با تشکر از دو دوست عزیز اضافه شد
با تشکر از دو دوست عزیز اضافه شد
شهر های مشهد و بندرعباس و کیش و قشم بصورت کامل تا چن روز اینده تکمیل میشه اطلاعاتش
باز هم برای ثبت نام و ثبت درخواست و بررسی دقیق تر باید با مرکز هماهنگ باشید
با تشکر از دو دوست عزیز معین و سعید برای اطلاعات مفیدشون ...
دم جام جهانی شده همه میخان اینترنت ftth داشته باشن
بچه ها اینترنت برای شما گرون نشده؟
تو پنل من زده 50 مگ با 500 گیگ ---> 300 تومن
تقریبا 2 برابر شده. با مالیاتش میشه 327 تومن
سلام
دوستان راهنمایی نیاز دارم
برای شهر قزوین جایی که هستیم سر خیابون فیبر کشیده زیر زمین ولی fat و ... نداریم
اگر درخواست بدیم با هزینه شخصی فیبر میکشن برامون؟ تقریبا 300 متر باید فیبر کشیده بشه از سر خیابون
حدود هزینش چقدر میشه؟ چیکار باید کرد؟
تعرفه جدید FTTH مخابرات
سلام
سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هنوز تعرفه های قدیم رو گزاشته
از کجا میشه تعرفه های جدید رو دانلود کرد ؟
Last edited by sia0368; 08-04-2022 at 23:13.
دوست عزیز فکر نکنم از هر فیبری مخابرات ارتباط برای باکس FAT بگیره. بستگی داره به اون ارتباط اصلا مال باکسهای فت باشه، معمولا زیر زمین میره برای باکسهای ADSL و VDSL
شما اول ببین فیبر برای چی هست بعد هم خیلی بعید میدونم برای کاربر عادی بدون پارتی خیلی خاص این کارو بکنن . من فیبرم از کوچه قبلی اومده ده بار تا حالا پاره شده سر کوچه هم باکس هست زمینی براش فیبر آوردن الان دو ساله قراره که یه فت هم تو کوچه ما بزنن هیچ خبری نیست
خوب بلاخره لیست قیمت جدید ارایه شد و هر کی از قبل اگه تمدبد کرده سرویس داره و یا از سرویس قبلش مونده با قیمت قبل میتونه استفاده کنه و اگر نداشته باشد باید سرویس جدید بگیره..
یکسری از دوستان هم اینجا بودن و تا تونستن به من پریدن و هرچی گیرشون اومد گفتن و حالا همون دوستان که فکر میکردن میتونن جلوی این موضوع رو بگیره غیب شده.. امیدوارم سری بعدی که چنین موضوعی پیش اومد قبل از توهین و بی احترامی الکی بابت موضوعی که حتی عرضه دفاع کردن هم ازش رو ندارن اول فکر کنن و بعد اینجا شروع کنن به بحث و جدال بچه گانه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)