شما IP به صورت دستی به 192.168.0.2 (Laptop) تغییر بده بعد ببین میتونی 192.168.0.1 (Modem) رو پینگ کنینوشته شده توسط malek911 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لبتاپ رو با کابل LAN رو مستقیم به مودمت وصل کن.
شما IP به صورت دستی به 192.168.0.2 (Laptop) تغییر بده بعد ببین میتونی 192.168.0.1 (Modem) رو پینگ کنینوشته شده توسط malek911 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لبتاپ رو با کابل LAN رو مستقیم به مودمت وصل کن.
Last edited by solaris_hd; 07-08-2017 at 15:12.
تایم اوت میدهنوشته شده توسط solaris_hd [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام . من بیشتر از یک ماه است که از طریق 2020 ثبت نام کردم ولی تا الان هیچ خبری بهم ندادن
چندبار پیگیری کردم و گفتن در حال امکان سنجی هست. بعد رفتم قسمت شکایات در سایت مخابرات و شکایتی نوشتم که به درخواستم رسیدگی نمیکنن.
بعد از بازرسی مخابرات بهم زنگ زدن و گفتن منطقه شما ( منطقه آزادگان تهران ) امکانات فیبرنداره . درخواستتون آرشیو میشه برای بعد .
میخواستم ببینم کسی از شما تو منطقه آزادگان تهران تانوما تونستید بگیرید؟
نوشته شده توسط malek911 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب این نشون میده ip مودمو تغییر دادن تنها راه استفاده از برنامه Wireshark هست که نیاز داره کمی بلد باشید دونستن IP هم کمکی نمیکنه چون یوزر پس هم تغییر دادن.
ایشون فکر کرده چون فیبر شده ملت فکر میکنه جدیده، تز داده. مثل همین ADSL باید بهتون مشخصات کامل رو بده.نوشته شده توسط malek911 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
IP مودم رو که راحت میشه از آدرس Default Gateway دید. کافیه از قسمت Open Network and sharing روی local area connection بزنید تا صفحه local area connection status بیاد بعد روی Details بزنید تا ای پی Default gateway که ای پی مودم هست رو ببینید
اولین کارم همین بود که default gataeway رو چک کنم ولی کلا خالی هستش و هیچ ip ندارهنوشته شده توسط NIMA_e2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بوشهر هم ارائه میدن تانوما ؟
پینگش در چه حدوده ؟ فقط برا پینگ پایین میخوام بگیرم
نت فیبر نوری بعد سرعت 50 مگابیت ؟؟ (( 6 مگابایت ؟؟ ))نوشته شده توسط hamidreza785 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا اونجا که ما میدونیم نت فیبر باید 1 گیگابیت عرضه بشه !!!!!!!!!!!!
بعد
نت فیبر با حجم محدودبت 20 گیگ ترافیک بین المللی ؟؟؟؟
واقعا چی فکر میکن پیش خودشون ؟؟؟؟