بشه اونطور ک باید
اپراتور ها باید خرج پهنای باندی ک از وزارت میگیرن رو بدن و شبکه فیبر و دیگر تجهیزات رو بدن
adsl هزینه اش کمتره بخاطر اینکه فقط اپراتور ها دارن هزینه نگهداری همون شبکه قدیمیش رو میدن
صرفا بخوان زیرساخت رو تغیر بدن اون هم هزینه بر هست براشون ک صرف نداره و مردم کشش هزینه کردن و سطح جامع و درامد ها و ... چیز هایی ک خودمون میدونیم پاسخگو نیست و نمیصرفه همچین ریسکیو بکنن
فقط برای پروپاگاندا ی دو جا رو انتخاب میکنن تجهیزات تو مراکز استان ها ی جا میکوبونن
تا چند سال اینده دیوایس ها پشتیبانی میکنن زیاد تر از الان میشه
ولی الان توجیه اقتصادی اصلا برای اپراتور ها نداره فناوری فایو جی
اما ftth چرا هزینه کمتر نگهداری داره اگر استاندارد باشه همه چی
و مردم روی بیارن به این شبکه هزینه کمتری داره توسعه اش تو شهر ها و موندگار هستش شاید تو چندین سال اول فقط خرج هی توسعخ بشه ولی سرمایه گذاری عظیمی و برگشت پول زیادی در اینده میتونه برای هرشرکت داشته باشه روش
هرچند اونم هزینه های بسیاری داره برای هر شرکت ولی خب قضیه اش فرق داره سریعتر نسبت به فناوری فایوجی بازگشت سرمایه داره
و نصب کابل فیبر ها تولید داخل ان
Last edited by MMDFullHD; 20-06-2022 at 01:40.
بنظر میاد مخابرات قیمت هرگیگابایت را کمتر حساب میکند ولی بعد از خرید و استفاده دیتای بینالملل حداقل 4 برابر محاسبه و کم میشود؟ پس طبیعتا قیمت را افزایش داده ولی بشکلی دیگری این افزایش قیمت را محاسبه میکند؟
این یعنی تا قبل از افزایش رسمی قیمت اینترنت اصلا ضرر و زیانی در کار نبوده و اینها سود خودشان را بشکل بالا دریافت میکردند
Last edited by NinjaLord; 20-06-2022 at 06:39.
مخابرات خیلی وقته
وایرلس میده ولی به شخص حقوقی و کسب و کار و بیزنس نه خانگی
مسئولش هم 2010 هست به جای 2020